Προς το περιεχόμενο

MGs

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    591
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Ότι δημοσιεύτηκε από MGs

  1. Σε αυτή.Χωρίς μία δραχμή απο τα κρατικά ταμεία.
  2. Θα προτιμούσα να βγώ με την εν λόγο μπαλαρίνα μέρα μεσημέρι ντυμένη όπως είναι,παρά με ένα σούργελο που πιστεύει οτί ένα ωραίο σύνολο καταλήγει σε άσπρη κάλτσα και ρόζ crocs.Δέν δέχεται μόνο η μουσική,επίθεση (αντί)αισθητικής. Πίσω παιδιά,ας είναι και στον 19 αιώνα. Δέν είναι κακό να στρίψεις κάποια στιγμή σε κάποιο αδιέξοδο. Κακό είναι να πιστεύεις οτι θα ανοίξεις δρόμο χτυπώντας το κεφάλι σου στον τοίχο.
  3. Σας το ελεγα οτι θα εχουμε θέμα με αυτά που εγιναν στην Εurovision.Η πτηση Εj απο λονδινο ηρακλειο που εφτασε πρίν λιγο επαιξε μήνυμα welcome to austria.Aρχιστε να μαζευετε κονσέρβες.
  4. Ωραία η Kaleen,αλλά δέν κατάφερε ούτε αυτή να σβήσει τον μεγάλο μου έρωτα...
  5. Δεν χρειάζεται,δέν ξέρω μπάνιο, θα βυθιστό χαιρετώντας στρατιωτικά μαζί με το επιπλο που δέν εχει ο καταρακτης.
  6. Με 50 ευρω στο γάμο βεβαια τσεπάτα το παιζα. Εχω παίξει και χειρότερα. Σε 3 γάμους έχω παίξει,όλοι χωρισμένοι.Είμαι διαθέσιμος για όποιον ενδιαφερεται.
  7. Το κομμάτι είναι σκα τα,το live ακόμη χειρότερο,πραγματικά φέτος με τόσο καλές συμμετοχές και ερμηνίες για τα δεδομένα του εν λόγο διαγωνισμού είναι σκάνδαλο το ότι δέν είναι στον πάτο,εγώ πραγματικά βρήκα μόνο ένα χειρότερο,τα της εσθονίας οπού μάλλον υμνούσαν την βαριά τους βιομηχανία,αντί να στείλουν μία απο τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου που διαθέτουν και αν προσπαθούν να πείσουν οτι ανεβαίνει,κάνει δείχνει,μάλλον επιδοτήσαμε θέσεις εργασίας σε άλλες χώρες με περισσότερο κρατικό χρήμα για να βαράνε likes και άλλα τέτοια. Κλούβα απο το τμήμα αισθητικής και όλοι μέσα του γάμου,που μου χορεύατε κιόλας. Και ο γαμπρός και η νύφη.
  8. Το πιό πιθανό είναι να τρόλαρε και μετά να έβλεπε την τιμή του εν λόγο ενισχυτή να ανεβαίνει και να γελούσε,όπως και διάφορους άλλους να ψάχνουν συγκεκριμένο μοντέλο της Ovation στίς ηλεκτρικές. Θεωρώ πιο κοντινό το σενάριο της κονσόλας,τουλάχιστον στις ρυθμικές.Αυτές οι ρυθμικές,κόβω τα μέζε@ μου,είναι direct και μετά ταινία στα κόκκινα,αλλά beatles ένα πράμα. Ενισχυτή τέρας εχουν στο μπάσο και κάποιον μικρότερο στην κεντρική κιθάρα που παίζει τις φράσεις με το echo. Αν ηταν να υποθέσω ένα σενάριο,θα έπαιρνα το παραπάνω.Τουλάχιστων για το συγκεκριμένο track.
  9. O αλλος ο κομπλεξικός ο homme τους βάζει ρήτρα στα συμβόλαια και τους μισούς ήχους που έχει στις κιθάρες τους βγάζω με μιά epiphone,ενα germanium fuzz που έφτιαξα εγώ και πιάνει και ράδιοσταθμους,έναν κακο vox 10" και αν είχα ένα echoplex και ένα καλό μικρόφωνο θα τον έστελνα στο ταμείο αΝεΡγεΙαΣ. Ασε που το μπάσο μου που κάνει 150 ευρώ είναι καλύτερο απο το δικό τους,ακολουθόντας περίπου την ίδια αλυσίδα. Αν ηξερα mix & mastering,κέρματα θα τους βάζατε στην θήκη σε κάνα στενό.. Μυστικός εξοπλισμός και μ@λακίες... +1000
  10. Κοιμάται.Ολο το βράδυ το πέρασε με μιά φλαμένγκο κιθάρα κάτω απο το μπαλκόνι της.
  11. Πιστεύω,ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά. Βαριόσουν σπίτι και έπαιζες με το photoshop,να υποθέσω? Η διαφορά αυτής που είναι όντως πρώτη παγκόσμια,με την Μαρίνα και οποιαδήποτε άλλη που έχει δυνατότητες και θα μπορούσε να είναι,ξέρεις πια είναι?Ο περίγυρος της.
  12. https://www.agriniopress.gr/ena-mikro-orfano-arkoydaki-emfanistike-se-ayli-spitioy-stin-kozani-video/ Υπάρχουν πληροφορίες οτι το ψάχνει η μάνα του. LK ανέβασε ένα τραγούδι να δούμε όλοι οτι είσαι καλά.
  13. Ηθελα να το διευκρινίσω πρίν αλλά βαριόμουν λίγο. Τα ηχητικά συστήματα κάνουν κουμάντο και όχι το είδος πλέον. Βασικά υπάρχουν ροκ παραγωγές που το kick είναι μόνο samples. O αγαπημένος σε πολλούς Eric Valentine το έχει κάνει στο go with the flow των QOTSA.
  14. Ενα sample η μια γεννητρια συχνοτήτων το kick τη σήμερον ημέρα το θέλει. Για να μήν κάνουμε αυτό που κάνουν οι mastering engineers του youtube που σηκώνουν με eq τις χαμηλές σε ένα σημείο που δέν υπάρχει τίποτα εκτός απο σκουπίδια.
  15. Δέν ξέρω αν το κομμάτι θα το ακούς παντού,αλλά τα Empire και το Vanilli είχαν μέσα αρκετά τέτοια δείγματα.
  16. Πές του να βγάλει τα χέρια απο τις τσέπες,μην μουντάρουν του Νέστορα οι γκρούπις και του κάνουν το υποκάμισο κορδέλες.
  17. Ο ένας είναι ο Nestoras...ο άλλος ποιός είναι?
  18. Πια να ξαναστείλουμε βρέ Κώστα,που βγήκε η Παπαρίζου 19 χρόνια μετά,και την κατάπιε αμάσητη.
  19. Εκεί,μέχρι να τα μάθει απ έξω...σήμερα που με νευρίασε θα βάλω 4.
  20. Ενα τελευταίο,που αρκετός κόσμος πιστεύει λανθασμένα,όσο πιό ψηλά ανεβαίνεις και όσο πιο ικανός είναι κάποιος ,τόσο πιο σπάνια το συναντάς.Στα χαμηλά υπάρχει κομπλεξισμός.
  21. Εχουμε και κάτι κοινό.Ο αδελφός μου και εμένα ήταν Disco Dj (στα 57 είναι τώρα) και υπευθυνος σε κάποια μαγαζιά,είχε και δικό του αργότερα,αλλά πραγματικά δέν έμαθε ποτέ του να μιξάρει σωστά,ούτε είχε καμιά δισκογραφία της προκοπής. Το καλό ήταν οτι είχα δίσκους και πικάπ με ένα μίξερ απο μικρός,αλλά πραγματικά να μιξάρω σωστά έμαθα στην σαντορίνη στα 17 από αμερικανό dj,συλλέκτη και εκεί κατάλαβα οτι η ντίσκο δέν είναι μόνο Βoney Μ και Bee Gees. O αδερφός μου δέν το ξέρει ακόμη,αλλά απο σεβασμό δέν του το είπα ποτέ. Ακόμη λέει,εγω τον έμαθα μουσική. Ανθρώποι είμαστε,αφήστε και κανέναν να πεί την μ@λακία του.
  22. Πως θα σου φαινόταν,αν σε μια αιθουσα δικαστηρίου κατά την διάρκεια μιάς δίκης,εμπαινε ένας άσχετος και έλεγε εγω θα αναλάβω την υπεράσπιση του κατηγορουμένου και μετά την εκδίκασή της,ο έχοντας κλέψει ένα μήλο κατηγορούμενος έτρωγε 30 χρόνια απο τις λαλακίες που θα ξεστόμιζε ο άσχετος. Αυτο συμβαίνει στο επάγγελμα του DJ.Για την ακρίβεια ειναι από τα επαγγέλματα που δέχεται την μεγαλύτερη επίθεση από αυτο. Μοντέλα,ηθοποιοί,πολιτικοί μηχανικοί,Σέφ(γεία σου βασίλη),ραδιοΦΟΝΙΚΟΙ παραγωγοί,άεργοι γόνοι ευκατάστατων οικογενειών(είστε πολλοί,τα χαιρετίσματα μου σε όλους),νίντζα και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς,ανεβαίνει σε μιά κονσόλα και χρίζεται απο μόνος του Dj και η αναζήτηση του άγιου δισκοπότηρου(να πετύχουν ένα σέτ ροής η μία αλλαγή,έστω απο κωλοφαρδία)έχει ήδη ξεκινήσει.Ας είναι καλά τα λάπτοπ,τα κλειδιά και τα sync,που σήμερα αφήνουν επιζώντες στο κοινό. Οπως καλό είναι να ξεχωρίζουμε τους φιδέμπορους με τα γιατροσόφια απο τους πραγματικούς γιατρούς,έτσι είναι καλό να ξεχωρίζουμε σε όλα τα επαγγέλματα,εναν σωστό επαγγελματία απο έναν αρπακολατζή,ιδίος εάν αυτό που κάνει ανήκει στα ελεύθερα επαγγέλματα και μπορεί να θεωρηθεί και χόμπι. Θέλεις να σου πώ μερικά απο τα "καλά" που πέρασα απο το υπερεκτιμημένο αυτό επάγγελμα,ζώντας αποκλειστικά απο αυτό και προερχόμενος απο μία μικροαστική οικογένεια? Για 20 σχεδόν χρόνια,κάθε 6 μήνες μετακόμιζα,οι καλοκαιρινές σεζόν δεν περιελάμβαναν ρεπό,έχω παίξει με διάσειση μετά απο τροχαίο οπου το αυτοκίνητο μου καταστράφηκε ολοσχερός,έχω παίξει μετά απο χαμό φίλου και υπευθύνου στο club οπου τον θρήνησα πάνω στην κονσόλα,παρέα χουλιγκάνων εγγλέζων έσπασε μπουκάλι και χαράκωσε το πρόσωπο του έγχρωμου άγγλου που είχα για δεύτερο για ένα κομμάτι που ζήτησαν,έφαγα μπουκάλι μπύρας με κίνδυνο να χάσω το μάτι μου επειδή έχασα μία αλλαγή,μου έχουν τραβήξει μαχαίρι πάνω απο 4/5 φορές,κοκαρισμένος χωριάτης που πείραζε σερβιτόρα και ανέλαβα να την πάω σπίτι μου κόλλησε όπλο στο κεφάλι και μέσα σε όλα αυτά είχα να κάνω μία επιχείρηση που βρισκόταν ανάμεσα σε άλλα 150-200 μαγαζιά με Djs απο αγγλία,ιρλανδία,ολλανδία,γερμανία,επικερδές και να την έχω γεμάτη κάθε βράδυ μιξάροντας 3λεπτα κομμάτια για 6-7 ώρες με cds και cd players που υπολειτουργούσαν. Οσα παιδιά έχουν ψηθεί μέσα σε τουριστηκές περιοχές,καταλαβαίνουν ακριβώς τι λέω. Θα ήθελα πραγματικά,ορισμένους απο εσάς που επικαλείστε το "και εγώ έχω κάνει dj και σιγά το δύσκολο" η το "με πιά ακουστικά θα δείχνω πιο όμορφος πάνω στην κονσόλα"να σας πετάξω ένα βράδυ σε ένα χαμηλοτάβανο κλουβί οπου ο ορισμός "θεός η ξαπλωτός" παίρνει σάρκα και οστά και να περιμένω σε πιό λέπτο απο την στιγμή που θα ανεβείτε πάνω θα γίνει η περιφορά του επιταφίου.
  23. Όλα λάθος,απο τους μισθούς που εκαναν αρκετους απο εμας να τα παρατήσουμε,απο το αν είσαι dj επειδή σκαρφάλωσες σε κονσόλα και έκανες,ο θεός ξερει τι και πώς,μέχρι το αν η χρονολογία ενος τραγουδιού σημαίνει και την απόσυρση του.Πιθανότατα ακουτε ψώνια που τους δίνουν χαρτζιλίκη,η και οχι οι αδαεις που έχουν τα μαγαζιά και ζούν απο κάτι άλλο.Μην πηγαινετε σε τέτοια μέρη.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου