Προς το περιεχόμενο

aeroman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    37
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Χαιδάρι

Συμμετοχή aeroman

0

Φήμη

  1. καλησπερα και παλι παιδια! Εχω βρει αυτο το πενταλ TAMA HP200B. Το εχει χρησιμοποιησει ποτε κανεισ?Σε γενικες γραμμες διαθετω εως 100 ευρω για αγορα πεταλιου.Εχετε κατι να μου προτεινετε?
  2. καλησπερα! Αν καταλαβα καλα ψαχνεις για ηλεκτρονικο drums set με εγκεφαλο? αν ναι εγω εχω τα pintech.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Check this out http://www.pintech.biz/shop/index.php?currency=EUR&main_page=index&cPath=1&sort=20a&zenid=5bcba4758ce7547c1c71548489208350 Εγω εχω το E Jam. Αν ενδιαφερεσαι να σου πω που τα πηρα κτλ. ;)
  3. Επισης ριξτε ενα βλεφαρο στο http://www.therockradio.com οπου ακους με wnmp real itune και win σε δυο ποιοτητες ηχου (ο,τι αντεχει η γραμμη σου) 128κ και 32κ. Το κανεις ενα save playlist στο wnmp και το μονο που κανεις για να ακουσεις ραδιο ειναι διπλο κλικ στο playlist εικονιδιο. (αυτο βεβαια μαλλον γινεται με ολους τους σταθμους που ανοιγουν με wnmp)
  4. ok guyz, σας ευχαριστω πολυ! θα το ψαξω λιγο το θεμα!
  5. Καλησπερα παιδια! Υπαρχει προγραμμα που να κανει παραμορφωση για να παιξει κανεις κιθαρα στο pc του με μια απλη καρτα ηχου?Ενα προγραμμα να δημιουργει παραμορφωση στο pc.Η καρτα ηχου ειναι μια απλη 5.1 onboard.
  6. Αν καποιος εχει βρει το live γιατι δεν το ανεβαζει στο e-mule?
  7. Παιδια κι εγω ενδιαφερομαι για το mp3. Καμμια ιδεα που θα το βρω?
  8. Απλα μου κανει εντυπωση που γραφει επανω "Pintech-licensed from Roland corporation" Sorry για τυχον λαθος πληροφορηση...
  9. ok θα το checkaρω. Thanks παντως
  10. Στ. Σαράφη 27 - 122 41 Αιγάλεω τηλ. 210 5698171 κοιτα και εδω για pintech. Θυγατρικη roland.πολυ φθηνοτερα με τρομερη αισθηση και ηχο.αν θες τα συνδυαζεις και με εγκεφαλο pintech ή roland!
  11. Για ριξε ενα βλεφαρο κι εδω Στ. Σαράφη 27 - 122 41 Αιγάλεω τηλ. 210 5698171. φερνει τα pintech που ουσιαστικα ειναι θυγατρικη της roland (licensed).πολυ καλυτερες τιμες και φαντασου οτι ειναι οα με διχτακι! Προσφατα αγορασα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου