Προς το περιεχόμενο

LEONIDAS ROCK B

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    27
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από LEONIDAS ROCK B

  1. http://www.youtube.com/watch?v=H-fmZoabBvk ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!!!!!!!!!!!
  2. ΜΠΡΑΒΟ NPAP, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ !!!!!!!! ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ...http://www.youtube.com/watch?v=JVtTC6kCxls
  3. χαιρομαι ιδιαίτερα, ισως μπορω να βγαλω ακρη για καποια κομμάτια που ψαχνω εδω κ χρονια, ξερει κανενας οι eloy αν εχουν βγαλει μια τραγουδαρα με oriental στοιχεια κ τα γνωστα αιθέρια φωνητικα απο την ιδια τραγουδιστρια την οποια εχουν κ στο "colours", "ra" κλπ ????? το τραγουδι ειναι ασταματητο, εχει ενα σωρο ηχους, χαρακτηριστικο των eloy, δεν τσιγγουνευονταν σε αυτο, άλλωστε ο frank εχει δωσει διαπιστευτηρια αργότερα κ με τις παραγωγες που εχει κανει στο studio του για helloween κλπ... κατι τελευταίο, υπάρχει ενα τραγούδι "country morning" απο '70s, δεν ξέρω γκρουπ, εχει μπασαρα κ σαξοφωνο, πανσπανιο του κερατα !!!!
  4. παρε κ λιγη βρωμα, κανει καλο !!. καλο βραδυ σε ολους !!!http://www.youtube.com/watch?v=5XOYpdvmLdo
  5. σεβασμοσ !!!!!!!!!!!!!!!!!! επειδή προκαλεισ νεε ακου να μαθαινεισ
  6. ΔΟΞΑ Κ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ 80 ΜΕ ΕΝΑ ROVER STUDIO ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ !!!
  7. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!! TO ELOY-LIVE ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ, ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ... WHITESNAKE ΕΠΙΣΗΣ RESPECT !!!!
  8. λοιπον εχω αρχισει κ το συμπαθω αυτο το noiz, πρεπει να αρχισω να ανησυχω ??????
  9. http://m.youtube.com/watch?v=qsbX6RduoT4 κομματαρα , θα σχολιαζα τον τραγουδιστή για το πως τα λεει αλλα δε μου το επιτρέπει το νεο αντιρατσιστικο..
  10. παρε το καγκουρικο νο 1 , αυτο παιζει, δε φταιω
  11. αν επιτρέπεται φυστικα, πολυ απαγορευτικο πεφτει και ειχα αρχίσει να ανησυχω, ακου λοιπον ....
  12. "gimmie hope joanna", αισιοδοξια και ολα θα πανε καλα, χειρότερα δε γίνεται !!. καλη συνέχεια !!!
  13. grace jones, respect !!!!!!! καγκουρικα λέγοντας εννοουμε φαση ντυσιμο-χορο-μελωδια αλα "βασικα καλησπερα σας".....
  14. τους παρεξηγησα, μετα το "τσαϊ" βάζουν κομματαρες κ που δεν ταχω ξανακουσει μαλιστα !!!!!
  15. στα βραχεα της σαλονικης μετα τα 100 αυτη την ωρα ολα τα καγκουρικα στη σειρα παίζουν, ολοι οι 40αρηδες να θυμόμαστε τα νειατα μας !!!!!
  16. το ηξερα οτι θα είναι τόσο απλό, θα το κοιταξω να το επιβεβαιώσουμε, χιλια ευχαριστώ !!!! οσον αφορα το juno κ το τι μπορεί να γίνει με τις ρυθμίσεις του αργότερα βλέπουμε, συνεργάζεται αψογα με το korg αλλα το θέμα είναι να γίνουν τριο για να γίνει η δουλειά που θελω με τα arps μεσω ableton etc σε μεγαλο κυριλε κλαβιε !!!! ευχαριστώ, καλη έμπνευση σε όλους !!!
  17. νικ ευχαριστώ θερμά, καλως σας βρηκα !!. κοιτα πως εχει το θέμα που ανεφερα.... εχω συνδεσει micro-x με ableton, θελω να παιζει το arpeggiator του micro με combi ετοιμα patterns αλλα να παιρνει ηχους οχι απο τοτο συνθ αλλα απο τους ηχους του ableton , αργοτερα κ reason demo που εχω κλπ , αν δεν κολλαει το laptop φυσικα.... αν βγαλουμε ακρη με αυτο μετα μενει να δω πως θα κανω την τρελη ρυθμιση-συνδεσμολογία roland juno-d με micro-x με laptop ωστε να αποκτησω μεγαλυτερο κλαβιε κ να αφιερωνω στα arps !!!!!!
  18. ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ AUDIO ΣΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ Η' ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΦΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΙΑ ΑΠΟ ABLETON-FL-REASON....
  19. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΟ MICRO-X ΜΕ ABLETON ΓΙΑ ΤΑ ARPEGGIATORS ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ?????
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου