Προς το περιεχόμενο

regist

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή regist

0

Φήμη

  1. @waterfall-K το έχω μόλις δύο ημέρες! Οι πρώτες μου εντυπώσεις, με δεδομένο ότι δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στα synths μιας και μέχρι στιγμής ασχολούμουν (σπουδαστικά και όχι μόνο) με το πιάνο, είναι πολύ καλές. Μιλώντας για πρώτες εντυπώσεις εννοώ αυτά που μπορεί να δει κάποιος σε ένα διάστημα λίγων ωρών (τόσο έχω κατεφέρει να το τσεκάρω): - τα presets είναι πολύ καλής ποιότητας - πολύ εύχρηστο πάνελ που κάνει το voice edit και το performance υπόθεση ενός λεπτού :P - καλό κλαβιέ με εξαιτερική απόκριση Επιφυλάσσομαι για μια συνολικότερη αποτύπωση των εντυπώσεών μου όταν καταφέρω να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το όργανο. Πάντως με κέρδισε! 8)
  2. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τη βοήθειά σας! 8)
  3. Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παρακολουθώντας καιρό τώρα το forum, οι αναρτήσεις/απαντήσεις σου έχουν υπάρξει ιδιαίτερα βοηθητικές σε ζητήματα που με απασχολούσαν. Ωστόσο, έχω την εντύπωση ότι ζητάω κάτι διαφορετικό. Απ' ότι έχω καταλάβει, δουλεύοντας με layers, προγραμματίζεις το πληκτρολόγιο να παράγει σε ένα πάτημα πολλά voices. Ας πούμε αν φτιάξεις layer με piano και strings, πατώντας κάθε πλήκτρο θα ακούγεται ο ήχος του πιάνου και των strings. Εγώ θέλω κάτι άλλο. Ας πούμε ότι θέλω να splitάρω το πληκτρολόγιο βάζοντας strings στο αριστερό και πιάνο στο δεξί. Το αριστερό θα παίζει διαφορετικά πράγματα από το δεξί (έστω ότι το δεξί παίζει μια μελωδία και τα strings στο αριστερό κρατούν μια νότα). Το πρόβλημά μου έρχεται όταν θέλω τα strings του αριστερού να παίζουν σε οκτάβες ψηλές (αυτές που κανονικά θα παίζονταν στο δεξί μέρος του πληκτρολογίου) και ταυτόχρονα το πιάνο να παίζει σε ψηλές οκτάβες επίσης... Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Να ανεβάσεις δηλ. τις οκτάβες του αριστερού splitαρισμένου πληκτρολογίου χωρίς να πειραχτούν οι οκτάβες του δεξιού μέρους; (Αν θεωρηθεί ότι "ζαλίζω" το topic, δεν έχω πρόβλημα να συνεχιστεί η κουβέντα μέσω pm!)
  4. Καλημέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Υπάρχει τρόπος, αφού κάνω split το moxf8, να ρυθμίζω τις οκτάβες κάθε οργάνου ξεχωριστά; Ας πούμε, αν θέλω ταυτόχρονα να παίζω δύο όργανα αλλά να παίζουν και τα δύο σε ψηλές οκτάβες (λάβετε υπόψη ότι δεξί και αριστερό θα παίζουν διαφορετικά πράγματα)! Όσο κι αν ψάχνω τρόπο να το κάνω, δεν το καταφέρνω... Όποτε πειράζω την οκτάβα στο ένα όργανο αλλάζει και η οκτάβα του άλλου αντίστοιχα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου