Προς το περιεχόμενο

pliktro

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από pliktro

  1. Το ολο θεμα φιλε μου ειναι το Breath Controller και το παιξιμο.Μην τρελλαινεσαι με τον ηχο.Το fill του παιξιματος να αποκτησεις και με οποιοδηποτε ηχο βγαζεις απιστευτα πραγματα.
  2. To M3 εχει μεσα το Ζ1 ενσωματωμενο. Νομιζω;
  3. Για παιδια επειδη παρακολουθησα το θεμα εχω να πω: 1ον:Εγω με τραπεζα Πειραιος (χρεωστικη καρτα) κανω απο Thomann αγορες κανονικα χωρις κανενα προβλημα.Ολα τελεια. 2ον:Απο Γερμανια κανονικα τα πακετα ερχονται εντος 5 εργασιμων ημερων κανονικα,σε μενα ενα πακετο εκανε 1 μηνα.Φανταστειτε οτι παραλληλα αγορασα κατι απο e-bay U.S και ηρθε 2 βδομαδες νωριτερα απιστευτο. Ολα ειναι θεμα ελληνικου ταχυδρομιου,courier κ.λ.π Παντως για την τραπεζα μαλλον ετυχε.Αυτα απο εμενα.
  4. 1ον:Το μακρυ και το κοντο δεν το λεω εγω μιλαω παντα με προσωπικη πειρα. 2ον:Εγω δεν αντεκρουσα τα λεγομενα σου αλλα εσυ τα δικα μου. 3ον:Ο κυριος Χναρακης δεν εστειλε καποιο e-mail σε μενα αλλα σε σενα αρα δεν εχω τιποτα να πω πανω σ'αυτο. 4ον:Ειναι προσβλητικο να λες "Προφανώς η λάσπη και το μυστρί σου είναι πολύ εύκολα στη χρήση...".Αλλα αυτο ειναι το επιπεδο σου. 5ον:Λασπη δεν εριξα πουθενα και σε κανεναν μονο την αποψη μου ειπα. 6ον:Εχεις καθε δικαιωμα να εισαι προβατο και να ακολουθεις χωρις να ανοιγεις τα ματια σου.Εγω δεν ακολουθω.Εστειλες με copy/paste τις πληροφοριες απο τα επισημα site που σημαινει οτι μεταφερεις την υποκειμενικη αποψη των εταιριων που μεσα απο τις ιστοσελιδες τους υποστηριζουν τα συμφεροντα τους που ειναι και λογικο.Παιρνω προσφορες και τις αξιολογω.Τωρα εσυ ακολουθησε τυφλα σαν προβατο αυτα που λενε οι εταιριες.Πιστεψε με και στον Στολλα (Πατρα,Καλαματα και Θεσ/νικη)και στο Bon Studio και στο Νακα αλλα και στον Διαμαντοπουλο εχω γνωστους.Βλεπεις οι περισσοτεροι πωλητες ειναι κατα βαση μουσικοι.Και ξερω ουτε σε σεμιναρια πηγαινουν ουτε την τυφλα τους δεν ξερουν στο service. 7ον:Οσο για την ανωνυμία μου "το οποιο ισχυει και για σενα" οτι ωρα θελεις μου στελνεις PM,κανονιζουμε συναντηση και το ξεκαθαριζουμε. Λυπαμαι ομως δεν θα ξαναμπω στον κοπο να απαντησω γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως.
  5. Ελεος! Εχουμε ξεφυγει εντελος.Εδω μεσα λεμε αποψεις.Ειτε ειναι 3500 ατομα ειτε ειναι μονο ενας (μονολογος).Αν αυτο ειναι κατακριτεο,ΕΛΛΑΣ το μεγαλειο σου. Απ'οτι καταλαβα ο φιλος yameth ειναι σε καποια εταιρια και υποστηριζει τα συμφεροντα των εταιριων.Καλα κανει σαν υπαλληλος,αλλα...οταν καποιος ειναι ψαγμενος πολλα χρονια μην προσπαθεις να του επιβαλλεις την αποψη σου.Δυστυχως στον γραπτο λογο πολλα παρεξηγουνται αλλα μην λεμε και ημιμαθεις ανθρωπους που δεν γνωριζουμε.Μπορει ο οποιοςδηποτε εδω μεσα να ειναι τοσο ψαγμενος οσο κανεις γι'αυτο ας μην λεμε μεγαλες κουβεντες.Μονο αποψεις χωρις να κρινουμε τους αλλους.Εκτος αν θελετε συναντηση για να γινει διαλογος σε προσωπικο επιπεδο.Αυτα απο μενα. Βαλτε τωρα μεσα τα μαχαιρια χεχε :P
  6. Συγχωρεσε με αν κανω λαθος,αλλα νομιζω οτι το θεμα παει να γινει προσωπικο. Εγω απλα στον φιλο dime πηγα να δωσω μια πληροφορια που να παει για service το Roland.Ειναι η αποψη μου και δεν προσπαθω να την επιβαλω.ο φιλος ρωτησε που μπορει εναλλακτικα να παει για service και του απαντησα. Τωρα για το ποσο ευχαριστημενος ειμαι εγω απο τα service της Ελλαδας ειναι καθαρα υποκειμενικο.Οσο για την Γερμανια με την εννοια αυτη,οποιος αναλαμβανει service ειναι παραλληλα και εξουσιοδοτημενος.20 χρονια εμπειρια στο χωρο αυτο πιστευω να ξερω πλεον που θα παω τα οργανα μου για επισκευη και αν ειναι ακριβα η οχι. Οσο για mail που σου εστειλε ο Χναρακης τον ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα το προβλημα μου λυθηκε και φθηνα και πολυ γρηγορα. Παντα φιλικα και χωρις παρεξηγησεις.
  7. Ρε παιδια παιδια πιστευεται πραγματικα στα εξουσιοδοτιμενα service στην Ελλαδα?Εγω παντως πιστευω οτι δεν τους στελνουν σε ειδικα σεμιναρια για εκπαιδευση.Ανταλακτικα μαϊμου υπαρχουν?Η εμπειρια μου απο Γερμανια οπου υπαρχει service στο επισκευαζουν παντα με γνησια ανταλακτικα.Αρα για να κλεισω το πηγαινω οπου υπαρχει service και αν δεν το επισκευασει καλα θα το ξαναπαω.Οι αποκλειστικοτητες ειναι χαζομαρα και μας εκμεταλευονται.
  8. Οχι αγορινα δεν το μπερδεψα.Εγω το δικο μου Fantom X8 εκει το πηγα και το εφτιαξε.Αλλοστε το διπλα μαγαζι ειναι δικο του και αυτο. Πως θα μπορουσα να το μπερδεψω αφου πηγα το δικο μου?
  9. Δοκιμασε να μετακινησεις το παραθυρο απο την μια οθονη στην αλλη. Η μπαρα εργασιων ειναι λογικο να μην συνεχιζεται και στην αλλα οθονη. Εκτος αν θελεις να βλεπεις τα ιδια και στις 2 οθονες,τοτε δεν θα κανεις extend το δευτερο monitor.
  10. Ηρθε επιτελους.Τωρα αρχιζει η μελετη! :D
  11. Στην περιπτωση για το ταιρι εγω ειμαι πολυ τυχερος.Εχω εναν ΑΓΓΕΛΟ ΞΑΝΘΟ και ειμαι ΘΕΟΣ.Στα οργανα ψαχνω τυχη....χεχεχε
  12. Και δεν αναφερω οτι κανονικα ημουν 219. Πω,πω κοντευω την μετ'εμψυχωση :cry:
  13. Ρε chris αν εισαι εσυ ο παπους εγω τοτε τι ειμαι,πεθαμενος?:) 228 πως φαινεται;Ετοιμοθανατος!χε χε.....
  14. Συμφωνω,απλα δεν θελω για ενα οργανο το οποιο κοστιζε καινουριο $150-$200 να πληρωσω παραπανω. Δεν αξιζει.Απλα θελει υπομονη και τυχη!
  15. Στον Χρυσανθο διπλα στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας πανω στην Μεσογειων.
  16. chris εχεις δει ποσο πωλουνται τα cz-101?Ολα γυρω στα 200-250$.Καλα ηταν τα λεφτα που εδωσα.Το θεμα ειναι οτι ημουν ατυχος γιατι επαθε ζημια στο ταχυδρομιο.Τεσπα ολα καλα πηρα τα λεφτα μου πισω πλην τα μεταφορικα.Τωρα αντε να βρω αλλο σε καλη κατασταση!Αλλοστε στο e-bay φιλε μου,χτυπας για να παρεις κατι σε ευκαιρια οχι αντε και οτι κατσει.
  17. to xtipisa 202.5$ syn ta metaforika 45$. mou esteile shmera pisw 180$. pali kala pou pira kai afta. pame gia allo twra. an akousete tipota edw eimai!!!!!!!
  18. Poso to pirate re paidia to cz-101? Egw xtypisa ena apo e-ebay kai kaki mou tyxi epathe zimia sto taxydromio kai twra perimenw ta lefta mou pisw.
  19. Egw pantos sto strato phra to d-50 mu kai tin evgala kathari(Lamogio dhladh) :wink: . Etsi mporousa tous palious na tous diaskedazw kai na meletaw taytoxrona. Hmoun synexos thalamofylakas.Gamw. Eixa ta akoustika mou kai den enoxlousa kanena. :lol:
  20. korg_nikos poly endiaferon ayta pou egrapses gia midi solution. otan mou erthei kai emena to breath controller tha postarw. Eyxaristw gia tis plhrofories!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου