Προς το περιεχόμενο

boulis132

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή boulis132

0

Φήμη

  1. στα πόσα links του γούγλη γίνομαι ειδικός λαμπολόγος??? αν παραθέσω 50 ??? "πρόχειρα ξεσηκωμένα" τι σημαίνει ?? δεν εμβαθύνω οσο θα έπρεπε ??? ΣΤΟ ΓΟΥΓΛΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ "FACT" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΙ. Αυτο ειναι και το πρόβλημά του , ως γνωστόν, >>> καθένας γράφει ότι νομίζει . ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ "δεν είναι κατασκευαστής" αλλά "κατασκευάζει την 6L6GE" ???? ακούω καλά ??? έγραψα πουθενά ότι κατασκευάζει την 6V6 του superchamp ?? Προφανώς πρέπει να τον "τερματίζει" (5-6-7) τουλάχιστον , εκεί τα λέει όλα. Αλλιώς παίζεις και στο amplitube και ησυχάζεις. Και το πρόσθετο headphone out (μετά τις λάμπες) έσωσε πολλές οικογένειες. Να μην πω και line out (μετά τις λάμπες).
  2. gt groove tubes για καθαρά (και ναι είναι κατασκευαστής στο μακρινο california , και ναι είναι ο μόνος κατασκευαστής με research dpt , και ναι ειναι απο τους ελάχιστους που δεν χρησιμοποιούν τα μηχανήματα που ξεπούλησε η philips και η telefunken 20-30 χρόνια πρίν, και ναι παράγει και τυπους λυχνιών που σχεδιάζει μόνη της αντί για απομιμήσεις 60ετίας , και ναι είναι ακριβές , και ναι την "σιγοντάρει" η fender > τυχαίο?? ...) , ή jj για '"βρωμιάρικα" , > αυτές παίζουν στα περισσότερα φόρουμ ΓΙΑ ΤΟΝ SUPERCHAMP XD http://www.tubefreak.com/tubesnos.htm o APALEFTOS στα είπε μια χαρά .Να προσθέσω ότι θες και ένα attenuator + headfone out (30 € do it yourself) που δεν έχει ο XD και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
  3. προενισχύτρια tesla , τελικές gt groove (ακριβές διότι πετάνε τις μισές στο testing) , οι tda ειναι κινέζικες "επιλεγμένες" απο συγκεκριμένο "ειδήμονα", bias μονο στις τελικές υπάρχει , στο superchmap και για τις δύο μαζί (ένα ποτενσιομετράκι μόνο). Banzai με 7 ε μεταφορικά.
  4. το παλιό suerchamp xd δεν παίζεται , τρελλά καθαρά , 2ο κανάλι έτσι και έτσι .Για το καινούργιο δεν υπάρχει διάγραμμα στη fender.com για να δεις τα ενδότερα , αλλά μάλλον είναι κατά βάση το παλιό με την προσθήκη FUSE και μικροαλλαγές στο DSP τμήμα του.Ειναι "λαμπάτος" με τα όλα του (στον ήχο τουλάχιστον). Το σήμα μπαίνει βέβαια στα "τσιπάκια" αρχικά , αλλά από κει και πέρα περνάει κανονικά απο προενισχύτρια (το πρώτο μισό της 12αχ7 που είναι "διπλή" ως γνωστόν) και πάει στην μία εκ των 6v6 . Το δεύτερο μισό της 12αχ7 κάνει αναστροφή φάσης και στέλνει στην άλλη απο τις τελικές 6v6. Σε κάποια φορουμ αμερικάνικα αναφέρονται κάποιοι τύποι έκαναν τον XD καθαρό λαμπάτο αφαιρώντας το αρχικό τμήμα DSP που τους είχε καεί οριστικώς. Αν δεις το διάγραμμα φαίνεται ότι το αρχικό DSP κομμάτι μοιάζει τελείως ανεξάρτητο απο το αναλογικό που ακολουθέι.Αν χωριστούν όμως δεν θα έχεις σε λειτουργία κανένα "κουμπί" διότι όλα παιρνούν απο το DSP. PROSOXI >> 1)το line out δίνει καθαρό DSP σήμα πρίν απο τις λάμπες 2)το "καθαρό' κανάλι περνάει και αυτό απο το DSP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΜΠΑΤΟ. Γενικώς το παλιό xd έχει καλύτερα presets απο το x2 αλλά με fuse μπορείς να κάνεις τρελλά πράγματα αν έχεις όρεξη να παιδευτείς
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου