Προς το περιεχόμενο

Godspeed_You

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Godspeed_You

  1. ΙΕΡΟΣΥΛΕ!!!! :lol: :lol: Πιπέρι' date=' πιπέρι στο στόμα... :D ΥΓ. Αρκετά καλό φαίνεται το κιθαρόνι... ¶ραγε σε αριστερόχειρη θα βγεί????...... :cry: :cry: :evil: :cry: :cry:[/quote'] Μακάρι να βγει και μια αριστερόχειρη vandergraaf. Βλέπεις η fender έχει κολλήσει με τους δεξιόχειρες :lol: :lol:
  2. Ε και τι έγινε που έχω την Signature... Εγώ θέλω και τις Classic Player!!! :lol: :lol: :lol: P.S. Ελπίζω αυτό να εννοούσες γιατί αν εννοείς να πάρω δεξιόχερη δεν παίζει γιατί ακουμπάω το βύσμα και μου την βιδώνει... :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: Ωραίος και εύστοχος όπως πάντα!!!!!! :lol: Ας όψεται όμως η παντοκρατορία των δεξιόχερων. Τι να πει κανείς????!!!! Είμεθα η σιωπηρή μειοψηφία αγαπητέ vandergraaf αλλά που θα πάει..... :twisted: :twisted:
  3. Χαιρετώ το forum και εύχομαι κατ' αρχήν, Καλή Χρονιά και ότι επιθυμείτε, με υγεία πάνω απ' όλα. Αν και δεν ποστάρω πολύ συχνά, εντούτοις αρέσκομαι στο να παρακολουθώ τις συζητήσεις σας, καθότι η διαφορετικότητα των χαρακτήρων και των απόψεων οδηγεί σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα περί μουσικής. Θα παρακαλούσα λοιπόν, χωρίς να ξεφεύγουμε από τα καλώς εν νοούμενα όρια (λεκτικά κυρίως) να συνεχίσουμε αυτήν την ''πολυφωνία''. Και πάλι Καλή χρονιά και το νέο έτος ας μας φέρει -στον καθένα μας- ότι θέλει και επιθυμεί
  4. Παρ'όλα αυτά, ο vandergraaf έχει δίκιο όσον αφορά την επιλογή του σωστου ενισχυτή, δλδ, με το να ακούσεις τα μηχανήματα που σε ενδιαφέρουν και μετά να προβείς στην αγορά του ενισχυτή που σε ενδιαφέρει, ανάλογα με το βαλάντιο σου και τις προτιμήσεις σου βεβαίως βεβαίως !!!!!! :lol:
  5. Ο αγαπητός vandergraaf, αν και έχει απόλυτο δίκιο, όσον αφορά την ποιότητα του Diezel, ξέχασε να σου αναφέρει τα εξής: 1ον) Ποτέ δεν θα μπορέσεις να ακούσεις τον ενισχυτή στα ''καλά του'', διότι θέλει ένταση για να παίξει καλά (και μόνο αν θα πάιξεις στο ΟΑΚΑ θα ακουστείς !!!!!!!) και να ζεσταθούν οι λάμπες, αποδίδοντας έτσι το μέγιστο των δυνατοτήτων του. 2ον) Αν και διαφημίζεται πολύ, πολλοί δεν τον παίρνουν λόγω του ότι κάθε φορά που θα θες, λιιιιιιιιιιιγη παραπάνω ένταση, η Αστυνομία θα σε περιμένει για ηχορύπανση. Πιστεύω να βοηθώ κάπως?!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου