Προς το περιεχόμενο

mavrel7

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mavrel7

0

Φήμη

  1. μου ηρθε το σχεδιο της prs και η γωνια ΔΕΝ γινεται στη θυληκωση...αλλα στο heel..η θυληκωση ειναι καθετη..οποιος θελει το σχεδιο απλα μου το ζηταει...στην τοποθετηση της βεργας το αυλακι που ανοιγουμε δεν εχει παντου το ιδιο βαθος?
  2. μια ερωτηση...η γωνια στο μανικι δινεται στην βαση του μανικιου η στην θυληκωση στο σωμα?
  3. καλημερα!καταρχην να ευχαριστησω τον argytar για την πολυτιμη βοηθεια του...τωρα θα τα συνοψισω ολα εδω και τυχον αποριες θα τις απαντησουν πιο ειδικοι απο μενα! :P το καπακι (maple top) πριν την επεξεργασια του πρεπει να ειναι 3/4 ιντσες ή 19mm το σωμα απο μαονι πρεπει να ειναι 1 και 1/4 ιντσες ή 31,8mm Aρα οταν κολληθουν τα 2 ξυλα πρεπει να εχουν υψος 50,8 mm. στο σημειο που θα τοποθετηθει η γεφυρα πρεπει να ειναι φλατ χωρις κλιση.μετα την γεφυρα και προς το μανικι ή μπρατσο (εκει που θα τοποθετηθουν οι μαγνητες δλδ) πρεπει να εχει μια κλιση 2,7 μοιρες. εκει που που γινεται η κολληση του σωματος με το μανικι, η θυληκωση θα πρεπει να εχει μια κλιση προς το μανικι 3,8 μοιρες. τελος γυρω απο το καπακι εκει που πολλοι βαζουν κορδονι, το υψος του καπακιου πρεπει να ειναι 6 ή 7mm...βρηκα και τα δυο νουμερα..οποιος γνωριζει με σιγουρια ας το διευκρινισει.. αυτες οι διαστασεις ειναι για την κατασκευη ενος αντιγραφου prs mccarty..οποιος θελει να συμπληρωσει κτ για την κατασκευη του σωματος παρακαλειται να το κανει...για το μανικι πληροφοριες αλλη στιγμη..ενα ενα τα πραγματα.. ;)
  4. Και η γωνια 2,7 ειναι η κλιαη της φλατ επιφανειας εκει που ειναι οι μαγνητες ετσι;;πραγματικα δεν ξερω πως νας ευχαριστησω...!!
  5. Μπηκα στο σαιτ που μου εδειξες και αυτο που καταλαβα ειναι οτι το μπρατσο κολλιεται στο σωμα με γωνια 3,8.καταλαβα καλα η να το ξαναψαξω;;; :P
  6. Μια απορια ακομα...μην κοροιδεψετε αλλα οταν λεει για γωνια εννοει την γωνια της κουρμπας που κανει το καπακι;;
  7. Οπως βλεπετε κ. Χρηστο ειμαστε δυο οι ενδιαφερομενοι!ελπιζω να καταφερετε να μας βοηθησετε! ;D
  8. οταν λες οτι θα κανω μια χαρα τη δουλεια μου εννοεις οτι δεν παιζει και τοσο μεγαλο ρολο το υψος ειτε ειναι της custom ειτε ειναι mccarty?
  9. αν δεν σου ειναι κοπος οταν βρεις την ευκαιρια μπορεις να μου πεις με σιγουρια τις διαστασεις?για να ξερω τι top να αγορασω...καλα εχω πολυ χαρα τωρα!!
  10. ειναι η prs mccarty 58...ευχαριστω παιδια που ενδιαφερθεικατε!εννοειται οτι θα ειναι διαθεσιμα για ολους σας τα σχεδια...
  11. εχω καποιο σχεδιο αλλα αυτη την διευκρινιση δεν την εχει...ευχαριστω παντως!!!
  12. γεια σας!εχω ξεκινησει διαδικασιες για μια κατασκευη prs.μηπως γνωριζει καποιος τι υψος πρεπει να εχει το μαονι και τι υψος ο σφενδαμος (maple top)?οι διαστασεις των ξυλων πριν ξεκινησω το σκαλισμα για την κουρμπα που κανει το καπακι...ευχαριστω πολυ!
  13. καλησπερα σε ολους!εχω σχεδια για κιθαρα εχω βρει προμηθευτες καταλληλης ξυλειας αλλα ο καθενας μου λεει τα δικα του για την επιλογη ξυλειας...γνωριζει καποιος να μου πει 5 πραγματα?η κιθαρα θα ειναι στυλ prs mccarty.help!!!!
  14. καλησπερα παιδια!θελω να κανω μια αποπειρα να φτιαξω μονος μου μια κιθαρα ηλεκτρικη.με ενδιαφερει η prs με γεφυρα ή η gibson les paul standard αλλα δεν εχω τα σχεδια.ποσο μαλλον να βρω και σχεδια για αριστεροχειρες...αν καποιος μπορει να βοηθησει η να συμβουλεψει που μπορω να βρω θα του ειμαι υποχρεος.ευχαριστω πολυ!
  15. εγω εχω την ec-1000 και δεν την αλλαζω οσο αφορα το παιξιμο.πολυ καλη ταστιερα και 2 μερες παιξιμο για να συνηθισεις τον καβαλαρη αν δεν εχεις ξαναπαιξει με κιθαρα τυπου les paul.δεν νομιζω σε καινουργιο να βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.καλη τυχη!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου