Προς το περιεχόμενο

Bob Katsionis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Follower

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Bob Katsionis

28

Φήμη

  1. Ωωωω σας ευχαριστώ πολύ! Είχα μια μικρη εκπληξουλα που δεν έπιασα μια θεσουλα στην τριάδα,πιο πολύ να πω την αλήθεια για το βιντεάκι που έκανα λάιβ,και ήταν αφενός πιο challenging, αφετέρου έδειχνε κ τον τρόπο σκεψης,είχε κ κάποιο επίπεδο τεχνικό κ όσον αφορά την μουσική, νομίζω έπιασα κ το mood της καραντίνας ώστε τα quotes να πατάνε πάνω/και να "κάνουν πάσα" στην μουσικη κ να μην είναι γαρνιτούρα πάνω σε πανυγήρι,που σίγουρα δεν ήμασταν σε τέτοιο mood Ωστόσο,εκτός ότι άκουσα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ από πολλούς μουσικούς, απόλαυσα την διαδικασία, χάρηκα που πέρασα δύο ώρες με αυτό τον τρόπο κ που άρεσε κ σε αρκετούς από το ομολογουμένως δύσκολο "κοινό" του noiz κ ανυπομονώ για το επόμενο! Και μάλιστα μου έδωσε κ την ιδέα να αρχίσω σιγά σιγά να κάνω κάνα κανάλι με λάιβ παραγωγές κλπ,οπότε σίγουρα ήταν ένα ωραίο κίνητρο! Να είμαστε καλά! Σας ευχαριστώ!
  2. Χίλια ευχαριστώ ειλικρινά. Προσπάθησα να παίξω με τους κανόνες που ήταν σαφείς,οι ήχοι πρέπει να ακούγονται ευκρινώς και να αποτελέσουν κ έμπνευση. Το έκανα για πλάκα σίγουρα (εξού κ το live streaming) αλλά δε θα πω όχι σε κάποιο έπαθλο,μιας κ όπως είδατε κ στο βίντεο έχω όλα κ όλα 10 VST instruments κ 5 kontakt libraries,αμαρτία δεν είναι;;; Σίγουρα η εμπειρία ήταν τέλεια πάντως!
  3. Ευχαριστω πάρα πολύ! Εχω ψηθει να κανω αλλο ενα, ειναι πολυ challenging το concept!
  4. Καλά, και γω για πλάκα τα κάνω όλα, μη φανταστείς, τελευταία φορα που πηρα τον εαυτο μου σοβαρα πρεπει να ηταν ...ποτε
  5. ΤΕΛΕΙΑ! δυνατη η δικια σου, γινανε Like και στα δυο! Μπραβο!
  6. Thanx! ΑΝ λειτουργει το λινκ, ειναι αυτο: Απλα κανε skip στο 15:00 γιατι δεν ελεγε να λειτουργησει το DAW-audio output και αναγκαστηκα να το κανω απο το μικροφωνο. Σημερα ομως το βρηκα το κολπο!
  7. 1000 ευχαριστω! Νασαι καλα φιλε! Πιο χαβαλε είχε η φαση που το εκανα live στο facebook και ηταν σαν να ειχα κοινο,χαχα!
  8. Αλλιμονο, ειμαστε εδω για τη ΜΟΥΣΙΚΗ!
  9. Ευχαριστω και χρονια πολλα και καλες δημιουργιες σε ολους μας!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου