Προς το περιεχόμενο

Comfis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    59
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Comfis

  1. ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ το θέμα του μπάσου λοιπόν! Ευχαριστώ πολύ!!
  2. ναι όντως δυνατό το μπάσο, πρώτη φορά το έχω τόσο δυνατό, επίτηδες, ίσως το παράκανα! ευχαριστώ πολύ!
  3. Μετά από άλλα 2.5 χρόνια, έφτασε η ώρα για ένα καινούριο κομμάτι φτιαγμένος εξολοκλήρου στο Roland Fantom G6! Κάποιοι θα το βρουν πολύ.. midi, αλλά έγινε λίγο ηθελημένα αυτό. Ακούω γνώμες αν έχετε όρεξη. Όσο για τον τίτλο, αν θέλετε τον συζητάμε, αλλά η συζήτηση θα βγει έξω από τα μουσικά
  4. Νέο κομμάτι φτιαγμένο στο Roland Fantom G6, αυτή την φορά χωρίς καν εξωτερικές κιθάρες
  5. δεν έλαβα το pm σου, θαρρώ. Η ηλικία λοιπόν δεν είναι απαγορευτική? Όταν λες ότι η αναπνοή σου απελευθερώνεται σε 15 μέρες τι εννοείς? ΜΠορείς να αθλείσαι κατά τη διάρκεια αυτών των 15 ημερών? Η ενόχληση που κρατάει ένα μήνα τι φύσεως είναι? πόνος? κάτι άλλο?
  6. όχι μωρέ, οι ερωτήσεις μου έχουν να κάνουν με το "αν έχετε ακούσει" ή αν έχετε εμπειρία σχετική οι ίδιοι. Θα πάω και σε ΩΡΛ, απλά μου μπήκε σήμερα η ιδέα και διάβασα και αυτά που γράφετε εδώ και ήταν ενθαρρυντικά!
  7. πορώθηκα με αυτά που διαβάζω.. όμως είμαι 32! Υπάρχει η επιλογή της αφαίρεσης κρεατακιών σε αυτή την ηλικία? Αναρωτιέμαι πως μπορώ να ψάξω για καλούς χειρούργους για τη συγκεκριμένη επέμβαση!! Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να πάω για εγχείρηση στα κρεατάκια ή και κάτι άλλο (πχ στραβο διάφραγμα)! Όταν ήμουν μικρός ο γιατρός μου χε πει ότι πρέπει να αφαιρέσω τα κρεατάκια. Το στραβό διάφραγμα είναι ορατό και εξωτερικά? Εγώ το θέλω για το γενικότερο ευ ζην της υπόθεσης, για την άθληση, αλλά γιατί όχι και για το τραγούδι! Όποιος έχει καμιά ιδέα ας την καταθέσει.
  8. Γεια σας και πάλι παίδες! Έπειτα από μακρά απουσία, επανέρχομαι για να ποστάρω ένα καινούριο κομμάτι που μόλις ολοκλήρωσα (στα σχέδια είναι κάποτε να πάει σε παραγωγό να γίνει σωστή δουλειά στην παραγωγή/μίξη, αλλά είμαι πάντα ανυπόμονος και δεν μπορούσα να περιμένω! Δυστυχώς ο ήχος του δεν είναι ικανοποιητικά καθαρός, αν και το παίδεψα αρκετά (χρησιμοποιώντας ανύπαρκτες γνώσεις, τουτέστιν, πειραματισμός στην τύχη και βλέπω τι λειτουργεί καλά).. Ελπίζω να σας αρέσει για κάποιο λόγο (και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία): Dark Dreaming Oranges - The Abdominal Song
  9. Comfis

    Taste you (cover):gkou

    Γκου γκου, μπράβο μπράβο! Άρεσε! Ειδικά το γαλλικό το έχεις τόοοσο όμορφα! Ωραίο και το κόβερ γενικότερα!
  10. Comfis

    Dark Dreaming Oranges - 2 new tracks

    Και τρίτο κομματάκι (μάλλον θα πρέπει να πάψω να ποστάρω σε κείνο το θέμα, θα με πάρετε με τις ντομάτες και θα έχετε και δίκιο): Dark Dreaming Oranges - Mademoiselle Fifi
  11. Να'μαι πάλι! Ελπίζω να'στε όλοι καλάα! ιδού το νέο roland-ο-κατασκεύασμά μου: Ελπίζω να σας αρέσει και αν έχετε κάποιες ιδέες για το πως να το προωθήσω, πείτε τις!
  12. γμτιι.. ολόκληρο το κινγκ οφ λιμπς? κλαψ!
  13. Από τις μεγάααλες μου αγάπες.. εκείνο το λάιβ στο μάντισον σκουερ γκάρντεν το είχα λιώσει.. συμφωνώ με όλα όσα έγραψα ο earendil στο τελευταίο ποστ του
  14. Το προμόσοον με το Lotus flower με είχε φτιάξει πολύ, πόσο μάλλον τη στιγμή που ούτως ή άλλως οι Radiohead είναι το νο1 μου εδώ και 3, 4 χρόνια. Το άλμπουμ το αγόρασα (που δεν το κάνω συχνά) και ήταν μια λέτζενταρι απογοήτευση.. Τους έχω δει λάιβ στο βερολίνο πριν 4 χρόνια, θα είμαι πάλι εκεί στις 6 ιουλίου.. ελπίζοντας ότι δεν θα παίξουν όοολο το κινγκ οφ λιμπς!
  15. Ήμανε σε γκρουπ στη μουσική ομάδα του βιολογικού της θεσσαλονίκης (4 χρόνια), μετά από 4 χρόνια ξεραϊλας ξαναστήσαμε ένα γκρουπ (τους λούνι τιουνς) για να καταλήξω στο νησί μου! Εδώ ξεκινήσαμε κάποιες πρόβες, μετά ο ντράμερ πήγε γαλλία λόγω κρίσης και προσπαθούμε να ανασυνταχτούμε.. με το εν λόγω γκρουπ δεν έχουμε κάνει ακόμη λάιβ. Το ότι σταμάτησαν οι πρόβες μου δημιούργησε χρόνο για να συνθέσω ξανά μουσική που είναι εξίσου καλό!
  16. Φίλε μάραθον, το "καλό και φρι" θα μπορούσε να ισχύει για το σοφτγουερ, γι'αυτό ρώτησα ! Αλλά και πληρωμένο να είναι κάποιο, μια χαρά θα είναι αν είναι σχετικά εύχρηστο.. σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ.. αυτό το κλιπ που έστειλες, είναι φτιαγμένο από σένα από το μηδέν? χρησιμοποίησες σάμπλς από κάπου;με τη βοήθεια του τελευταίου προγράμματος που πρότεινες?? ωραία πράγματα σε κάθε περίπτωση.
  17. Comfis

    Dark Dreaming Oranges - 2 new tracks

    Τα έγραφα και στο αντίστοιχο θεματάκι που είχα ανοίξει ζητώντας βοήθεια για το Roland μου και πολλοί καλοί άνθρωποι έσπευσαν! Επειδή όμως εδώ υπάρχει ειδικό θρεντ για αυτό το πράγμα είπα να ανεβάσω τα .mp3 των δύο μου κομματιών (πρώτη φορά συνθέτω μετά από 7 χρόνια), να τα ακούσετε και αν σας αρέσουν και θέλετε να τα διαδώσετε όπου θέλετε! Ελπίζω να σας αρέσουν! Update: oops υπάρχει πρόβλημα με περιορισμό μεγέθου.. οπότε λέω να χρησιμοποιήσω τα λινκς από το προσωπικό μου μπλογκ όπου έχω ανεβάσει τα .mp3.. υπάρχει κάποιο πρόβλημα ως προς αυτό;; αν ναι πείτε μ να τα κατεβάσω αμέσως: Dark Dreaming Oranges – Uncle Frank and His Guitar: http://www.comfis.gr/wp-content/uploads/2012/03/Dark-Dreaming-Oranges-Uncle-Frank-and-His-Guitar-Boosted-3.5db.mp3 Dark Dreaming Oranges – Percussioning Time Boost: http://www.comfis.gr/wp-content/uploads/2012/03/Dark-Dreaming-Oranges-Percussioning-Time-Boost-3.5-db.mp3
  18. χαχα κοίτα να δεις θετικό φίντμπακ! γουότερφολ ευχαριστώωω πολύυυυ!! βρε neeq λες; μου φαίνεται πολύ απίθανο να ληφθεί σοβαρά υπόψιν κάτι τέτοιο.. βέβαια δεν χάνω τπτ να το δοκιμάσω!!! "Γεια σας παιδιά εκεί στη Ρόλαντ, τι κάνετε;; Χρησιμοποίησα το όργανό σας και έκανα παπάδες, τώρα σας δίνω άδεια να τα χρησιμοποιήσετε και εσείς για να πείσετε τον κόσμο να αγοράσει το όργανο, επειδή νιώθω μεγαλόψυχος, παλιόπαιδα"! :P Σοβαρά τώρα, θα το δοκιμάσω, ποτέ δεν ξέρεις!
  19. Φίλε neeq, με πεθύμησες;; :P Επανέρχομαι με το δεύτερο σόνγκι που κατάφερα να φτιάξω.. έτσι όπως πάω θα γίνει το κύριο μου χόμπι η μουσική πάλι!! Άμα θες εσύ και άλλοι να ακούσετε! dedicated, μια και με βοηθήσατε πολύυυυ!
  20. αυτά φίλε dreamdancer είναι πολύ δημιουργικά , είναι γαμάτα.. πρέπει να το πάρω απόφαση να πειραματιστώ και με τέτοιααα!! για επεξεργασία samples έχεις να προτείνεις κάτι καλό και φρι?
  21. αν υποθέσουμε ότι δεν με πειράζει να πληρώσω για a cappella samples στο στυλ της μουσικής που χρησιμοποιούν οι παραπάνω μουσικοί, έχει κάποιος να προτείνει κάτι? ψάχνω ψάχνω και τπτς δεν βρίσκω
  22. γμτι εγώ δεν έχω αξιωθεί να παίξω λάιβ ακόμη με αυτό, κυρίως γιατί λάιβ παίζω πιο πολύ κιθάρες. Σε σημείο που θα ξεχάσω να παίζω πλήκτρα σε λίγο! όσο για το kurzweil δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτά.. ονομάστα αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα.. ποια είναι τα δυνατά του σημεία;;
  23. ευχαριστώ waterfall και ευχαριστώ neeq! ναι όλοο μέσα από το roland (σύνδεσα και την κιθάρα μου πάνω του - με την αρωγή σου, όπως θα θυμάσαι)... και εγώ σήμερα κάθισα και το άκουσα σε πολύ δυνατή ένταση και δεν υπάρχουν καθόλου θόρυβοι! Χαρά μεγάλη, σε σχέση με το προηγούμενο synth μου (παλαιότερη γενια, ensoniq mr) ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Χαίρομαι που σου άρεσε κιόλας! Πρέπει να δοκιμάσω panning mastering κλπ.. και δεν τα ξέρω καθόλου αυτά.. αλλά ο θεός βοηθός! Με κάλυψες απόλυτα και για την DIMM! Να σαι καλά!
  24. ήσουν σαφέστατος, ευχαριστώ πολύ! έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη; όλες οι DIMM είναι κατάλληλες για Roland?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου