Προς το περιεχόμενο

nikos_f3n

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    22
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nikos_f3n

0

Φήμη

  1. Παιδια και γω αρχαριος ειμαι. Πηρα το Sonor dp402 εδω και 3μηνες. Δεν μπορω να ανεβω σε ταχυτητα γιατι πρεπει να δουλεψεις μονο πανω σε αυτο και βαριεμαι. Παντος τα βιντεακια βοηθανε παρα πολυ. Ορεξη να χεις να δουλεψεις με μετρονομο και ολα θα γινουν. ;)
  2. Στο you tube εχει αρκετα βιντεακια για ασκησεις και τεχνικες με διπεταλο. Και γω αυτην την εποχη παλευω με ankle motion, προσπαθω να συγχρονισω τα ποδια μου ακομα >:(
  3. Εγω εχω ενα απλο μεταχειρισμενο σετ μαρκας piece(δεν την εχω ξανακουσει) αλλα μετα απο πολυ δουλεια στο κουρδισμα την εχω κανει να ακουγεται αρκετα καλα. 2 crash paiste, 1 ride και ενα hi-hat αγνωστης προελευσης και διπλο πεταλι sonor DP402 το οποιο δεν εχω μαθει να δουλευω ακομα καλα. Μετα τον στρατο αν βρω δουλεια και λεφτα θα χτυπησω ενα καλο σετακι... ;D
  4. Το κενο αναμεσα στο υλικο και στο στρομα πρεπει να ειναι κατι παρα πολυ σημαντικο απ' οτι εχω διαβασει σε κατι σημειωσεις για ηχομονωση. Εδειχναν οτι για να ηχομονωσεις σωστα πρεπει το υλικο απο τον τοιχο να εχει καποια μικρη αποσταση! Δεν θυμαμαι που το ειχα δει ομως.....και αν οντως ισχυει :idea:
  5. Απο τις χαραμαδες δεν φευγει ηχος? Μιλαμε για πολυκατοικια ε?
  6. nikos_f3n

    hihats

    Με τι τα τρυπισες? Κανενα κομπρεσερ...?
  7. nikos_f3n

    hihats

    Πλακα κανεις οτι ακουγονται καλυτερα!!! Και τα δικα μου απαλευτα ειναι :oops: Δεν τολμας να παιξεις με ανοιχτα τα hihat
  8. Τωρα ειμαι βολεμενος. Αλλα σε κανα δυο χρονια που θελω να φυγω απο το σπιτι αυτο(γονεις) και θελω να ειμαι σε δικο μου μαζι με τα ντραμς ομως? Εγω λεω λοιπον, μιας και η Δραμα εχει πολλα βουνα, να παω να χτισω μια καλυβα με καλαμια και λασπη και θα ειμαι αρχοντας :D Πολυ βρομικη φαση, underground σκηνικο :evil:
  9. Σε υπογειο κοπαναω και τωρα χωρις μονωση και κανεις δεν λεει τιποτα. Ενας φιλος μου παντως ρωτησε Δραμα για επαγγελματικη ηχομωνοση και του ειπανε 2000ε για 30 τμ δωματιο, το οποιο δεν ειναι μικρο. Παντως οσο και να κοστισει θα το κανω, αν βεβαια εχω δικο μου διαμερισμα καποια μερα 8O
  10. Ρε παιδια δηλαδη ποσο κοστιζει μια επαγγελματικη ηχομωνοση σε ενα δωματιακι μικρο. Ολα τα practice sets ειναι μουφες. Ειδικα αν συνηθησεις ακουστικο σετ, ειναι δυσκολο να αλλαξεις. :( Πιστευω πως αξιζει να βγαλεις οσα λεφτα χρειαζεται για μια επαγγελματικη ηχομονωση στο σπιτι σου. Και εδω που τα λεμε τα ντραμς δεν ειναι χειροτερα απο κατι τυπους που βαζουν σκυλαδικα με ηχοσηστηματα 1500W και ακουγονται 2 τετραγωνα πιο κατω. :arrow:
  11. ε ναι, ετσι κι αλλιως για χομπι το κανω. Δεν εχω μπαντα και ειμαι αρχαριος οποτε η μουσικη με βοηθαει πολυ στο να ειμαι σταθερος, συν οτι γουσταρω ατελειωτα... Το προγραμμα που κοβει τα ντραμς που μπορω να το βρω :?:
  12. Εγω παιζω με μουσικη συνηθως απο το mp3. Κανα δυωρο την ημερα παιζω. Αναλογα και πως θα μου βγει. Ασκησεις και τετοια απλα δεν εχω την υπομονη να κανω. Αν ειχα δικο μου χωρο και με ηχομονοση θα επεζα πολυ περισσοτερο. :?
  13. Το ειδα και εγω το σολο του Joey γυρναει αναποδα και στριφογυρναει. Εντυπωσιακο αλλα ανουσιο! Τιποτα ιδιαιτερο. Αντιθετα ειδα ενα σολο του Portnoy και εχασα την μπαλα, ισως ο Joey να ειναι λιγο πιο γρηγορος αλλα ο Portnoy δεν πιανεται 8O
  14. Ειχα παρει practice και τα γυρισα πισω την αλλη μερα. Καλυτερα να στησω 4 μαξιλαρια και 2 ταψια και να παιζω ετσι. Εγω θελω να βγαλω γουστα. Μονο ηλεκτρονικα ειναι η λυση! Επεισης δεν ειναι στοχος μου να εξαφανισω τον ηχο απλα να τον μειωσω ωστε να μην ενοχλω πολυ :lol:
  15. Απ' οτι καταλαβαινω η καλυτερη λυση για μενα που εχω ντραμς ειναι τα mesh heads και η αγορα triggers για να παιζω και να μην ενοχλω!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου