Προς το περιεχόμενο

komis dracoulas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    64
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από komis dracoulas

  1. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,στην συγκεκριμενη μιξη δεν εκανα τιπποτα,ολη αυτη την δουλεια την εκανε ο φιλος μου ο γιωργος...η αληθεια ειναι οτι δεν το χω με το μιξαρισμα.γενικα στα τραγουδια δεν μου αρεσει τοσο να τα ακουω στουντιο αλλα live. το συγκεκριμενο δεν θα μπορουσα να το κανω ποτε ετσι.να εισαι καλα φιλε μου !!!
  2. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα καλα σου λογια τις παρατηρησεις σου και τις συμβουλες σου !!!!
  3. komis dracoulas

    Αναμνήσεις 2

    Το ξανα ανεβαζω μετα απο την βοηθεια και τις εμπειρες πινελιες του φιλου μου του γιωργου στην μιξη !!(σε ευχαριστω πολυ φιλε μου γιωργο για τον χρονο που ξοδεψες για εμενα !!! )
  4. komis dracoulas

    mountains

    εμενα παλι προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ ! αλλα οκ ειναι οι δικες μας αποψεις και γνωμες!!!σε ευχαριστω ομως οπως και να εχει φιλε μου dimsonic !!!
  5. komis dracoulas

    mountains

    σε ευχαριστω πολυ φιλε dimsonic,εχω βαλει σε καποια σημεια ενα εφε που πηγαινει οργανα απο αριστερα σε δεξια και το αντιθετο,ηθελα κατα καποιο τροπο να δωσω τον αντιλαλο που εχει ο ηχος στα βουνα οταν φωναζεις ας πουμε προς τα αριστερα και στο τελος ο αντιλαλος σου ερχεται απο δεξια...δεν ξερω αν αυτο εννοεις....σε ευχαριστω για τις παρατηρησεις σου χαιρομαι πολυ που σου αρεσε εν τελη!να εισαι καλα!
  6. komis dracoulas

    mountains

    σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια φιλε μου συμφορουμίτη !!! χαιρομαι ιδιαιτερα που σου αρεσε το κομματι να εισαι καλα και μουσικα !!!
  7. komis dracoulas

    mountains

    Εχω θεματακι σιγουρα με τα εφε......ισως να χρειαζομαι και καλυτερα ακουστικα.να εισαι καλα σε ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε alex !
  8. komis dracoulas

    mountains

    σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις συμβουλες και τις παρατειρησεις σου αλλα και για τα καλα σου λογια! χαιρομαι ιδιαιτερα για αυτο!εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις !!!να εισαι καλα ! σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τις παρατηρησεις σου φιλε fusiongr! να εισαι καλα !
  9. komis dracoulas

    mountains

    σε ευχαριστω πολυ φιλε gkourmoul για τα καλα σου λογια και τις συμβουλες ! να εισαι καλα φιλε !
  10. komis dracoulas

    ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ

    σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε gkourmoul1.ειναι πολυ ωραιο να αρεσει πραγματικα η μουσικη που φτιαχνεις σε γνωστες αυτης της τεχνης!!! με τιμα σε ευχαριστω !!!
  11. komis dracoulas

    ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ

    σε ευχαριστω πολυ φιλε fanisatt,χαιρομαι πολυ οταν αρεσει πραγματικα και οχι υποκριτικα η μουσικη μου ,το εχω πει αυτο και εγω πολλες φορες στο παρελθον και τωρα ακομα ,αλλα για αλλα οργανα..... ποτε δεν ειναι αργα παντως να ξερεις....
  12. komis dracoulas

    ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ

    σε ευχαριστω πολυ πανο να εισαι καλα φιλε πολυ χαιρομαι που σου αρεσει!!!.καποια στιγμη οταν μαζεψω λιγα χρηματα και εχω χρονο θα παω σε ενα στουντιο με τα wav,θα διορθωσω οτι χρειαζεται και θα κανουμε σωστο mixing και mastering! ετσι για να τα ακουω στα γεραματα και να λεω κατι εφτιαξα στο περασμα μου απο εδω !!! χαχαχα
  13. komis dracoulas

    ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ

    ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΧΟΙ KOMIS
  14. σε ευχαριστω πολυ,χαιρομαι που σου αρεσε! να εισαι καλα φιλε μου !!!
  15. komis dracoulas

    Ο ΗΛΙΟΣ

    ακριβως αυτο ..
  16. komis dracoulas

    Ο ΗΛΙΟΣ

    καλησπερα! ναι στο συγκεκριμενο σημειο βιμπρατο κανω με το τρεμολο !!! ηθελα να δωσω εμφαση στο σημειο, και βγαινει πολυ καλυτερα !! για εμενα φυσικα ....για αυτο το ακους ετσι !!!
  17. komis dracoulas

    ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

    σε ευχαριστω πολυ φιλε!!! χαιρομαι για αυτο !!!
  18. σε ευχαριστω πολυ φιλε πανο με τιμα πραγματικα αυτο που εγραψες !!! να εισαι καλα φιλε !!!
  19. komis dracoulas

    Ο ΗΛΙΟΣ

    σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! χαιρομαι που σου αρεσε αλλα δεν καταλαβα ποιες ειναι οι πρασινες νοτες... σε ευχαριστω πολυ! σε ευχαριστω πολυ φιλε πανο για τα καλα σου λογια! χαιρομαι ιδιαιτερος που σου αρεσε !!!
  20. komis dracoulas

    Ο ΗΛΙΟΣ

    ΜΟΥΣΙΚΗ : ΚΟΜΗΣ ,ΣΤΙΧΟΙ : ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ "Ο ΗΛΙΟΣ Ο ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ" ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ Ο ήλιος ο ηλιάτορας ο πετροπαιχνιδιάτορας από την άκρη των ακρώ κατηφοράει στο Ταίναρο Φωτιά 'ναι το πιγούνι του χρυσάφι το πιρούνι του Ο ΗΛΙΟΣ Ε σεις στεριές και θάλασσες τ' αμπέλια κι οι χρυσές ελιές ακούτε τα χαμπέρια* μου μέσα στα μεσημέρια μου «Σ' όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ!» ΑΝΕΜΟΙ Άκου κι εμάς που μόλις εγυρίσαμε νησιά και πολιτείες που γνωρίσαμε Κρήτη και Μυτιλήνη Σάμο κι Iκαριά Νάξο και Σαντορίνη Ρόδο Κέρκυρα Σπίτια μεγάλα κι άσπρα σπίτια βουερά* πάνω στη μαύρη πέτρα πάνω στα νερά Ξάνθη Θεσσαλονίκη Βέροια Καστοριά Γιάννενα Μεσολόγγι Σπάρτη και Μυστρά Καμπαναριά και στέγες μες στη συννεφιά κι όλα μαζί μια λύπη και μιαν ομορφιά
  21. χαχα θα μπορουσε αραγε να γινει αυτο ? δηλ πανω σε ενα riff η ιδεα η μελωδια ο καθενας να προτεινει την εξελιξη του προσθετωντας κατι στο ηδη υπαρχον η να προσθεσει το επομενο σημειο και σιγα σιγα να ολοκληρωνεται το τραγουδι η το κομματι !το μονο που χρειαζεται ειναι να εχουν οσοι θελουν να συμετεχουν το ιδιο προγραμμα στον υπολογιστη τους,ετσι θα ανεβαζει ο καθενας ενα wav ας πουμε και οι υπολοιποι θα το προσθετουν στον υπολογιστη τους και ουτω καθεξης...ιδιο τεμπο ολοι και ολα τα wav να ξεκινουν απο την αρχη του κοματιου ωστε να πεφτουν σωστα εκει που πρεπει
  22. Ναι συμφωνω !!! χα χα ενταξει με τα απο αυτες τις αναλυσεις το κομματι πλεον εγινε για σεμιναρια σε μουσικα πανεπιστημια και σχολες του εξωτερικου.για να βοηθησω σε περαιτερο μελετη παραθετω τα ακορντα του κομματιου,το λιγοτερο που μπορω να κανω...χαχα το θεμα λοιπον εχει ( Am9, Dm7 ). refr ( Cmaj7, Bm ,Am7,B7,Em7 ) solo ( Bm9,Am9, refr )
  23. komis dracoulas

    HOPE

    ελα τι εγινε,ειχα βγει μια βολτα για φαγητο,ειναι νωρις αλλα πειναγα.....μπαα δεν πιανουν....
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου