Προς το περιεχόμενο

vibra

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή vibra

0

Φήμη

  1. Πάρτε και ένα βίντεο από ένα πρόσφατο μας live όπου παίζω με την εν λόγω κιθάρα!
  2. Λοιπόν παιδιά να σας ενημερώσω οτι την τετάρτη που μας πέρασε παρέλαβα την Faber LCC σε άσπρο χρώμα ( http://www.rock-gear.de/en/Guitar-Bass/Guitars/LP-models/Faber-LCC.html?listtype=search&searchparam=faber%20lcc ). Η κιθάρα δυστυχώς μου ήρθε με σπασμένο τον επιλογέα μαγνητών και έχω ήδη παραγγείλει το αξεσουαρ απο το musica, κατα τα άλλα η κιθάρα έχει ικανοποιητικό φινίρισμα για τα λεφτά της, είναι βαριά κιθάρα (ειδικά για εμένα που έχω συνηθίσει σε τύπου strat φάσεις) άλλα δεν με κουράζει, το μπράτσο πολύ καλό όπως και οι μαγνήτες που έχουν πολύ γεμάτο ήχο χωρίς να είναι μουντός, τα κλειδιά αξιοπρεπή με βγάλανε με ένα κούρδισμα για πάνω απο 1 ώρα πρόβας! Ευχαριστώ όσα παιδιά μοιράστηκαν τις απόψεις τους για αυτό το thread και με βοήθησαν, ειδικά το μέλος epikouris!
  3. Δηλαδη με "οδηγειτε" σε κατι τετοιο; http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_studio_limited_wbcr.htm Απλως μου ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψω πως αυτη η κιθαρα μπορει να ειναι καλυτερη απο την edwards που μου αρεσει πολυ και εχω ακουσει τα καλυτερα!αν αφαιρεσεις τα λογοτυπα απο το headstock ποια ειναι καλυτερη;οι burstbucker μαγνητες της gibson ειναι καλυτεροι απο τους dunkan?ολα αυτα χωρις ιχνος ειρωνιας προς όποιονδηποτε αλλα με πραγματικη απορια λογω του οτι ποτε δεν ειχα les paul και μεχρι τωρα η βοηθεια σας ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτη!
  4. Τι γνώμη έχετε και για αυτή τη κιθάρα? http://viewitem.eim.ebay.gr/Les-Paul-Electric-Guitar-Green-Burst-Quilted-Maple-Top/190539597466/item Αξίζει νομίζετε να ψάχνω σε "άγνωστες" φίρμες? Επίσης φίλε "Epikouris" γράψε μας την εμπειρία σου με την Faber θα με βοηθήσει γιατί αυτή η μάρκα ήταν και ο λόγος που ανέβασα αυτό το post! Και κάτι άλλο για τις Vintage V100.Σε κάποιο forum διάβασα ότι έχουν "θεμα" με τα κλειδιά (δεν είναι όλα καλής ποιότητας, δεν κρατάνε το κούρδισμα) και επίσης τα τάστα "τρώγονται" πολύ γρήγορα και το φινίρισμα τους δεν είναι τόσο καλό!Αυτά τα προβλήματα ισως βέβαια αφορούν τις παλαιότερες γενιάς Vintage.
  5. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το "Route 66" της Visual Sound που είναι ένα πετάλι compressor overdrive αναλογικό με δύο ποδοδιακόπτες.O Compressor μπορεί να σου δώσει το boostαρισμα που ζητάς και το overdrive του είναι σαν το tubescreamer της Ibanez, πολυ ποιοτικό για να σου δώσει gain.Θα το τοποθετήσεις πριν το Silver Dragon στην αλυσίδα των εφε σου, υπάρχουν καταστήματα στην αθήνα που το πουλάνε νομίζω οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις!
  6. Φίλε Kpeyos οι Agile όντως μοιάζουν πολύ ωραίες για τα λεφτά τους όμως δεν ξέρω τι παίζει με τον εκτελωνισμό τους γιατί θα έρθουν απο Αμερική και φοβάμαι μην μου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι!Έχεις εμπειρία ανάλογη να με συμβουλέψεις?Όσο για Tokai από Κορέα που λες έχω βρεί Faber by Tokai που φτιάχνονται Κορεα για την γερμανική αγορα.Τι λες? http://viewitem.eim.ebay.gr/FABER-by-TOKAI-Les-Paul-Custom-White-LCC-SW-EGitarre/250789241755/item Ευχαριστώ!
  7. Line 6 POD HD300 Κατά: Δεν μπορείς να συνδυάσεις συγκεκριμένα εφέ μεταξύ τους. έχει μόνο ένα chorus εφέ (πολύ καλο όμως.) δέν έχει αφοσοιωμένα pedals για bank up down. (υπαρχουν στις HD400 HD500) σε κάποιες εξομοιώσεις ενισχυτών το Volume σε χρήση "Live" δεν ανταποκρίνεται εξ ίσου όταν παίζεις σε "Studio" mode με αποτέλεσμα ήχους που έχω ρυθμίσει στο σπίτι και έχουν ίδιες στάθμες μεταξύ τους σε "Live" mode άλλος είναι πιο ψηλά και άλλος πιο χαμηλα! Υπέρ: Εξομοιώσεις Ενισχυτών πολύ καλοί και για studio kai live χρήση. Delay, Wah, Reverbs, Phaser ικανοποιητικά. Looper. Γερή κατασκευή. Δυνατότητα να συνδέσεις το ένα output στον ενισχυτή με τις ρυθμίσεις για "Live" χρήση και το άλλο output στην κονσόλα με τις ρυθμίσεις για "Studio"!Πολύ βολικό δεν χρειάζεται να βάζω μικρόφωνο στον ενισχυτή πιά στα live! Πολύ καλή υποστήριξη μέσω του site της Line 6 (Forums, Updates). Ελπίζω να βοήθησα!
  8. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά! Η Tokai πολύ καλη αλλά η Edwards μου έκανε ένα κλικ παραπάνω, ίσως και λόγω των Seymour Dunkan's!Το θέμα τώρα είναι οτι ανέβηκε πολύ το budget.Μαζί με θήκη και ταχυδρομικά πάμε στα 900 ευρώ!Οτι πληρώνεις παίρνεις όμως! Τσεκάρετε και αυτές, http://viewitem.eim.ebay.gr/Edel-Les-Paul-Mahagoni-spalted-Maple-Made-in-Korea/270789758088/item http://viewitem.eim.ebay.gr/Johnson-Les-Paul-Goldtop/320732058403/item η πρώτη έχει ταστιέρα έβενο!!!!
  9. Καλησπέρα παίδες! Ψάχνω μέσω του διαδικτύου για Les Paul style κιθάρα σε άσπρο χρώμα που μου αρέσει ιδιαίτερα και έχω καταλήξει στη συγκεκριμένη http://viewitem.eim.ebay.gr/FABER-by-TOKAI-Les-Paul-Custom-White-LCC-SW-EGitarre/250789241755/item η οποία είναι made in korea απο το εργοστάσιο της Tokai για την γερμανική αγορά! Έχει κάποιος εμπειρία απο τη συγκεκριμένη κιθαρα να μου δώσει πληροφορίες? Επίσης έχω τσεκάρει και την Vintage v100 σε άσπρο χρώμα πάντα αλλα και λόγω τιμής δεν ξέρω αν η ποιότητα θα είναι καλή.Επίσης δεν ξέρω που κατασκευάζονται (πιθανώς Κίνα, ινδονησία?) Φοβερές είναι και οι Agile (Agile 3000) αλλά δεν υπάρχει νομίζω αντιπρόσωπος στην Ευρώπη. Όποιος μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενος. Ευχαριστώ!
  10. Εγώ παιδιά πέρυσι αγορασα απο το dv247 μια ibanez s470dxqm υπέροχη η οποία έφτασε σε άψογη κατάσταση μέσα σε 8 μέρες μέσω ups!Το feedback ήταν άψογο απο την εταιρία και όταν χρειάστηκε να στείλω e-mail αλλά και μέσω τηλεφώνου η εξυπηρέτηση ήταν άψογη! Ελπίζω να βοήθησα! :)
  11. Ευχαριστώ! Όποιος έχει εμπειρία απο το συγκεκριμένο κατάστημα (guitarjapan.com) παρακαλώ ας στείλει!
  12. Καλησπέρα παιδιά! Προσφάτως επικοινώνησα με το ηλεκτρονικό κατάστημα guitarjapan για μια κιθάρα edwards και με επιβεβαίωσαν οτι στέλνουν στην Ελλάδα μέσω της EMS και έρχεται μέσω ταχυδρομείου όπως με επιβεβαίωσε ο ιάπωνας!Το θέμα είναι αν θα πρέπει να πληρώσω και έξτρα λεφτά στο τελωνείο ή λόγω του οτι έρχεται μέσω ταχυδρομείου το γλιτώσω! Παρακαλώ όποιον γνωρίζει ή έχει ψωνίσει απο το εν λόγω κατάστημα να με βοηθήσει! Ευχαριστώ! Δημήτρης. :)
  13. Κιθάρες: Fender Stratocaster (USA) του 1987 Ibanez S470DXQM Ενισχυτές: Carlsbro Glx 150 (2x 75w 2x12 stereo chorus) Marshall Valvestate 10 Εφέ: Zoom G2 Zoom 505 Digitech Grunge Behringer Hell Babe Wah Το Καλοκαίρι προβλέπεται και μια ηλεκτρακουστική! Αυτά! ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου