Προς το περιεχόμενο

Skiadas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Skiadas

  1. Καμία σχέση! Ήταν το όνομά μου(Γιάννης) και έναν αριθμό. Καλά έτσι κι αλλιώς δεν με νοιάζει.
  2. Δεν σου είπα ότι έχω ξεχάσει το όνομα και τον κωδικό!!
  3. Το συγκεκριμένο μέλος όμως δεν ξέρει το site! Είναι νέο μέλος! Εγώ δεν είμαι. Είχα έναν παλιό λογαριασμό αλλά ξέχασα και το όνομα και τον κωδικό. Και μπορεί αυτά που είπα πριν να μην τα ξέρει.
  4. Κοίτα εγώ του είπα να πάει να δοκιμάσει τον 333xl επειδή είναι ο πιο κατάλληλος για metal σε αυτά τα λεφτά! Αν δεν θέλει να μην πάει. Πάντως αυτός θα χάσει επειδή σε αυτά τα λεφτά οι άλλες εταιρίες δεν είναι τόσο ποιοτικές όσο η bugera(θυμίζω made in China). Μην κοιτάτε το ότι είναι κινέζικος! Υπάρχουν δύο κατηγορίες με κινέζικα προϊόντα: τα φτηνά αλλά με απαίσια υλικά και τα λίγο πιο ακριβά με τα καλύτερα υλικά! Αυτός ανήκει σε αυτήν την κατηγορία με τα καλά υλικά(γενικά όλοι οι ενισχυτές bugera ανήκουν εκεί). Μην κάθεστε και σκέφτεστε ότι εσείς κινέζικα προϊόντα δεν παίρνετε. Το ακούω συνέχεια αυτό το πράγμα. Και για να καταλάβετε ότι δεν λέω μπούρδες τα iphone λένε από πίσω made in china. ;D ;D ;D
  5. Όχι δεν ήσουν αυστηρός! Ευχαριστώ που μου το είπες πάντως!
  6. Οκ δεν το ήξερα αυτό ότι ισχύει μόνο με τους τρανζίστορ! Δεν εννοώ να βάλεις τον ενισχυτή στα 4Ω και την καμπίνα στα 8 ή στα 16Ω! Εννοώ να βάλει την καμπίνα στα 16Ω και τον ενισχυτή στα 16Ω! Νομίζω ότι σε αυτόν τον ενισχυτή σε κάθε ohm(4,8,16) έχει διαφορετική ισχύς. Νομίζω ότι στα 8Ω και στα 16Ω έχει διαφορετική ισχύς και όχι 120w. Τι εννοώ, αν βάλει τον ενισχυτή στα 8Ω η ισχύς θα πέσει περίπου στα μισά watts δηλαδή περίπου 60w και στα 16Ω πέφτει κι άλλο. Εγώ ξέρω ότι αυτό ισχύει και για λαμπάτους. Και γι αυτό αν ψάξεις τους πιο πολλούς λαμπάτους στο λένε αυτό στις πληροφορίες.
  7. http://www.thomann.de/gr/bugera_333xl_infinium.htm Μην κοιτάτε τα watts! Μπορείς να τον συνδέσεις με ηχείο στα 8 και 16 omhs και όχι στα 4 ohm(που είναι στα 120w). Έτσι ρίχνεις για τα καλά την ισχύς του ενισχυτή. Αυτός ο ενισχυτής θεωρείτε κορυφή στην bugera(όσοι δεν την ξέρουν είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής σε ενισχυτές και φυσικά πολύ φτηνός αφού είναι made in Chine). Ο συγκεκριμένος ενισχυτής είναι κυρίως για hard rock και metal! Πάνε σε μαγαζιά και δοκίμασε τον. Εγώ που τον έχω ακούσει είναι καλύτερος από τον Marshall JVM410H (που είναι κορυφή στους marshall ενισχυτές) http://www.thomann.de/gr/marshall_jvm410h.htm Τους άκουσα σε μαγαζί σε ίδιο ηχείο και με την ίδια κιθάρα.
  8. Όταν λέω ότι καλύτερο εννοώ στα λεφτά που συζητάμε κάτω από 600 με 700 ευρώ!
  9. Ωραίος ενισχυτής! Είναι τόσο καλός όσο λένε; Επειδή σκόπευα να το πάρω αλλά εγώ θέλω να παίζω metal και ο class A ενισχυτής και 5w πιστεύω δεν κάνει σχεδόν τίποτα για metal.
  10. Αν θες τίποτα καλύτερο τότε πάρε μία κεφαλή και μετά πάρε και ένα καλό ηχείο. http://www.thomann.de/gr/blackheart_little_giant_bh5h.htm http://www.thomann.de/gr/blackheart_handsome_devil_head_bh15h.htm http://www.thomann.de/gr/marshall_class_5_head.htm Κοίταξέ τους και μετά αν επιλέξεις κάποιον κοίτα τα ohm του ενισχυτή και πάρε ένα ηχείο 2x12 ή 4x12 στα ανάλογα ohm. Ελπίζω να σε βοήθησα με αυτά τα δύο μηνύματα.
  11. Προσωπικά εγώ θα σου συνιστούσα έναν ενισχυτή κλάσης Α επειδή σε clean είναι ότι καλύτερο! Εγώ θα σου πρότεινα τον Marshall ή τον Blackheart. http://www.thomann.de/gr/bugera_v5.htm http://www.thomann.de/gr/laney_cub8.htm http://www.thomann.de/gr/blackheart_handsome_devil_combo_bh15112.htm http://www.thomann.de/gr/marshall_class_5_01_b_stock.htm
  12. Το αγαπημένο μου pedal είναι το boss metal zone mt-2. Ο ήχος του τα σπάει!!!
  13. Παιδιά εγώ έχω κιθάρα με αυτούς τους δύο μαγνήτες(EMG 85 και EMG 81) η ποιότητα των μαγνητών είναι απίστευτη! Σε metal είναι σχεδόν άπιαστη η ποιότητά τους. Το θέμα είναι τι στιλ θέλεις να παίζεις. Αν θες να παίζεις metal, rock και hard rock πάρε αυτούς τους δύο. Αν θες να παίζεις μόνο metal τότε πάρε τον EMG 60 και τον EMG 81, όπως έχουν και οι Metallica, επειδή αυτοί οι μαγνήτες είναι καθαρά μόνο για metal.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου