Προς το περιεχόμενο

makisko

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή makisko

0

Φήμη

  1. Γεια σας !!! Θέλω να συνδέσω δύο ηχεία Monitor και ένα Subwoofer (ανεξάρτητο) στην κάρτα ήχου του υπολογιστή μου ώστε να έχω 2.1 ήχο. Η κάρτα ήχου της μητρικής μου δεν έχει επιλογή 2.1. Οι επιλογές που έχω είναι: Στερεοφωνικά Τερταφωνικά 5.1 7.1 Το αποτέλεσμα όταν τα συνδέω σε 5.1 ή 7.1 (ώστε να ενεργοποιείται το Subwoofer), είναι να χάνω τις συχνότητες από τα άλλα δύο ή τέσσερα κανάλια που δεν υπάρχουν. Μητρική http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_PRO/ Ηχεία http://usa.yamaha.com/products/music-production/speakers/hs_series/hs7/?mode=model Subwoofer Sony SS-MSP2 (ανεξάρτητο και συνδέεται μόνο με RCA). Επίσης διαθέτω και τις παρακάτω εξωτερικές κάρτες ήχου με τις οποίες έχω πάλι τις ίδιες επιλογές και δεν μπορώ να έχω 2.1 ήχο. http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&prodID=10702&prodName=Live!+24-bit+External&CatName=Sound+Blaster και http://www.music-group.com/Categories/Behringer/Computer-Audio/Audio-Interfaces/UCA202/p/P0484 Υπάρχει κάποια λύση ?
  2. (Έχω ξανακάνει την ερώτηση σε άλλο topic, όμως για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συμπληρώσω, οπότε ξανακάνω την ερώτηση) Τι μου προτείνετε σ αυτά τα λεφτά? Έως 350 ευρώ. (Κάρτα ήχου:Asus Xonar D1) και η μουσική που ακούω περισσότερο είναι rock, έντεχνο Ελληνικό, λίγο παλιά λαϊκά και ακόμα λιγότερο ηλεκτρονική μουσική. Με ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα του ήχου, η ποιότητα κατασκευής του ηχείου και τέλος αν κάποιος μου προτείνει κάποιο ηχείο, να μου πει (αν ξέρει φυσικά) κατά πόσο αποδίδονται καλά ή όχι οι χαμηλές συχνότητες. Σας ευχαριστώ.
  3. Ειμαι ανάμεσα σ αυτά: http://www.skroutz.gr/s/407189/KRK-RP-6-G2.html http://www.skroutz.gr/s/3364182/Yamaha-HS7.html http://www.skroutz.gr/s/407160/Alesis-M1Active-MKII.html http://www.skroutz.gr/s/4008242/Audioengine-A5.html Τα Alesis άκουσα ότι έχουν δυνατό μπάσο γιαυτό και τα έβαλα και ατά στις επιλογές μου. Τι λέτε?
  4. Τα ΥΑΜΑΗΑ ΗS5 τα είναι πιο flat? Τα G2 έχουν καλύτερες χαμηλές δηλαδή από τα YAMAHA? Εν τω μεταξύ τώρα τα που κοιτούσα, τα G3 http://access-prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=11006 θα μου βγουν 324 ευρώ. Αξίζουν τα λεφτά τους σε σχέση με τα G2 (262 ευρώ).
  5. Θέλω ηχεία για να ακούω μουσική από το PC. Καταρχάς με ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου και κατά δεύτερον να αισθάνομαι όσο γίνεται καλύτερα τις χαμηλές, γιατί ως τώρα είχα Creative και Logitech 5.1 και όσο να ναι το συνήθισα το subwoofer. Κάρτα ήχου έχω την Asus Xonar D1 και η μουσική που ακούω περισσότερο είναι rock, έντεχνο Ελληνικό, λίγο παλιά λαϊκά και λιγότερο ηλεκτρονική μουσική. Λίγο που το έψαξα είδα τα Yamaha-HS5 και τα Audioengine A5+ (τα οποία ξεφεύγουν λίγο στην τιμή και δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι μπορώ να φτάσω μέχρι εκεί το budget μου). Δεν έχω ακούσει τίποτα από τα δύο.
  6. Εσύ φίλε nkrypto τι έκανες? Πήρες τελικά τα samson resolv a6?
  7. Δεν θέλω μεταχειρισμένα. Έχω σκεφτεί και αυτή την λύση, αλλά δεν θέλω να ρισκάρω για οποιονδήποτε λόγο.
  8. Παιδιά νομίζω ότι έχω την ίδια απορία με τον nkrypto. Ψάχνω και εγώ για ηχεία (300-350 ευρώ) και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτά http://www.thomann.de/gr/samson_resolv_a6_21_bundle.htm Σκοπός μου είναι να μην χάσω σε ποιότητα αλλά ούτε και σε ένταση. Όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό με τα λεφτά που διαθέτω. Κοιτάω για 2.1 γιατί μου αρέσει το μπάσο και φοβάμαι ότι χωρίς το sub δεν θα έχω τις χαμηλές που θα ήθελα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου