Προς το περιεχόμενο

XaMeNoS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Χαλάνδρι...

Συμμετοχή XaMeNoS

0

Φήμη

  1. Ε δεν θα με χαλαγε να εχει και προενυσχητή...η fastrack pro usb της m-audio ειναι καλή;;...ειμαι τελείως ασχετος..
  2. Θα ήθελα να μου προτείνετε την καλύτερη κάρτα ήχου με τιμη γυρω στα 210Ε.Την θέλω κυρίως για ηχογραφηση φωνης (shure sm58 lc :roll: ) Δυστυχώς δεν εχει το pc μου firewire αλλα εστω έχει usb2.Επίσης θα προτιμούσα να ειναι εξωτέρικη χωρις όμως να ειμαι απόλυτως σε αυτό... Ευχαριστώ πάρα πολυ προκταβολικά :)
  3. Εμένα μου αρέσει κατι σαν αυτο...:
  4. Πολυ καλη δουλεια...Ωραια εμφανιση και ο ηχος καλος μου φαινετε αν και δεν ξερω και πολλα απο ηλεκτρικες... :oops:
  5. Και εγω αν εχει συμφερουσα προσφορα η οτενετ ισως να επιλεξω αυτην για ISP λογο του οτι ειναι πολυ σταθερη στην ταχυτητα' date=' αλλα 180-208kb/s σιγουρα δεν ειναι και τα καλυτερα δυνατα για μια συνδεση 2mbps...Me 2048kbps θα επρεπε να κατεβαζεις με 256kb/s (2048/8=256) φυσικα για 2mbit συνδεση για την ελλαδα αυτο ειναι απιαστο νουμερο αλλα ενα 230kb/s θα επρεπε να εχει σταθερο max.Το max εννοειται οτι το βλεπουμε και το μετραμε αμα εχει και αυτος που μας δινει το αρχειο το αναλογο upload speed.Εγω,αν δεν κανει τα τρελα της forthnet, σταθερο max εχω 225-240 αλλα υπαρχουν καποιες στιγμες που για αρκετη ωρα κατεβαζω μονο με 16-20 αλλα αυτες ειναι πολυ λιγες... Πηγαινε εδω και κανε το τεστ και θα δεις πως 99% δεν σου βγαζει το 2mbits που θα επρεπε να σου βγαλει αλλα λιγοτερο...Μην το κανεις μονο μια φορα καντο 3-4 για να εισαι σιγουρος...
  6. Φιλε Lampiri αν κανεις τωρα συνδεση και κανεις μια με ταχυτητα 1024 δεν θα παρεις 2048.Πλεον τις διαφφημησεις βαζουν τις καινουριες ταχυτητες δλδ μετα τον διπλασιασμο... Δες εδώ...Λεει "3 επιλογές ταχύτητας: 768 kbps, 1024 kbps και 2048 kbps" και πριν τις αναβαθμησεις δεν υπηρχε 768 ειναι η 384 που αναβαθμηστικε... Τωρα στο θεμα μας...Δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερη συνδεση καθως π.χ. ο Οτε(otenet) ειναι πολυ σταθερος σαν παροχος αλλα δεν εχει ουτε τις μεγαλυτερες ταχυτητες και δεν εχει και πολυ καλη τηλεφωνικη εξυπηρετηση, η Vivodi,εχω ακουσει(διαβασει) οτι ναι μεν εχει τις καλυτερες ταχυτητες αλλα απο εξυπηρετηση αστα να πανε ασε που για να σε συνδεσουν κανουν απο 20μερες μεχρι και 1,5 μηνα , τωρα η forthnet που εχω εγω τωρα (2048 με 25Ε το μηνα ολα πληρωμενα) εχει την δυνατοτητα ακομα μιας αναβαθμησεις εκτος αυτης που ξεκινησε ο ΟΤΕ επειδη φτιαχνει ιδιοκτητο δυκτιο με οπτικες ινες βεβαια αν δεν μενεις αθηνα θα αργησει να σου ερθει μαλλον ειναι πιο γρηγορος παροχος απο την οτενετ που ειχα πριν αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι σταθερος και υπηρχαν πρωινα(ευτυχως οχι πολλα) που δεν ειχα καθολου συνδεση ή αλλες φορες για παραδειγμα(ευτυχως πολυ λιγες και αυτες) η συνδεση σερνεται λες και εχω 100kbps πραγμα που στην οτενετ δεν συνεβαιναν ή τουλαχιστον οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο.Επισης απο τεχνικη υποστιρηξη η forthnet σκιζει... Και τελος οσο για την HoL εχω ακουσει οτι δεν ειναι καθολου καλη... Για τους αλλους παροχους δεν ξερω τιποτα...Ελπιζω να βοηθησα..
  7. http://www.tweaktown.com/articles/965/ Και εγω θα τα κατεβασω και θα τα βαλλω αφου ετσι κι αλλιως παλι εχω σκοπο να κανω format...Αντε να δουμε τι εκαμε παλι ο Βασιλακης... 8)
  8. wasted_sunsets απο αυτην ακριβως την σελιδα διαβασα οτι χρεαζεται καρτα ενω εγω εχω βιβλιαριο απο λογαριασμο ταμιευτηριου... :roll:
  9. Το να μην εξηγησε κατι καλα ο πατερας μου το βρισκω καπως χλωμο καθως εκτος του οτι δεν ειναι και τιποτα το φοβερα δυσκολο να το εξηγησεις ,εδηξε και το mail που μου εστηλαν απο το thomann(του το ειχα εκτυπωσει) και ο υπαλληλος του απαντησε οτι μπορει να κανει την μεταφορα μεσω internet ή να πληρωσει με πιστωτική.Απο οτι καταλαβα μεσω internet θα εννοουσε με web banking. Τωρα οσο αφορα το web banking μαλλον δεν μπορω να το χρησιμοποιησω καθως λεει οτι χρειαζεται τον16ψηφιο κωδικο που ειναι πανω στην καρτα ενω ο αριθμος λογαριασμο του πατερα μου ειναι 20ψηφιος.Δεν ξερω "πως και γιατι" ειμαι τελειως ασχετος με αυτα... Τελος παντων ξερει κανεις αν μπορω να παω στην Εμπορικη με βιβλιαριο και να κανω το εμβασμα ;;;Χωρις web banking εννοω... το εχει κανει κανεις ;; Συγνωμη που σας εχω πρηξει αλλα προσπθω να βρω μια ακρη... :wink:
  10. Web banking ειναι αυτο που λεει στο site της e-banking ;; Αν ναι,για να εγγραφεις ,απο οτι διαβασα μολις τωρα, χρειαζεται καρτα αναληψεων ή πιστωτικη και εγω(ο πατερας μου δλδ) δεν εχει τπτ απο τα δυο...Εχει βιβλιαριο :?
  11. Να σας ευχαριστησω για ακομη μια φορα ολους αλλα αντιμετωπίζω το εξης προβλημα...Παρηγγειλα απο το Thomann αυτα εδώ: http://www.thomann.de/gb/fender_squier_affinity_fat_strat_rw_mb_egitarre.htm http://www.thomann.de/gb/marshall_mg15dfx.htm +Ενα καλωδιακι και Εστειλα τον πατερα μου να παει σε μια τραπεζα να βαλει τα λεφτα. Χθες λοιπον πηγε στην γενικη και του ειπαν οτι πρεπει να εχει λογαριασμο εκει για να κανει εμβασμα ενω αυτος δεν ειχε (που να ξερει ;; :oops: ). Σήμερα λοιπον πηγε στην Eurobank με το βιβλιαριο του που εχει λογαριασμο και ζητησε να του μεταφερουν τα λεφτα και αυτοι ειπαν πως δεν μπορουν και επισης του ειπαν να παει σε κατι "συναλαγχτηρια" (δεν θυμαται πως ακριβως του το ειπαν,εχει και αλλες εγνοιες εκτος απο τις καλλιτεχνικες μου ανησυχιες :lol: ) στιην Ομονοια για να κανει την δουλεια του... Ξερει κανεις τι παιζει;; Ετσι γινεται κανονικα η δουλεια ;; Δεν νομιζω γιατι στην γενικη του ειπαν οτι πρεπει να εχει λογαριασμο μονο...Αν ξερει κανεις ας με φωτισει...Και σε αυτα τα συναλαγχτηρια ποσα θα πρεπει να πληρωσω για να γινει η δουλεια ;;; Ειναι αξιοπιστα;; Ευχαριστω εκ των προτέρων...Α και πειτε και καμια γνωμη για την επιλογη μου :D
  12. Σας ευχαριστώ παρα πολυ όλους. Η Telecaster δεν μου αρεσει καθολου σε εμφανιση, θα μου πεις "για να την βλεπεις θα την εχεις η για να παιζεις;;" ναι αλλα με ψιλοξενερωνει και επειδη προκειται να αρχησω τωρα να ασχολουμε με ηλεκτρικη, καλυτερα να εχω κατι που θα μου αρεσει πολυ ωστε να μην τα παρατησω στις δυσκολιες που θα συναντησω(17 χρονων ειμαι...Εφηβοι...τι να πεις;; 8O :P ) απο την αλλη η telecaster σε ενα site με user rating στο overall ειχε αρκετα υψηλοτερη η βαθμολογια.Τωρα ποσο αξιοπιστα μπορει να ειναι αυτα δεν ξερω.Δεν ξερω και ποια να διαλεξω :? .Θα ηθελα να ακουσω και αλλες προτασεις.Οποτε οποιος αλλος μπορει και θελει ας με βοηθησει... Σας ευχαριστω και παλι
  13. Καλησπέρα, θα ηθελα να μου προτείνετε να αγορασω μια ηλεκτρικη κιθαρα και εναν ενισχυτή καθως σκοπευω να ξεκινήσω μαθηματα.Δυστυχως ομως διαθετω λίγα(εως πολυ λιγα) χρηματα αλλα απο την αλλη πιστευω πως για εναν αρχαριο ειναι αρκετα.Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω συνολικά ειναι max 350e. Σας παρακαλω μην μπείτε στον κοπο να απαντησετε με απαντησεις του στυλ: "για να παρεις ενα αξιοπρεπες οργανο θελεις πανω απο 900e" ή "εγω θα σου ελεγα να μαζεψεις και αλλα λεφτα....". Το ξέρω οτι με αυτα τα λευτα δεν περνω και τιποτα φοβερο απλα θελω να μου πειτε ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη δυνατη αγορα που μπορω να κανω με αυτα τα λεφτα. Ευχαριστω πάρα πολυ προκαταβολικά...Α και το ειδος που μου αρεσει να παιζω ειναι κυριως rock αν και δεν νομιζω στις τοσο φθινες κιθαρες να εχει καμια διαφορα το ειδος...κουβεντα να γινεται :wink:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου