Προς το περιεχόμενο

komis dracoulas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    64
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Followers

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

1.006 προβολές προφίλ

Συμμετοχή komis dracoulas

1

Φήμη

  1. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,στην συγκεκριμενη μιξη δεν εκανα τιπποτα,ολη αυτη την δουλεια την εκανε ο φιλος μου ο γιωργος...η αληθεια ειναι οτι δεν το χω με το μιξαρισμα.γενικα στα τραγουδια δεν μου αρεσει τοσο να τα ακουω στουντιο αλλα live. το συγκεκριμενο δεν θα μπορουσα να το κανω ποτε ετσι.να εισαι καλα φιλε μου !!!
  2. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα καλα σου λογια τις παρατηρησεις σου και τις συμβουλες σου !!!!
  3. komis dracoulas

    Αναμνήσεις 2

    Το ξανα ανεβαζω μετα απο την βοηθεια και τις εμπειρες πινελιες του φιλου μου του γιωργου στην μιξη !!(σε ευχαριστω πολυ φιλε μου γιωργο για τον χρονο που ξοδεψες για εμενα !!! )
  4. komis dracoulas

    mountains

    εμενα παλι προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ ! αλλα οκ ειναι οι δικες μας αποψεις και γνωμες!!!σε ευχαριστω ομως οπως και να εχει φιλε μου dimsonic !!!
  5. komis dracoulas

    mountains

    σε ευχαριστω πολυ φιλε dimsonic,εχω βαλει σε καποια σημεια ενα εφε που πηγαινει οργανα απο αριστερα σε δεξια και το αντιθετο,ηθελα κατα καποιο τροπο να δωσω τον αντιλαλο που εχει ο ηχος στα βουνα οταν φωναζεις ας πουμε προς τα αριστερα και στο τελος ο αντιλαλος σου ερχεται απο δεξια...δεν ξερω αν αυτο εννοεις....σε ευχαριστω για τις παρατηρησεις σου χαιρομαι πολυ που σου αρεσε εν τελη!να εισαι καλα!
  6. komis dracoulas

    mountains

    σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια φιλε μου συμφορουμίτη !!! χαιρομαι ιδιαιτερα που σου αρεσε το κομματι να εισαι καλα και μουσικα !!!
  7. komis dracoulas

    mountains

    Εχω θεματακι σιγουρα με τα εφε......ισως να χρειαζομαι και καλυτερα ακουστικα.να εισαι καλα σε ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε alex !
  8. komis dracoulas

    mountains

    σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις συμβουλες και τις παρατειρησεις σου αλλα και για τα καλα σου λογια! χαιρομαι ιδιαιτερα για αυτο!εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις !!!να εισαι καλα ! σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τις παρατηρησεις σου φιλε fusiongr! να εισαι καλα !
  9. komis dracoulas

    mountains

    σε ευχαριστω πολυ φιλε gkourmoul για τα καλα σου λογια και τις συμβουλες ! να εισαι καλα φιλε !
  10. komis dracoulas

    ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ

    σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε gkourmoul1.ειναι πολυ ωραιο να αρεσει πραγματικα η μουσικη που φτιαχνεις σε γνωστες αυτης της τεχνης!!! με τιμα σε ευχαριστω !!!
  11. komis dracoulas

    ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ

    σε ευχαριστω πολυ φιλε fanisatt,χαιρομαι πολυ οταν αρεσει πραγματικα και οχι υποκριτικα η μουσικη μου ,το εχω πει αυτο και εγω πολλες φορες στο παρελθον και τωρα ακομα ,αλλα για αλλα οργανα..... ποτε δεν ειναι αργα παντως να ξερεις....
  12. komis dracoulas

    ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ

    σε ευχαριστω πολυ πανο να εισαι καλα φιλε πολυ χαιρομαι που σου αρεσει!!!.καποια στιγμη οταν μαζεψω λιγα χρηματα και εχω χρονο θα παω σε ενα στουντιο με τα wav,θα διορθωσω οτι χρειαζεται και θα κανουμε σωστο mixing και mastering! ετσι για να τα ακουω στα γεραματα και να λεω κατι εφτιαξα στο περασμα μου απο εδω !!! χαχαχα
  13. komis dracoulas

    ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ

    ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΧΟΙ KOMIS
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου