Προς το περιεχόμενο

just

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από just

  1. ffmakis με ποιους τελικους δοκιμασες το triaxis? Egw παντως που εχω zhsei 3 χρονια με το triaxis και το 2/90(τα αγορασα μαζι κι εκανα αρκετα μετα τους πειραματισμους με αλλους τελικους) δεν μπορω να τον ακουσω με αλλον τελικο. πασχαλη η ιστορια με το fx return paizei.τωρα οσον αφορα το συνδιασμο ενος pre με εναν power amp einai μεγαλη ιστορια. Oi marshall διαφερουν ηχιτικα αρκετα απο τους boogie.μαλιστα πολλοι λενε(οχι egw παντως) οτι αν s'αρεσουν oi marshall δυσκολα να s'αρεσουν oi boogie και το αντιθετο.ετσι αν δοκιμασεις τον triaxis m"εναν marshall τελικο θα apgohteyteis ακουγοντας τον μετα με το 2/90.προσεχε τι λεω για να μην παρεξηγχθω.Mporei να s'αρεσει(και σε σενα και σε αλλους) ο συνδιασμος marshall με triaxis.αλλα einai γεγονος οτι μολις τον ακουσεις με τον 2/90 θα καταλαβεις τεραστια diafora. Ekei που θα επαιρνες πολυ καλο αποτελεσμα με τον triaxis θα ηταν στο fx return ενος mesa boogie mark 3 η mark 4(ισως και mark 2) μιας και oi τελικοι τους einai πολυ κοντα sth σχεδιαση του 2/90(βλεπε simul-class).
  2. Ο triaxis παίζει καλά μονο με το 2/90.Κάποια στιγμή ψαχνόμουν με άλλους τελικούς,sta fx loop return apo JCM 900,Bruneti Maranello,Fender Bassman(modarismeno me fx loop), Roland Jazz Chorus 160 και όλα ήταν metria ws χαλια.Κάποια στιγμή δανειστικa και τον 20/20 τον τελικό της μέσα boogie αλλα ούτε αυτός έβγαλε καλο ήχο.Όσοι λένε ότι ο 20άρης της Boogie παίζει γαμώ με τον Triaxis(το χω διαβάσει σε forum για mesa boogie άπειρες φορες αυτό),απλά δεν έχει ακούσει το 2/90 για να γνωρίζει πως ακούγεται ο triaxis.Αντιθέτως το record out που έχει αν το βάλεις καρφί στα monitor σου (αν έχεις) θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα από τους συνδυασμούς που σου προανέφερα. Το ίδιο βεβαια ισχύει και για το Recto Pre. S'auτα τα λεφτά πάντως που παίζεις(αν εννοούσες για καινούργιο το triaxis)θεωρώ το roadster καλύτερη κι εννοείται ολοκληρωμένη λύση.
  3. Καλησπέρα κι από μένα. Εγώ πιστεύω ότι ο πιο all around ενισχυτής είναι το ζεύγος Triaxis και 2/90 της Μesa Boogie.Τα μονα πετάλια που χρησιμοποιώ μπροστά(πέρα από ta effe) είναι ένας κομπρεσσορας κι ένα muff(του Jam).Απλά δεν χρειάζεσαι άλλο πετάλι κατά τη γνώμη μου. Αρκεί βεβαια να σου αρέσει ο ήχος MESA BOOGIE. ;) Όσοι βεβαια επιμένουν σε fuzz πετάλια επειδή εγώ δεν έχω μεγάλη πείρα σε fuzz πέρα από το muff,το fuzz factory και το fuzz face(όλα του Jam)θα τολμήσω να πω ότι τα παίζει κι αυτά.Το καθαρό του κανάλι (το ένα απ τα δυο)είναι από το Mark 1 σύμφωνα με την Boogie.Οποτε σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του Superfunk που θεωρεί τον Mark 1 ως πεταλομηχανη,λογικά το ίδιο θα ισχύει και για τον Triaxis με το 2/90. ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου