Προς το περιεχόμενο

Papamallis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Papamallis

  1. Επισεις να προσεχεις τις οθονες αν ειναι επιπεδες και πεφτει πανω ο ηλιος πιθανων να παρουσιασουν προβλημα.. επισεις καποια synth εχουν μεσα μια μπαταριουλα πλακε (σαν ρολογιου) η οποια με πολυ ωρα σε υψηλες θερμοκρασιες κλαταρει αλλα σε φαση που το χεις αφησει καμια βδομαδα σε πορτπαγκαζ να ψηνεται στον ηλιο.. σε live κατασταση δεν εχει θεμα γιατι ψιλοαεριζεται..
  2. η συνδεση που ψαχνεις αν καταλαβ καλα ειναι midi out > midi in sto pc > audio out (καρτα ηχου) >audio in (synth) > audio out (synth) > audio in καρτα ηχου για να γραψεις.
  3. Ωραιο το χρωματακι αλλ προτειμώ τα animal print!! :D περα απ την πλακα καλουτσικα samples αλλα προσωπικα θα ξανα ασχολιθω με Yamaha οταν ασχολιθει κι αυτη με τις οθονες της , τα μενου και το editing-programing που μπροστα στης korg ειναι σαν να λεμε playstation vs tettris.!
  4. Kawai mp11... οτι καλλιτερο digital (clavier) εχω παιξει μεχρι σημερα..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου