Προς το περιεχόμενο

MGs

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    708
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

MGs ήταν Μέλος της ημέρας 2 Μαΐου

MGs είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

1 Follower

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

1.177 προβολές προφίλ

Συμμετοχή MGs

Musician

Musician (2/4)

79

Φήμη

  1. Αλλος που βρήκε τον καλύτερο.Ωραίος είναι.Εναν "καταρράκτη" που είναι ακριβώς απο πάνω σου τι τον έχεις?
  2. Καλά κάνουν διάφοροι μουσικοί μικρομεσαίας κατηγορίας και παίρνουν ένα ψηφιακό που τα παίζει όλα και σιγά τα λεφτά που τους δίνουν για να κουβαλούν και όργανα με ρόταρυ καμπίνες για να παίξουν στην παράγκα του μπαρμπα θωμά με 100 ευρώ μεροκάματο και ήχο ότι να ναι.Δέν λέω αυτό. Νομίζω οτι αρκετοί δέν ασχολούνται με τον ήχο σάν ποιότητα,αλλά σαν ποσότητα,αφού θα δείς αρκετούς να τα παραγγέλνουν μόνο απο δείγματα στο youtube και κοιτάζουν περισσότερο τα features. Η απουσία παραμόρφωσης και λάμπας,στους περισσότερους τουλαχιστον,που για έναν κιθαρίστα είναι σχεδόν απαραίτητα,τους επιτρέπη μία πιο εύκολη μετάβαση απο το αναλογικό στο ψηφιακό όργανο,ακόμη και άν αυτό έχει κόστος στην ποιότητα του ήχου.Απλά.
  3. Το πιστεύω,από κάπου πρέπει να του περισσεύουν αρκετά για να πληρώσει να βγάλει κάτι τέτοιο. Ειδη καπνιστού να φανταστώ?
  4. Αν σε δεί ο άλλος θα τις συναντήσεις πρίν την ώρα σου.
  5. Χαχα όντως. Γνωρίζει και αυτός τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό να φανταστώ?
  6. MGs

    P- Bass με αέρα από Steve Harris.

    Rotosound Flatwound και είσαστε έτοιμοι.Σε κάνα χρόνο που θα έχουν στρώσει.
  7. Μία απο τις καινούργιες μάστιγες της εποχής για όλους βασικά.Η ευκολία τών πραγμάτων. Η αμέσως επόμενη είναι να γράφουμε μουσική με τα μάτια και όχι με τα αυτιά. Απο προσωπική εμπειρία βέβαια,σκαλίζοντας έναν και μόνο virtual amp που έχω,μόνο ευκολία δέν το λές,αφού για να καταφέρω να βγάλω έναν ήχο που να μου αρέσει προσωπικά και να πώ,καλό ακούγεται,έφαγα 10 φορές περισσότερο χρόνο να το σκαλίζω,σε σχέση με έναν πραγματικό ενισχυτή που έχει 5 ρυθμίσεις επάνω και τέλος. Και αυτό όχι di,η κιθάρα σε πετάλι με ελαφριά παραμόρφωση,μετά στην κάρτα mic/line πίσω θύρα και μετά σε eq και το virtual amp. Με τα plugin πεταλάκια δέν είχα καταφέρει τίποτα της προκοπής. Αυτοι οι καινούργοι βέβαια,μήν παίρνεις όρκο οτί έχουν σχέση με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας σαν "λαμπάτο ενισχυτή" περασμένων ετών. Στίς χαμηλές/οικονομικές σειρές τουλάχιστον. Άλλο θέμα που σηκώνει απο μόνο του μεγάλη συζήτηση. Καλό θα είναι να την κάνουμε ώρα που κοιμούνται οι πληκτράδες,γιατί αγοράζουν/κάνουν review σε "αναλογικά" synths με 4-5 ψηφιακά sectors επάνω,τα βρίσκουν ίδια με κλασικά αναλογικά όργανα,τα συγκρίνουν με κανένα plugin η κανένα ψηφιακό που κάνει 10.000 και καταλήγουν στο συμπέρασμα οτί ο ψηφιακός ήχος είναι ίδιος η και καλύτερος απο τον "αναλογικό". Εγώ αν ανοίξω το ψηφιακό reverb του vox ac10c1,ο ήχος πρίν βγεί έξω θα περάσει πάλι απο λάμπα οπότε ξαναπέρνει μια όποια αναλογική ζεστασιά,αυτοί πατάνε πλήκτρο στο minimoog που σε πετάει πάνω απο την καρέκλα που κάθεσαι,σε ένα ψηφιακό και βρίσκουν το ψηφιακό καλύτερο και βγάζουν και φιδέμπορους για τις τιμές την Moog. Μήν κάνουμε τα ίδια.
  8. Να τους δώσουμε τα συγχαρητήρια μας Σάμη,τι λες και εσύ.Αντε βρέ,με το καλό! 1...2...3 πάμε Σάμη! Ω να σου...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου