Προς το περιεχόμενο

contactlost

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή contactlost

0

Φήμη

  1. Αυτό: Και φυσικά οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Rory Gallagher... ;) Α, και επειδή κάτι πήρε το μάτι μου στο θρεντ για τον Nels Cline θυμήθηκα αυτό: μαμάει... :o
  2. +1 Τον έχω παίξει και γω τον "προβληματικό" ενισχυτή του vinnie και με μια "πρόχειρη" σύγκριση θα έλεγα ότι την έντασή του ενισχυτή με το ίδιο gain και το μαστερ στο 6 την βγάζει ο lc15 ο laney μου με την ενταση στο 3... Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα από ενισχυτές αλλά αυτό μου φαίνεται λίγο κουλό/άκυρο/άξιο απορίας/δεν θα έπρεπε να συμβαίνει/κλπ...
  3. οκ! Θα παιζω αριστερό χέρι δωδεκάχορδη και δεξί εξάχορδη και συ το αντίθετο... διαλέγεις ποτενσιόμετρα ή το switch για μαγνήτες?
  4. για να μπορέσουν στη συνέχεια να τον κλωνοποιήσουν... Εχε χάρη που δεν στέλνει Ευρώπη ο τύπος αλλιώς θα πουλούσα όλα τα υπάρχοντά μου, θα έπαιρνα και ένα δάνειο και θα την χτύπουσα την κιθάρα
  5. και επειδή κοπανάω και λίγο μπάσο:
  6. http://www.youtube.com/watch?v=ruMX0GrvwAI&feature=PlayList&p=0AC38852B34A2E0B&playnext=1&playnext_from=PL&index=35 (με τον Steve Morse και τον John Frusciante εκτός συναγωνισμού ομως) ;)
  7. :o Είναι πολύ μπροστά η διασκευή..! προσωπικά το αγαπημένο μου σημείο είναι προς το τέλος που κρατάει το ρυθμό μόνος του ο τούμπανος και οι άλλοι τραγουδάνε... ;)
  8. http://www.thomann.de/gr/dunlop_straplok_ergo_lok.htm :P
  9. Οκ. Ευχαριστω :) (και σορυ για το σκάψιμο του θέματος)
  10. Πολύ πιθανό να κάνω λάθος, άλλωστε είναι και το θέμα με τα αγγλικά μου που προανέφερα... Αλλά ο τύπος της φεντερ που προσπαθεί να πουλήσει τις highway one σε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=JqSYDHNpAx8 λέει περίπου στο 7'30'' ότι "...the body is now finished in a satin thin nitrocelluloce laquer finish...". Αυτό, σε συνδυασμό με το "πολύ λεπτό πολυεστερικό φινίρισμα" του σουπερφανκ με έκαναν να πιστέψω αυτό που πίστεψα :-\ Τελικά τι ισχύει για το πολυεστερικό φινίρισμα?
  11. Αφού ρώτησα, ας το απαντήσω κιόλας, ναι το πολυεστερικο ειναι το nitrocellulose στα αγγλικα 8)
  12. +1 στον elavd Επειδή δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά το πολυεστερικό φινίρισμα είναι αυτό που οι άγγλοι λένε nitrocellulose lacquer finish???
  13. Εγώ ήθελα να σε ευχαριστήσω πάντως! Απ'ότι μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα για το οποίο μιλάμε εμφανίζεται εντονότερα στο combined παρά στο ίδιο radius κατά μήκος της ταστιέρας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου