Προς το περιεχόμενο

tsak

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tsak

0

Φήμη

  1. Ανδρεα ειστε φοβεροι, το εχω το CD σας ειναι εξαιρετικο
  2. Φιλε μου θα βρεις ενα προγραμματακι που λεγεται Trinitro . Ειναι δωρεαν, ολο κ καπου υπαρχει στο Internet. Συνδεεις το ΤR rack με midi καλωδια στον υπολογιστη (οχι usb), Και περνας οτι θες μεσα! Αλλα μονο Trinity ηχους . οχι Triton.
  3. Χτυπα το αμεσως. ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΤΑΛ ΠΛΗΚΤΡΟ
  4. φιλαρακι μπραβο! ειστε φοβεροι μπαντα!!! :)
  5. Παιδια οχι οτι το Μ3 δν ειναι οργαναρα, αλλα πιστεψτε με...για μεταλ δεν κανει. (δηλ κανει αφου μπορεις να προγραμματισεις τα παντα ΑΝ εχεις χρονο)αλλα τα presets μεχρι κ του expanded ειναι ακρως ακαταλληλα για μεταλ. Θελουν απειρες ωρες φτιαξιμο μαζι κ με τα εφφε. Ειδα και επαθα να φτιαξω ενα σωστο preset χορωδιας, sweep synth, fast + slow strings. Για να μη πω οτι ολη η bank με τις πλατες , ενω θα ηταν super για hip-hop-rnb, ειναι τερμα αχρηστη για το συγκεκριμενο ειδος. Βεβαια το οργανο φυσαει για contemporary music και για stage performance. και γιαυτο το κραταω. Για μεταλ, πηρα ενα trinity rack κ βρηκα την υγεια μου!
  6. που ειναι το leather reber??? που ειναι το leather reber??? που ειναι το leather reber??? που ειναι το leather reber??? που ειναι το leather reber??? που ειναι το leather reber??? LEATHER REBEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLL!!!!!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου