Προς το περιεχόμενο

Thronos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    66
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Thronos

0

Φήμη

  1. Φακανας και ΜΜΣ εχουν καπου 120-140 ευρω αλλα ειναι και η θεωρεια μεσα, νομιζω πως δεν ειναι πολλα τα χρηματα απλα εμεις που παιζουμε ντραμς ειμαστε τεμπεληδες και θα θελαμε να μην κανουμε ,αρα να πληρωνουμε και λιγοτερα ;D.Ο Νακας τα θελει το λιγοτερο 3-4 δοσεις το χρονο οχι περισσοτερες νομιζω και εκει δυσκολευουν τα πραγματα οποτε μια καλη λυση ειναι τα ιδιαιτερα απο ατομα που εχουν βαλει αγγελεια στο νοιζ οπως ενας φιλος που επελεξε καποιον και του παιρνει 25 την ωρα.Καλη επιλογη.
  2. Εγω πριν κανα χρονο κοντα ειχα παρει απο τον τριμη αυτο εδω της ΤΑΜΑ και το βρηκα μια χαρα,νομιζω κιολας οτι ειναι και πιο φθηνα απο τα Pearl μου ειχε κοστισει καπου 200 ευρω. http://www.alpha-music.com/productcart/pc/catalog/090000000017X.jpg
  3. Με μικροτερη μποτα πιστευω ειναι καλυτερα γιατι εχει πιο στακατο ηχο η 24αρα μου φαινεται υπερβολικη.
  4. Πιστευεις οτι εισαι τοσο ταλαντουχος που θα μαθεις ντραμς μεσα απο dvd και βιβλια μονος σου η θες να μαθεις στο περιπου?Διαφορετικα θα πρεπει να απευθυνθεις σε καποιον δασκαλο μαλλον...
  5. Καλυτερα ενα 5αρι σετ ποιοτητας παρα ενα ογκωδες κατωτερης και αναφερομαι γενικα οχι στα συγκεκριμνα σετ.Ειναι σα να εχεις 2 αυτοκινητα στην ιδια τιμη το ενα με 100 αλογα full extra και το αλλο γυμνο με 200.Προσωπικα θα επελεγα το 2ο και θα το φορτωνα αργοτερα.Ευκολο να του βαλεις εξτρα πολυ πιο δυσκολο να του αλλαξεις μηχανη(κατι που δεν υφισταται στα τυμπανα) αν με εννοεις.Εγω αντιλαμβανομαι τον ενθουσιασμο σου γιατι και εγω πριν χρονια ειχα μια Sonor force 2003 οπως η Pearl και μετα καταλαβα(αποψη μου)οτι οι βασικες διστασεις για να κανεις δουλεια ειναι 20,8,10,12,14 η 22,10,12,14,16 και αν θες προσθετεις.
  6. Οπως ειπε και ο chembeast δεν γινεται να ακους τυμπανα μεσα απο μικροφωνα ολα ωραια θα ακουγονται , oυτε και πιατινια βεβαια.Πληροφοριακα για να βοηθησω οταν εγω ειχα ρωτησει πριν κανα χρονο για 5αρι σετ τα ταμα Β/Β που ειναι πολυ καλα τυμπανα παιζουν στον Τριμη καπου στα 1800-1900.Τα gabriel γυρω στα 2000.Πηγαινε ακουσε και καμια yamaha stage custom που παιζει εκει στα 1100-1200(γιατι κανεις δε την αναφερει επειδη φτιαχνει μηχανες? :P).Και τελος ενα παληκαρι πουλαγε κατι pearl reference στην τιμη των 1700 οταν εχουν καινουργια καπου 3000.Καλη επιλογη ευχομαι ;) ξεφυγαμε βεβαια λιγο...Τελος για ρακ προτεινω http://www.thomann.de/gr/pearl_dr501c_frontbridge_drumrack.htm εχει 2 clamp για τα τομ και τα πιατινια μπαινουν στις καθετες σωληνες,το ρακ με τη στρογγυλη σωληνα της gibraltar δεν μου αρεσε ποτε και φορτωνεται πολυ με τα clamps και τις ασφαλειες για να τα κρατανε να μην γυρνανε κτλ.
  7. Ειναι και οτι εχω εκπτωση και στο Νακα ;D ;D ;D αλλα και η Οακ που εχω ειναι κορυφη και με εχει επιρεασει πολυ .
  8. Σου προτεινω την yamaha Rydeen στα 600 ευρω Απο το site του Νακα... Το σετ αποτελείται απο 1x ταμπούρο,1x bass drum (κάσα),2x tom,1x floor tom,1x hi-hat stand, 1x cymbal stand,1x πετάλι bass drum.Η σειρά Rydeen απευθύνεται σε αρχάριους και σε όσους ξεκινάνε την εκμάθηση των τυμπάνων,παρόλο που ενσωματώνει χαρακτηριστικά που συναντάμε μόνο στις ακριβότερες σειρές της Yamaha. Πηγαινε να την κοπανησεις στο καταστημα του Νακα στην αθηνα.
  9. Οπως το ειπε ο chembeast αυτη η @@ρια πιανει στο χειλος της κασας και στη βαση του ΗΗ.Κλεινεις τα ποδια του ΗΗ και την φερνεις οσο πιο κοντα μπορεις.
  10. Ξεκινα με ηλεκτρονικα μαθε τα βασικα να μετρας κτλ βρες ενα γκρουπακι να ξεκ@υλωνεις γιατι αλλιως θα ξενερωσεις αν παρεις ακουστικα και βαρας στα λαστιχα και θα τα παρατησεις η θα τρεχεις να τα πουλας.Πηγαινε σε στουντιο με το γκρουπακι να μην χανεις την επαφη με τα ακουστικα σετ και στο μελλον αν μπορεσεις και εχεις το χωρο αγοραζεις και ενα ακουστικο,πολλα αλλαζουν μετα απο καποια χρονια.Καλυτερα λοιπον να ξεκινησεις με ηλεκτρονικα παρα να καταντησεις κιθαριστας ;D ;D ειμαστε και ειδος προς εξαφανιση.
  11. Εγω που τα ειχα πολυ παλια γιατι πλεον δεν βγαινουν νομιζω, μονο μεταχειρισμενα ,τα θεωρω κουβαδες :) Καλυτερα μια Yamaha stage custom η τα αντιστοιχα σετ της Τama.
  12. Συνφουρμιτες εκανα την αγορα αυτη(tascam vl a5).To θεμα ειναι οτι θελω να τα συνδεσω σε ενα απλο φορητο υπολογιστη acer P4 οχι κατι ιδιαιτερο χωρις καποια εξωτερικη καρτα ηχου.Τι καλωδια θα χρειαστω για να κανω την συνδεση καθοτι οι γνωσεις μου φτανουν μεχρι την συνδεση 2.1 ηχειων αγορασμενα παλια απο το πλαισιο :)
  13. Thronos

    Metal from HELLas - documentary

    Ελα ρεΣαββα Κωφιδη (δε ξερω αν τον πηρε το ματι σας) ;D
  14. Το ιδιο και στα τυμπανα που ειναι το παληκαρι ο Αντωνης και ιδιως αν εχεις και μια εκπτωση (που δυστυχως δεν εχουν ολοι) σου ερχοντα και πιο φτηνα απο τα καταστηματα του εξωτερικου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου