Προς το περιεχόμενο

dangerous freqs

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    28
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από dangerous freqs

  1. είσαι σίγουρος ότι φταίει το monitor και όχι η πηγή?
  2. npap είπα ταιριάζουν. Όχι παίζουν ωραία την ηλεκτρονική μουσική.
  3. για τα Dynaudio δεν ξέρω μια και δεν τα έχω ακούσει ποτέ... τα VXT8 όμως τα έχω ακούσει πολλές φορές και είμαι ευχαριστημένος. ταιριάζουν καλά στην ηλεκτρονική...
  4. μια και ασχολείσαι με house και δεν γράφεις κάποιο φυσικό όργανο, μην το σκέφτεσαι καθόλου...
  5. μια και ζούμε στην ψηφιακή εποχή και όλα αυτά δεν κοστίζουν, πειραματίσου μέχρι να ακούσεις αυτό που φαντάστηκες! δεν υπάρχει σωστό και λάθος!
  6. για να σε αναλάβει μια εταιρία, πρέπει να έχει δει ότι από εσένα θα βγάλει κάποιο άμεσο ή έμμεσο κέρδος. από την εταιρία τώρα εσύ τι κερδίζεις... τα πιο άμεσα είναι η διανομή και η διαφήμιση... οι εταιρίες που κυκλοφορούν τα πάντα συνήθως δεν κάνουν τίποτα από τα παραπάνω... και εννοείται ότι πληρώνεις τα πάντα.
  7. υπάρχει ακόμα, αλλά και εκεί είναι από 500 και πάνω...
  8. και τώρα 500 είναι η ελάχιστη παραγγελία. αν θες πολύ λιγότερα μπορείς να επιλέξεις την λύση του duplicator. αλλά θα είναι cd-r...
  9. ποιες συχνότητες έχουν πρόβλημα? αν είναι οι χαμηλές, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με τα diffusor...
  10. ψάξε στο youtube. έχει περισσότερα απ' όσα φαντάζεσαι...
  11. ίσως είναι η καλύτερη λύση... ότι και να βάλεις σε εξοπλισμό, αν δεν το ακούς, δεν έχει νόημα!
  12. μια χαρά είναι και τα δύο! δεν χρειάζεσαι ακριβότερο γιατί δεν θα ακούσεις την διαφορά σε μη διαμορφωμένο χώρο! σαν entry level λοιπόν, είναι μια χαρά! ;)
  13. ο χώρος σου έχει κάποια υποδομή? ο εξοπλισμός σου? και το τελευταίο που είναι και το σημαντικότερο! θες όντως να κάνεις mastering ή θες άπλα να πειραματιστείς?
  14. δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν έχω ακούσει κάποιο... οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι... με ένα search όμως βρήκα ότι αυτό http://www.thomann.de/gr/swissonic_sub10.htm είναι αρκετά αξιόλογο για την τιμή του...
  15. δεν φαίνεται κάτι... θα έπρεπε να βλέπω κάποια subs ή links?
  16. η γνώμη μου είναι να πάρεις sub! αλλιώς δεν θα ακούς καθόλου τις χαμηλές. μην πάρεις όμως τόσο ακριβό... δες για κάτι οικονομικότερο... τώρα όσο για την μίξη, πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή και προετοιμασμένος για εκπλήξεις!
  17. ισχύει... πολλές φορές βάζουν και δύο sub! αλλά σε διαμορφωμένο χώρο!
  18. δυστυχώς χωρίς καμιά διαμόρφωση του χώρου, με το sub θα γουστάρεις, αλλά θα είναι σαν να έχεις βάλει τις συχνότητες στο μπλέντερ... οπότε θα είναι αρκετά δύσκολο να μιξάρεις :-\
  19. σίγουρα... γι' αυτό είναι καλύτερα να σκέφτεσαι ότι το "όχι" δεν εκφράζει την ποιότητα της δουλειάς σου, αλλά την επενδυτική ενέργεια της δισκογραφικής! οπότε δεν συντρέχει λόγος απογοήτευσης! :)
  20. για κάντε λοιπόν και μια προσπάθεια με τις δισκογραφικές! ποτέ δεν ξέρεις! δεν έχετε να χάσετε κάτι! στην χειρότερη θα ακούσετε 2-3 όχι! ε, και? :) :) :)
  21. αν είναι εντελώς έτοιμο, βρείτε ένα Label να ταιριάζει με το στιλ σας και επικοινωνήστε μαζί του... είναι πιο εύκολο απ' ότι ήταν κάποτε... :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου