Προς το περιεχόμενο

anchelo

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή anchelo

0

Φήμη

  1. Μιας και διάβασα όλο το thread,θα μου επίτρεψετε να μπω κι εγώ στην συζήτηση ;D Φίλε Dreamdancer,έχεις σκεφτεί ποτέ ότι όσο δεν κολλάει σε σένα σε κάποια επική και δυναμική στιγμή να μπει jazz,άλλο τόσο δεν κολλάει σε κάποιους να μπει μέταλ; Προσωπικά δεν έχω κάποια σκηνή στο μυαλό μου η οπόια να θεωρώ ότι θα απογειωνόταν με τη χρήση της μέταλ.Ακόμα και τα επικά περάσματα του Άρχοντα του Δαχτυλιδιών,που αναφέρθηκαν πριν,μου φαίνεται εντελώς αταίριαστο να τα συνδιάσω με μέταλ,είτε αυτή είναι Power είτε είναι Thrash κτλ.Ας πούμε εγώ μπορεί να γουστάρω ορχηστρική μουσική σε ταινίες,αυτό σημαίνει ότι η μέταλ,η μπλουζ ή η τζαζ δεν μπορούν να σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και μόνο η ορχηστρική μπορεί; Το λάθος σου είναι τα κριτήρια με βάση τα οποία κρίνεις το πομπώδες,φιλικά πάντα :)
  2. Βέβαια,η αλήθεια είναι ότι το μπλακσταράκι δεν βγάζει τα καθαρά του Bugera.Αν και καλή περίπτωση,νομίζω δεν ικανοποιεί τις ανάγκες του παιδιού.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου