Προς το περιεχόμενο

woodaki

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    31
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή woodaki

0

Φήμη

  1. Φίλε μου ίσα ίσα ούτε ίχνος εμπάθειας ούτε ειρωνείας ούτε τίποτα. Αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι τα ''καλά μου'' λόγια. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να έχεις ένα όργανο που παίζει καλά. Με πατέντες και με εμπνεύσεις είτε δικές σου είτε άλλων το μόνο που πιθανότατα κατάφερες είναι να έχεις καταστρέψει τον μαγνήτη σου. Μπορεί να μην σου άρεσε έτσι όπως στο έγραψα αλλά δεν παύει να είναι η πραγματικότητα. Με μερικά πράγματα σε αυτό το όργανο δεν κάνουμε πειράματα εκτός και αν έχουμε γνώση. Απο τη στιγμή που δεν έχουμε το πηγαίνουμε σε τεχνικό. Ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα σου γρήγορα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
  2. Tο μόνο που φταίει είναι ότι πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι μερικά πράγματα διορθώνονται με την ανάθεση του προβλήματος σε επαγγελματίες τεχνικούς οργάνων και όχι με το να κάνουμε ότι μας καπνίσει ή ότι μας προτείνουν στα οποιαδήποτε forum !!!
  3. Eυχαριστώ πολύ φίλε μου απλά δεν καταπιάνομαι με πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω ούτε πειραματίζομαι με το να ανοίγω ηλεκτρικές συσκευές !!! Ευχαριστώ πάντως !!!
  4. Εχω τον συγκεκριμένο ενισχυτή τον οποίο θέλω να πουλήσω κυρίως για να εξοικονομήσω χώρο !!! Υπάρχει κάποιος στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά ο οποίος θα μπορούσε να με βοηθήσει να του καθαρίσουμε λίγο με σπρέυ τα ποτενσιόμετρα αλλά και να φτιάξουμε και ένα ποτενσιόμετρο το οποίο δουλεύει όποτε θυμάται ??? Δεν κατέχω τίποτα απο ηλεκτρονικά οπότε κάθε βοήθεια θα ήταν πολύ χρήσιμη !!! Ο ενισχυτής πέρα απο αυτά δουλεύει άψογα !!! Ευχαριστώ !!!
  5. Eχεις δικιο. Αλλα επειδη εχω δικαιωμα να πω την αποψη μου θα την πω οσο ποιο ευγενικα γινεται. Πιστευω οτι η συγκεκριμενη παρουσιαση με το παιξιμο που την συνοδευει αδικει τον ενισχυτη , δεν μου δινει να καταλαβω τι κανει και τι δεν κανει, ειναι προσανατολισμενη σε εναν ηχο και μονο , δεν παρουσιαζει το eq response του ενισχυτη και το πως μεταβαλλεται ο ηχος σε διαφορα gain stages . Θα μπορουσε να λεγοταν ''Παιζω τα αγαπημενα μου riff πανω σε εναν 5150 III'' Αυτα!
  6. Επισης βλεπεις οτι εγω ο ιδιος στο τελος της ερωτησης μου παραδεχομαι την αδυναμια μου ... Οποτε το να την βαλεις ως επιχειρημα για να με ''ξεμπροστιασεις'' δεν εχει καποιο νοημα ... Ας πουμε οτι ησουν το delay mou ... Τπτ αλλο ...
  7. Eχεις απολυτο δικιο ... Αλλα ποτε δεν το επαιξα gear-ειδικος γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ειμαι και γιατι ποτε δεν χρησιμοποιούσα πεταλιερες ... Και γιατι να ξερω αλλωστε ενα κομματι εξοπλισμου που ποτε δεν χρησιμοποιω ??? Εδω μιας το nick σου ειναι megadeth ολοκληρος friedman οταν τον ρωτησαν τι εφε χρησιμοποιησε στο rust in peace απαντησε οτι εγω δεν εχω καμια επαφη με αυτα . Αυτα τα φτιαχνουν αλλοι ... Εγω μπαινω ξχογραφω και φευγω ... Αρα εγω ενας ανωνυμος κιθαριστας πρεπει να ειμαι ειδικος σε θεματα gear ??? Oχι φιλε μου. Οσο για τις ικανοτητες μου που ολοι τρεξατε να αμφισβητησετε ενα βιντεακι εχω πριν απο 7 χρονια και σε οσους μου το ζητησαν σημερα το εστειλα. Αρα δεν κρυβομαι πισω απο καμια οθονη . Ζητα το και στο στειλα ... Απλα πραγματα.
  8. Λυπαμαι αλλα δυστυχως για πολλους εδω μεσα (including u) παιζω αρκετα καλα !!! Kαι αυτη την καραμελιτσα ''αν σε χαλαει μην το βλεπεις'' απο τη στιγμη που δημοσιευεται κατι ειναι ανοιχτο και σε κριτικες ... και καλες και κακες. Ετσι γινεται και στο utube και παντου. Aλλιώς οποιος δεν αντεχει την κακη κριτικη να μην ποσταρει τπτ. Και κοψε την προστακτικη ... Και με το forum θα ασχολουμαι οταν θελω και οτι κουλαδι βλεπω θα κραζω και δεν μπορεις να κανεις ουτε εσυ ουτε κανεις αλλο το παραμικρο για αυτο. Και οπως λες και εσυ ... (Αντε μπράβο ... )
  9. Oχι μαγκες λυπαμαι ... αλλα δεν θα σας κανω και τη χαρη να παραδεχτω οτι ενας τυπος που σε οτι βιντεο εχει βαλει μας παιζει 3 power chords οτι ειναι και σημειο αναφορας η οτι αναδεικνυει τα πραγματα που παρουσιάζει με τον καλυτερο τροπο ... Το οτι μερικοι απο κατω γραφουν κατι σχολια λες και ανακαλυψαν την Αμερικη δεν σημαινει οτι πρεπει ολοι να γινουμε και ετσι ... Και οχι δεν εχω κατι να σας δειξω γιατι προτιμω απο το να ανεβαζω βιντεο να παιζω και να εξασκουμαι στην κιθαρα. Τι να κανουμε αλλοι ειναι guitar forumers και αλλοι ειναι guitar players ... Δεν ειναι ντροπη να το παραδεχομαστε ... Κeep on power chording guys !!!
  10. Kαποιον φίλο σου που να ξερει να παιζει κιθαρα και οχι να βαραει Power chords, εχεις ??? Γιατι ετσι δεν μπορω να πω οτι μας δινεις να καταλαβουμε τι κανει και τι δεν κανει ο ενισχυτης ...
  11. Πολύ καλό και γκαζιάρικο ... Βλέπω σαν να δημιουργείται πάλι μια τάση ... Βλεπω οι Going Through με το ''δεν καταλαβαίνω'' που στα live το παίζουν με μπάντα σε καραheavy εκτέλεση , καποια στιγμή και οι REC είχαν συνεργαστεί με τον Φοιβο Ζαχαρόπουλο που επαιζε καποια leads σε ενα κομμάτι τους και ισως αλλοι που δεν τους γνωρίζω. Αll time classic για μένα Biohazard με Onyx στο Judgment Night.
  12. Ευχαριστώ πολύ για το ειρωνικό σου σχόλιο ... 1ον Δεν έχω το manual 2ον Σου ειπα οτι δεν τα παω καλα με συνδεσμολογίες και πεταλιέρες και fx γενικα ... Την ώρα μου ήθελα να περάσω να δω τι κάνει αυτό το μαραφέτι και πως ακούγεται ... ''Το ότι δεν έχεις διαβάσει το manual ... Αλλωστε μπλα μπλα μπλα ... '' Και γαμώ τις απαντήσεις ...
  13. Oλα καλά ήχος βγαίνει ... Αλλά σε χαμηλή όμως ένταση ... Μέχρι που έβαλα τα fx loop level του ενισχυτή και της πεταλιέρας στο τέρμα και τιποτα ... Τι να φταίει ???
  14. Thanx παιδιά. Ειμαι με τα καλώδια στο χέρι και τα βάζω ετσι όπως τα λέτε... Ελπίζω να μην γίνω πυροτέχνημα για την Ανάσταση ...
  15. Μαλιστα. Και το καλώδιο απο την κιθάρα που παεί ??? (χαζούλης και ετσι) :D Σας το είπα είμαι άχρηστος με συνδεσμολογίες.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου