Προς το περιεχόμενο

contactlost

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από contactlost

  1. Αυτό: Και φυσικά οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Rory Gallagher... ;) Α, και επειδή κάτι πήρε το μάτι μου στο θρεντ για τον Nels Cline θυμήθηκα αυτό: μαμάει... :o
  2. +1 Τον έχω παίξει και γω τον "προβληματικό" ενισχυτή του vinnie και με μια "πρόχειρη" σύγκριση θα έλεγα ότι την έντασή του ενισχυτή με το ίδιο gain και το μαστερ στο 6 την βγάζει ο lc15 ο laney μου με την ενταση στο 3... Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα από ενισχυτές αλλά αυτό μου φαίνεται λίγο κουλό/άκυρο/άξιο απορίας/δεν θα έπρεπε να συμβαίνει/κλπ...
  3. οκ! Θα παιζω αριστερό χέρι δωδεκάχορδη και δεξί εξάχορδη και συ το αντίθετο... διαλέγεις ποτενσιόμετρα ή το switch για μαγνήτες?
  4. για να μπορέσουν στη συνέχεια να τον κλωνοποιήσουν... Εχε χάρη που δεν στέλνει Ευρώπη ο τύπος αλλιώς θα πουλούσα όλα τα υπάρχοντά μου, θα έπαιρνα και ένα δάνειο και θα την χτύπουσα την κιθάρα
  5. και επειδή κοπανάω και λίγο μπάσο:
  6. http://www.youtube.com/watch?v=ruMX0GrvwAI&feature=PlayList&p=0AC38852B34A2E0B&playnext=1&playnext_from=PL&index=35 (με τον Steve Morse και τον John Frusciante εκτός συναγωνισμού ομως) ;)
  7. :o Είναι πολύ μπροστά η διασκευή..! προσωπικά το αγαπημένο μου σημείο είναι προς το τέλος που κρατάει το ρυθμό μόνος του ο τούμπανος και οι άλλοι τραγουδάνε... ;)
  8. http://www.thomann.de/gr/dunlop_straplok_ergo_lok.htm :P
  9. Οκ. Ευχαριστω :) (και σορυ για το σκάψιμο του θέματος)
  10. Πολύ πιθανό να κάνω λάθος, άλλωστε είναι και το θέμα με τα αγγλικά μου που προανέφερα... Αλλά ο τύπος της φεντερ που προσπαθεί να πουλήσει τις highway one σε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=JqSYDHNpAx8 λέει περίπου στο 7'30'' ότι "...the body is now finished in a satin thin nitrocelluloce laquer finish...". Αυτό, σε συνδυασμό με το "πολύ λεπτό πολυεστερικό φινίρισμα" του σουπερφανκ με έκαναν να πιστέψω αυτό που πίστεψα :-\ Τελικά τι ισχύει για το πολυεστερικό φινίρισμα?
  11. Αφού ρώτησα, ας το απαντήσω κιόλας, ναι το πολυεστερικο ειναι το nitrocellulose στα αγγλικα 8)
  12. +1 στον elavd Επειδή δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά το πολυεστερικό φινίρισμα είναι αυτό που οι άγγλοι λένε nitrocellulose lacquer finish???
  13. Εγώ ήθελα να σε ευχαριστήσω πάντως! Απ'ότι μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα για το οποίο μιλάμε εμφανίζεται εντονότερα στο combined παρά στο ίδιο radius κατά μήκος της ταστιέρας.
  14. Καλησπέρα. Είχα δεί αυτό το χαρακτηριστικό σε ταστιέρες της charvel (από 12'' σε 16'' και το ονομάζουν compound radius) και πρόσφατα είδα ότι η warmoth κατασκευάζει ταστιέρες με radius 10'' - 16''. Μου ακούγεται βολικό και ευκολόπαιχτο για κάποιον που προτιμά την μεγαλύτερη καμπυλότητα στην αρχή της ταστιέρας ;) αλλά από το ταστο 12 και μετά αρχίζουν να γίνονται λίγο άβολα τα πράγματα :-\ ... Ποιά είναι η γνώμη σας?
  15. Εννοείται ότι βοήθησες! Την συναρμολόγηση/βαψιμο/κλπ την έκανες σε κάποιον "επαγγελματία" στην Ελλάδα? Και μια τελευταία ερώτηση (ελπίζω να μη σας έχω πρήξει): Ένα από τα πράγματα που μου άρεσαν πάάάάάάρα πολύ στην φεντερ του Έρικ Τζόνσον ήταν το βαψιμο(χρώμα? λούστρο? ???). Είδα στη σελίδα της φέντερ ότι πρόκειται για "Thin Nitrocellulose Lacquer finish". Τί έχετε να πείτε για αυτό?
  16. Γειά σας και πάλι. Έχουμε και λέμε... Όσον αφορά τις partcaster μου φαίνεται ενδιαφέρουσα λύση τελείως κάστομ χωρίς νταβατζιλίκια από μάρκες και αντιπροσώπους (παρεμπιπτόντως την dc400 της carvin ειδα πρόσφατα ότι ο νάκας την έχει 2100+ ευρώ...(!) ας μην πω πόσο λιγότερο την αγόρασα εγώ καλύτερα). Θα ήθελα να ψαχτώ καλύτερα με partcaster και να μου δοθεί η ευκαιρία και να παίξω με μερικές πρώτα. Όσοι έχετε partcaster θα μπορούσατε να μου πείτε τη γνωμη σας ίσως?? θα ψάξω και στο φόρουμ το υπόσχομαι ::) Σουπερφάνκ ενώ λατρεύω εμφανισιακά και σαν "ιδέα" τις στρατοκάστερ η μόνη που μου έχει αρέσει από οσες έχω δοκιμάσει ήταν αυτή του Έρικ Τζόνσον...Υποκειμενικό θέμα... Όχι ότι ξέρω και πολλά πράγματα αλλά δεν μου φαίνονται και πολύ "συμπαγείς" κιθάρες από πλευράς κατασκευής... Άσε που υποθέτω ότι μέρος της τιμής είναι το σηματάκι που λέει Φεντερ... :-\ Τώρα για τις ρόκινγκερ, για να πω την αλήθεια πρόσφατα τις έμαθα μέσω του γ@μ@του φορουμ noiz.gr! Που ζούσα τοσο καιρό... Δεν έχω παίξει με καμία, θα το ψάξω το θέμα... Οποιεσδήποτε γνώμες καλό θα μου κάνουν ;) Όσο για τις κάρβιν, τις επέλεξα για την απίστευτη κατα τη γνώμη μου ποιότητα κατασκευής. Είναι και συμπαγείς :P Αυτά. Θενκς του έβριμπαντυ φορ δε ινφορμέισον
  17. Καλησπέρα. Εδώ και καιρό ενδιαφέρομαι-ψάχνω να αγοράσω κιθάρα τύπου στρατοκάστερ (πάνω κάτω με ενδιαφέρουν τα βίντατζ σπεσιφικέισονς συν κάποιες "μοντερνες ευκολίες" τύπου locking tuners κλπ). Σκέφτηκα αφού είμαι ήδη -υπερήφανος και κατευχαριστημένος- κάτοχος μιας carvin (dc 400) και δεδομένου ότι η carvin δέχεται κάστομ παραγγελίες να "συνθέσω" μια κιθάρα με τις προδιαγραφές που προτιμώ. Έχω τα εξής στο μυαλό μου και θα με ενδιέφερε η γνώμη σας ;). - Maple Neck/Alder Body - Clear Gloss Finish - Clear Satin Finish Back Of Neck - Birdseye Maple Fingerboard - Med-Jumbo Frets - 10in Fretboard Radius - 3 AP11 Single-Coil Carvin Pickups 5 way switch (έλεγα να τους αλλάξω με κάποιους με ήχο βίντατζ του '60 καλό θα ήταν να μου προτείνατε) - Sperzel Locking Tuners σόρυ για τα εγγλέζικα ::) πώς σας φαίνεται; Υ.Γ. όλο το πακέτο από την παραγγελία μέχρι την παράδοση σπίτι μου θα μου βγεί γύρω στα 1000 ευρώ. Υ.Γ.2 παίζω death metal, thrash metal και λίγο doom metal... (<- χούμορ) παίζω κυρίως blues και funk :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου