Προς το περιεχόμενο

ParSeval

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ParSeval

0

Φήμη

  1. kai ta vl-x5 exoun 200 exw kai 260 mesa.. ektos an de katalava kati kai sugrineis alla hxeia. filika panta,8anos
  2. Μιας που το φερε η κουβεντα..vl-x5 εχω κ γω.. Γινεται να αυξησει κανεις τα μπασα απο τις επιλογες που χει στο πισω μερος των μονιτορς?Βλεπω κατι +1.5 db σε καποιες συχνοτητες (8 και 3k) και καποιες αλλες επιλογες..μηπως γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να παρω λιγη μπασιλα παραπανω? :roll: :P
  3. Ρε παλικαρια απο οσο καταλαβα,εν τελει ο πωλητης και η τραπεζα τα χαλανε στις κρατησεις/χρεωση που κραταει % η τραπεζα για την οικονομικη συναλλαγη πωλητη-αγοραστη! Και ρωταω παλι για να μην συνεχισω να αναρωτιεμαι γιατι με τη Πειραιως συγκεκριμενα:Αν τους πληρωσω γω την καποια % κρατηση της συναλλαγης τους με την τραπεζα,θα τη δεχθουνε τη καρτουλα μου?Ε?Ε???? ΥΓ:Εχω ΛΙΩΣΕΙ με Ευαγγελατο..επικο..
  4. Σχετικα με τα bx8,δε μπορω να πω οτι μου αρεσουν.Εξαλλου με ιδια λεφτα παιρνει κανεις rp-5.Σχετικα με τα krk και τα mackie,συμφωνω οτι ειν ποιοτικotata,αλλα ειναι 1-2 σκαλια πανω στο οικονομικο level. Eν τελει με τα ηχεια,ο καθενας κρινει οπως το ακουει στο αυτι του ..συνεπως..
  5. Ξερει κανεις studio/καταστημα στην Αθηνα που να μπορω να βρω τα vl-x5 γιατι ενδιαφερομαι να τ αγορασω? Οποιος ξερει..PM me ή εδω. thx! ____________________________ EDIT Problem solved. :P
  6. Ομολογω οτι δεν κατεχω καποιο απ τα 2,αλλα εχω ακουσει και τα 2 και τα tascam μου φανηκαν πολυ καλυτερα. Γενικα νομιζω στη κατηγορια active mon 250-450 ευρο ειναι πρωτα με διαφορα.(Κατι Bx5 και behringer truth τα ακουω βαρεσε λιγο..σορρυ κιολα) Μετα ο $ πηχυς και οι απαιτησεις αλλαζουν.. Εντος βδομαδας θα παω και γω να αγορασω τα vl-x5..
  7. +φωνω κ παλι απολυτα. Αλλα απο την αλλη ο George στο Τhomann.de ποσες φορες εχει δει το τελευταιο εξαμηνο πελατη με καρτα Πειραιως και να δινει κλασσικη απαντηση η καρτα αυτη εχει προβλημα?Τουλαχιστον 50...Δε μπορουσε να το πει εξ αρχης απλα ενημερωτικα? Κατα τα αλλα αυτο το αλισβερισι με τις τραπεζες κ τα μαγαζια σιγουρα ισχυει.
  8. Boukaw +φωνω απολυτα,σιγουρα ειναι εισαγωγικες για βαρυτερες καρτες,αλλα ο μαγαζατορας,ειτε σε υπογειο στο Κεραμικο ειτε σε μεγαλο πολυκαταστημα στη Γερμανια,πρεπει να ενημερωνει α πριορι αν κανουν δεκτη τη καρτα της τραπεζας αυτη ή οχι.. Δε ζηταω πολλα νομιζω..τα ελαχιστα μαλλον. Ετσι και το μαγαζι διατηρει credits και ο πελατης κανει τις επιλογες του. Το παν εξαλλου στη διαδικασια της πωλησης ειναι να δινεις το feeling στο πελατη οτι αυτος ειναι 95% τουλαχιστον που καθοριζει,αναλογα με τις επιλογες του,το τελικο προιον.Τωρα αυτα περι στοκ που εξαντλειεται μεσα σε 2 ωρες και δε το χουν δηλωσει off stock ακομη,κανω μια ατυπη συμβαση με τον εαυτο μου οτι ημουν ατυχος και η ιστορια τελειωνει εκει.
  9. ekei file mou sevaste 8a vlepes ena xodro xesimo,apaithsh gia plhrh epistrofh xrhmatvn katopin epistrofhs proiontos kai se periptosh mh summorfwshs ths etairias nomika metra me ta kentrika ths trapezas pou sunergazodai sthn alexanderplatz :lol: pera ap th plaka,o sevasmos ston pelath de kanei kako.. :roll: ps:mias pou to fere h suzhthxh,metaxu Tascam vl-x5 kai alesis Mk2 ti proteinete?
  10. Eτσι..χωστα μαν.. Θελω να βλεπω οργη οταν πεφτουμε σε amateur levels εξυπηρετησης.. :P
  11. Να στε καλα.Αυτο με το winbank account μ αρεσε κ θα το προοωθησω καταλληλως..! ΥΓ: Ναι.Και συγκεκριμενα για το θεωρημα του που βρισκει καλη εφαρμογη πανω στους χωρους Χιλμπερτ.
  12. Εχω δει εν τω μεταξυ και τα αλλα τοπικ που λενε για τη Πειραιως στο Τhomann εδω μεσα αλλα οι μισοι λενε τη δεχτηκε κανονικα οι αλλοι μισοι οχι!! Δλδ που εγγυται η αφερεγγυοτητα της τραπεζας?? Και ποια ειναι πιο μεγαλη?Η αφερεγγυοτητα της Πειραιως για το thomann ή του Thomann για μενα ,οταν μου λεει ο τυπος "Παρηγγειλες cd-ερες,ηταν on stock,οκ,αλλα τωρα γιοκ,και δε ξερω ποτε θα ρθουν και αν θες παρε αλλο μοντελο κλπ κλπ" ? :roll:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου