Προς το περιεχόμενο

apost

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    271
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από apost

  1. Καλό και αυτό...αν και νομίζω πως πολλοί φίλοι θα είναι επιφυλακτικοί... Είδωμεν... Πιστεύω ότι κάπου θα τα πετύχουμε να τα δοκιμάσουμε και εμείς...στην περίπτωση που κυκλοφορήσουν.
  2. Οι ωτοασπίδες είναι απαραίτητες!!! Μια λύση diy, όπως είπε και ο φίλος fenderikos, είναι το βαμβάκι. Και αυτό κάνει δουλειά. Σίγουρα όχι όσο οι ωτοασπίδες αλλά είναι αποτελεσματικό.
  3. θα μπορουσε να γινει μια λιστα με τα στουντιο...χωρις φυσικα να φαινονται οι τιμες... αλλα και σε περιπτωση που δεν γινει αυτο συντομα στο νοιζ, δεν υπαρχει λογος να γινεται συνεχως αυτη η κουβεντα... υπαρχει και το google...ολο και κατι θα βρειτε....
  4. γενικα τσεκαρε τα βιντεακια στο youtube. Να δεις και τις ασκησεις στην πραξη.
  5. έτσι ναι, συμφωνω κ εγω, επειδη ομως δεν εδωσε το σαιτ ο φιλος που ποσταρε το συγκεκριμενο θεμα, δεν μπορω να κρινω. περιμενουμε νεα.
  6. ναι, αλλα 175 ευρω, δηλαδη περιπου 60000 δρχ πριν 17 χρονια ηταν πολλα λεφτα. καμια σχεση με την αξια των 175 ευρω σημερα. αυτο ειπα.
  7. εγω προτιμω της pearl το p-122tw, για το οποιο εχω προσωπικη εμπειρια. βεβαια εξαρταται γιατι το θες.
  8. chem, ειπε οτι το αγορασε 350 μαρκα πριν 17 χρονια, οποτε ισως να μην προκειται για την συγκεκριμενη σειρα. οταν ερθουν οι φωτογραφιες τα λεμε.
  9. apost

    MAC vs PC

    εγω εχω και απο τα δυο και εχω μεινει ικανοποιημενος και απο τα δυο. παντως απο τα δυο, μαλλον θα προτιμησω μακ. τωρα το γιατι, το εχουμε αναλυσει αρκετα νομιζω.
  10. καλό αλλα ποιος ξέρει πως θα ακουγεται... εξαλλου για οπλο φτιαχτηκε, όχι για να βγαζει μουσικους ηχους...
  11. εγω που εχω μια τετοια καρτα και το εχς δοκιμασει δεν ειχα κανενα προβλημα. δεχτηκα κανονικα τα λεφτα.
  12. απλα φοβεροι! εχουν γραψει κομματαρες....
  13. Καλά' date=' εσένα στο λεωφορείο για το Παρίσι, θα σου βάλουμε να ακούς Βοσκόπουλο... :D :D :D :D :D :D :D :D[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  14. φιλε boukaw7 καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες, γιατι εχω δει και εγω αρκετους γραφικους τυπους που παντα κανουν τα ιδια. απλα δεν ξερω ποια θα ηταν η σωστη αντιμετωπιση του προβληματος. μενω κοντα στην φωκιωνος νεγρη. (οχι, οχι δεν ειμαι το ρεμαλι :lol: )
  15. apost

    noiz live?

    φιλε yameth εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους. παντως εχε υποψην σου οτι αν γινει μια προσπαθεια, θα εχεις την βοηθεια ολων των μελων του νοιζ. :wink: φιλικα.
  16. γενικα δεν ειμαι πολυ αυτων των τακτικων... και φυσικα δεν ξερω ποια ειναι η λυση. ισως το να τους σπασεις τα τζαμια θα τους κανει να ξυπνησουν απο το ληθαργο της λαλακιας και να μην το ξανακανουν...θα σε γελασω και δεν το θελω. :lol: υγ. ειμαστε και (σχετικα) γειτονες. :lol:
  17. ναι. την εχω καλεσει. και ναι, οντως ηρθε. δεν ξερω, ισως ειμαι τυχερος. παντως μια - δυο φορες που βγηκα εξω απο τα ρουχα μου και αναγκαστηκα να την καλεσω ηρθε. υγ. καλα ρε boukaw7, saxo???
  18. παρακολουθησα λιγο την κουβεντα και ειπα και εγω να "γραψω" την γνωμη μου περι του θεματος. αρχικα, δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω το θεμα πορειες κτλ. το θεμα μας ειναι τα παρανομα παρκαρισματα. για το θεμα του παρκαρισματος σε μπαρα αναπηρων και γενικα καθε ειδους παρανομο παρκαρισμα, εχω να πω, πως αντι να το παιζουμε φοβεροι και αντιδραστικοι κολλωντας ενα αυτοκολλητακι, μπορουμε ανετοτατα να καλεσουμε την τροχαια η την δημοτικη αστυνομια (δεν ξερω πλεον ποιος ειναι αρμοδιος) και αυτη να κανει τη δουλεια της. και μην ακουσω τιποτα του στυλ "σιγα μην ερθει", "θα μας γραψει στα @@..." κτλ. αν την καλεσουμε θα κανει τη δουλεια της. απο εκει και περα μπαινουμε σε ενα αλλο τρυπακι, περι του τι μπορει να κανει ο καθε αστυφυλακας σε καποιον που παρκαρει οπου ναναι. και η απαντηση ειναι οχι πολλα. μπορει να τον γραψει και να του παρει τις πινακιδες. σε αυτο ομως φταιει ο κοκ. θα επρεπε να γινει μια μικρη αναθεωρηση σε αυτο το κεφαλαιο που αφορα το παρανομο παρκαρισμα και τα προστιμα του. γενικα δεν ειμαι τις αποψης της αντιδρασης με τετοιους τροπους. δηλαδη, ακομα και αν δεχτω οτι το αυτοκολλητο ειναι κατι πολυ ανωδυνο (δεν ειναι κατι που προκαλει ζημια στην περιουσια του αλλου), αν για το οτιδηποτε δεν παει καλα σε αυτη την χωρα (και ειναι πολλα αυτα τα οτιδηποτε - δυστυχως) κολλαμε ενα αυτοκολλητο, φοβαμαι οτι στο τελος θα κολλησουμε και στο κουτελο μας ενα αυτοκολλητο και θα γουσταρουμε ολοι μαζι... :lol:
  19. γενικα ειναι σπανιο να βρεις μαγαζια που "ξερουν" καποια πραγματα παραπανω για τις μπυρες. να δουμε, θα κανονιστει τιποτα, η θα μεινει στην αρχικη συμμετοχη σαν το 5χ5????
  20. απο τις 3 του jmone προτεινω την LINE6 TONEPORT UX1 για τις αλλες δεν εχω ιδεα τι παιζει.
  21. για ποια επιβαρυνση μιλας? αν εννοεις τελωνειο, αυτη ειναι αλλη χρεωση. δεν συμπεριλαμβανεται στα εξοδα αποστολης.
  22. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!!! :lol: :lol: :lol: παντως το τραγουδι του αισθησιακου τα σπαει!!! :lol: :lol: :lol:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου