Προς το περιεχόμενο

constantinossss

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Συμμετοχή constantinossss

0

Φήμη

  1. Ό,τι πιο άκυρο έχω ακούσει!Η αναίρεση φυσικά και μεταβάλλει το ύψος της νότας.Κάνει ό,τι ακριβώς κάνουν η δίεση και η ύφεση, ανεβάζει ή κατεβάζει το ύψος κατά ένα ημιτόνιο.Το ίδιο ισχύει για τη διπλή αναίρεση, που ακολουθεί μια διπλή δίεση ή διπλή ύφεση.Επίσης,εννοείται ότι μπορείς μετά από μια διπλή δίεση ή διπλή ύφεση,να αναιρέσεις μόνο τη μία.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση.Για δοκιμή δεν υπάρχει δυνατότητα,γιατι ο χωρος δεν ηλεκτροδοτείται.Αυτός που το είχε όμως,είχε κάνει καλή δουλειά.Δεν μοιάζει για προχειροκατασκευή.Αν δε κάνω λάθος το ''σκαλωτό''ταβάνι πάχους μισού μέτρου δεν είναι αστεία υπόθεση για να φτιαχτεί.Το είχε για παραγωγή διαφημιστικών,οπως έμαθα.Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με τον ίδιο να μου πει λεπτομέρειες της κατασκευής πριν υπογράψω.
  3. Καλησπέρα!Ετοιμάζομαι να νοικιάσω ένα στούντιο ηχογράφησης,το οποίο ο προηγούμενος που το είχε το δούλεψε περίπου μια δεκαετία.Βλέποντας τον χώρο διαπίστωσα ότι σε ενα σημείο στην είσοδο του live room έχει φουσκώσει το laminate του δαπέδου.Αφού επιδιορθωθεί θα επηρεάσει την ηχομόνωση του χώρου αρνητικά ή θα είναι όπως και πρίν την ζημιά; Και επίσης απο το control room έχει αφαιρεθεί η πόρτα,αλλά όχι το κάσωμα.Θα μπορεσει να ταιριάξει καινούρια στο ίδιο κάσωμα ή θα θέλει και αυτό αντικατάσταση; Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του χώρου,ίσως δεν ειχε ποτέ πορτα στο control room!είναι δυνατόν να δούλευε το στούντιο επαγγεματικά χωρίς πόρτα εκεί;;; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.Ίσως λίγο χαζές οι ερωτήσεις αλλά χρειάζεται να γίνουν.
  4. Το να ασχοληθείς επαγγελματικά με τη μουσική είναι αρκετά δύσκολο.Εγώ βρήκα ως λύση την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων :) http://encoremusiceducation.blogspot.com/
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου