Προς το περιεχόμενο

steve_arm

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή steve_arm

0

Φήμη

  1. Η αλήθεια είναι πως τα φθηνά πιατίνια είναι... φθηνά. Αλλά. Άποψη μου είναι να αγοράσεις ένα φθηνό starter pack για να ξεκινήσεις σωστά την εκμάθηση του αργάνου αξιοπρεπώς με το χάτ σου, το κράς και το ραίντ σου. Ο ήχος του πιατινιού δεν θα σε κάνει να μάθεις γρηγορότερα ή καλύτερα. Προτείνω ένα από αυτά τα δύο πακέτα: http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Drums/Cymbals/Meinl-HCS-Cymbal-Set-20-Ride-16-Crash-14-HiHat/art-DRU0013190-000 http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Drums/Cymbals/Sabian-SBr-Performance-Set-14-HiHat-16-Crash-20-Ride/art-DRU0020817-000 Μετά από αυτή την αγορά, επένδυσε σε μια πολύ καλή βάση hi-hat και ένα αρκετά καλό πετάλι. Αυτά είναι πολύ πιο απαραίτητα από το να πάρεις καλά πιατίνια τώρα που ξεκινάς.
  2. Αν δεν έχεις περίπου 3Κ να πάρεις μια καλή Roland ή Yamaha, μείνε με τα αληθινά drums αλλιώς θα το μετανιώσεις. Για παράδειγμα το simulation του hi-hat στα φθηνά ηλεκτρονικά είναι μούφα. Έχω λίστα ολόκληρη με παραδείγματα. Βάλε και ωτοασπίδες για την ένταση του ήχου. Επίσης θα έχεις και δυσκολία να πουλήσεις το σετ αυτήν την περίοδο.
  3. ****σες φίλε. Δεν είναι και το πιο εύκολο να γράφεις στην κάμερα και ειδικά Dream Theater. Επόμενος στόχος το Glass Prison.
  4. Καλημέρα συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος σε ποιό μαγαζί θα μπορούσα να ακροαστώ μια Hyper-Drive?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου