Προς το περιεχόμενο

mikele

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από mikele

  1. επισης μια πολυ καλη λυση εφαμιλλη του yamaha moxf8 ειναι το yamaha mox8.δεν εχει ομως flash rom.το βρισκεις σε μεταχειρισμενο σε λογικη τιμη...
  2. και αργησα κιολας........ 8).ο νακας δεν ξερει καν ποτε θα παραλαβει....ας προσεχαν... :P
  3. αστερι οργανο παιδες.....ειναι στον δρομο και ερχετε.....απο thomann φυσικα.αμ ειναι να περιμενεις απο δω....... 8)
  4. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ Χ7 ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000.....ΠΑΡΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ......
  5. φιλε waterfall απλα εξεθεσα μια απορια οσο αφορα τις κριτικες για τα roland και αλιμονο αν *αγανακτουσα* με τις αποψεις του καθενος......εξεφρασα την δικια μου οπτικη γωνια επι του θεματος....τιποτα παραπανω.
  6. δεν ηξερα οτι ηταν κανονας.......εχω fantom g7 και το οργανο ειναι αστερι.......ειχα και το χ7 και το χ8(διαφορα μονο στο κλαβιε).πληρως διαχειρισιμο την ωρα του live........δεν εχω βρει μεχρι τωρα κατι καλυτερο.αυτο που εχει βρει στα 700 το χ7 αν ειναι καλο ειναι καλη περιπτωση....... 8)
  7. ΑΓΓΕΛΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ GREEKLISH ΚΡΑΤΗΣΕΣ???
  8. καλημέρα κύριοι.....έχω μια απορία....γιατί τόσο κακές κριτικές για τα fantom????μπορεί να είναι σκληρά όπως λένε αρκετοί αλλα σας πληροφορώ ότι κάθεται καλύτερα σε ένα σχήμα (και μιλάω από θέμα συχνοτήτων). είναι πιο ευέλικτα και εάν ασχοληθεί κάποιος με το όργανο θα πάρει αποτελέσματα που δεν θα περίμενε.....και επειδή έχω και yamaha μηχανήματα και όχι μικρό μοντέλο αλλα το xf,ναι μεν είναι "οργαναρα" αλλα σε live είναι too much ....κάθε εταιρία έχει τα καλά τις και τα κακά τις...παίρνουμε αυτό που θέλουμε και μπορούμε να βγάλουμε από το όργανο.......και αν βρείτε fantom g με 500 θα θελα μερικά...... ::)
  9. φερνει λιγο απο την σειρα κ........ειναι οντως πιο ομορφο.....
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου