Προς το περιεχόμενο

normalis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από normalis

  1. +1 Εγώ πάντως πιστεύω οτι δεν μπορούν να συγκριθούν παίζουν σε διαφορετική κατηγορία το καθένα. (Horizon vs Hellraiser)
  2. ή αλλιως όπως είπαν ήδη κάποιοι μην κοιτάς μακρυά αλλα κοντά δυστυχώς!! Καλή τύχη.
  3. κι εγω έτσι νομίζω Το μαγαζί λέγεται Πλήκτρο και βρίσκεται Τοσίτσα 5. Είναι το μαγαζί της αντιπροσωπίας στην αθήνα.
  4. Πραγματι παρα πολυ καλο όργανο απο όλες τις απόψεις!! Και εγώ την γουστάρω χωρίς το floyd αλλα δυστυχώς τέτοιες κιθάρες χωρίς Floyd δεν έχουν αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα και έτσι έρχονται λίγα κομάτια κάθε χρόνο και αν... συνήθως μόνο μέσω παραγγελίας. Δεν νομίζω να την έχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα για να την δοκιμάσεις (μιλάω πάντα για χωρίς Floyd).. Αν θέλεις ρωτάς τον αντιπρόσωπο σίγουρα θα ξέρουν να σου πουν κάτι.
  5. normalis

    FoivoELEOS!

    Πω πω και ήθελα να την πάρω αυτην την καρτούλα!;D Ζήτω στα Presets. Ζήτω οι presetist (κατι σαν guitarist) ;D ;D ;D Εδώ ρε παιδιά είδα οτι κατηγορούν τον Jean Michele Jare οτι το κομάτι Τeo&Τea είναι Preset του Mc-808. Πανούση που χάθηκες ??? ??? (λίγο offtopic αλλά να... είναι πολοί αυτοί που κλέβουν ή βγάζουν λεφτά με presets)
  6. Πολύ σωστο σε βρίσκω κοσμά ;) Ο Ντίνος είσαι;; Ναι φίλε ο Ντίνος είμαι. Κουφαλίτσα OurDarkness πηρες το Lunar ;) Πολύ καλό Εύγε!! ;D Βασικά φίλε μου θα έλεγα οτι το utube δεν είναι και ότι καλύτερο για να κρίνεις πιο όργανο είναι πιο Fat μιας και τα δύο μπορούν να γίνουν τόσο Fat που αν τα monitor σου μιλούσαν σίγουρα θα παραπονιόντουσαν ;D Βέβαια μπορείς να πάρεις μια μικρή ιδέα. Τα όργανα μπορείς να τα ακούσεις Αθήνα και Θεσ/νικη.
  7. Δε νομίζω, στην πραγματικότητα το Voyager είναι πολύ πιο ευέλικτο από το Prophet 08, ειδικά με τα VX-351 και CP-251. Λίγο δύσκολο αυτό αν ο φίλος δεν είναι από Θεσσαλονίκη ή δεν έχει κάποιον γνωστό που να έχει και τα δύο. Στον Λιόλιο, λογικά πρέπει να υπάρχουν, και αν προτείθεται να δώσει τόσα χρήματα τότε σίγουρα μία βόλτα απο κει θα ξεκαθάριζε λίγο το τοπίο. Προσωπικά είχα την τύχη να δοκιμάσω το Voyager στην Διεθνή Έκθεση σε ένα line array σύστημα και δεν είχα καμμία απολύτως αμφιβολία. Υπήρχε και ένα DSI Polyevolver ακριβώς κάτω από το Moog αλλά εγώ ήμουν αλλού.. :D Πάντως ο Dave Smith δεν είναι τυχαίος, π.χ. το Don't Go των Yazoo έχει γίνει μόνο με SCI Pro One ;) Βασικά για να ξέρεις τι παίζει θα σου πω οτι εγώ ήμουν ο τύπος που έκανε demo στα synth του Λιολιου μιας και ασχολούμαι με electronic music. Διαλέγαμε τα όργανα από εκθέσεις στο εξωτερικο Namm Show, Musikmesse κλπ... και τα φέρναμε στην Ελλάδα έστηνα και τα Aray και όλα τα σχετικά. Τώρα πια δεν δουλεύω στον Λιολιο αλλα μάλον μπορώ να σου δώσω καποιες πληροφορίες ;D Πρεπει να μου πεις τι μουσική θέλεις να κάνεις. Τα λεμε ....
  8. Maow τσεκαρε αυτό μπορει να σε ενδιαφέρει. http://www.noiz.gr/index.php?topic=152939.0
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου