Προς το περιεχόμενο

ex - v27, bk27

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3.708
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    39

Track Σχόλια από ex - v27, bk27

  1. 1 ώρα πριν, Vale Rossi είπε

    Βρασίδα σε καταλαβαίνω. Όμως δεν μπορείς να καταλάβεις ή δεν το περίμενες, ότι το κομμάτι σας έχει γκελ.

     

    Μπορεί να ξύπνησε χάρη στην Κύλα ΑΛΛΑ ο κόσμος πιστεύει ότι αξίζει καλύτερη τύχη.

    Και κατά την γνώμη μου έτσι είναι.

     

    Θέλει ο κόσμος και μια εκτέλεση με φωνή. Κάνε μας το χατήρι αν θέλεις αλλά και πάλι αν δεν θέλεις ή εισαι τσαντισμένος πάσο!

    Τι τσατισμενος?

    Καθόλου τσατισμενος δεν είμαι με το ότι κάποιος μπορεί να θέλει ν'ακουσει το κομμάτι με κανονική φωνή.

     

    Εγώ δε μπορώ να το υλοποιήσω αυτό τη δεδομένη στιγμή , ακόμα κι αν παραβλέψω πως τα συγκεκριμένα φωνητικά με διασκεδάζουν πάρα πολύ σε αυτο το κομμάτι🤣

     

     

     

    • Συμφωνώ 1
  2. Βρε παιδιά μη συζητάμε άλλο τα της φωνής.

     

    Ένα κομμάτι που ανέβηκε για πλάκα έχει μείνει στην κεντρική σελίδα κ τρώει χώρο από αλλά κομμάτια περισσότερο απ',ότι του πρέπει. 

     

    Αν ο λόγος ήταν ο,τι κάνει κλικ κ γελάει ο κόσμος να το καταλάβω . Αλλά να παίρνει τη θέση από άλλα κομμάτια , για να λυθεί το θέμα αν έπρεπε ή όχι να έχει άλλα φωνητικά κ να διευθετήσουμε μια παρεξήγηση δεν αξίζει. Είμαι στο τσακ να ζητήσω από mod να το κλειδώσει. Όχι γιατί δεν έχουν νόημα αυτά που λέτε. Αλλά για το ότι δεν αξίζει να συντηρούμε αυτή την κουβέντα, σε τρακ που όσο το κάνουμε, τρώμε χώρο από καινούργιες μουσικές.

     

    Έχω πει πως δε θα πιάναμε το κομμάτι αν δεν ήταν η Κήλα, δεν υπάρχει περίπτωση να το έλεγα εγω κ δεν υπάρχει περίπτωση να προσέγγιζα τραγουδιστή να πει το κομμάτι αυτό. Αν κάνω λάθος κ χαραμιζεται ένα κομμάτι που είχε προοπτική τι να πω.. Η μόνη προοπτική που μπορεί να είχε είναι να γίνει μισό -βαηραλ κ να ανοίξω το επόμενο λαηβ των Ανόριμων 😂

     

    @Πάνος Χελιδόνης το πρόβλημα μου δεν ήταν ποτέ το πώς βλέπεις το κομμάτι. Τα ίδια είπαν κ άλλοι κ δε μ'ενοχλησε καθόλου. Το πρόβλημα μου ήταν πόσο άκομψα τοποθετήθηκες κ το ο,τι μπήκες σε άλλο θρεντ (υπέροχου κομματιού by the way) κ στο πρώτο σου ποστ από τις 100 λέξεις οι 70 φανηκαν να είναι το ποσό σε χάλασε το δικό μου , αντί να πεις πόσο εκτίμησες το άλλο . Μην το αναλύουμε άλλο, τρεις μέρες μετά δε με ενοχλεί κάτι, το ξεπέρασα. Για περισσότερα υπάρχουν κ τα pm (όχι πως χρειάζεται). Εδώ αισθάνομαι ήδη άβολα όπως ειπα

    • Συμφωνώ 1
  3. 3 λεπτά πριν, leon7pap είπε

    Ευχαριστω πολυ για τις παρατηρησεις και για τον χρονο που αφιερωσες.αυτες οι ηχογραφησεις δεν ειναι οι τελικες.Ειναι ολα γραμμενα απο μενα ωστε να εχουμε ενα μπουσουλα οταν θα παμε σαν μπαντα να τα ηχογραφησουμε κανονικα επομενως ολα θα επενεξεταστουνοταν θα ερθει η ωρα.Οταν λες το θεμα που αρχιζει στο 1 και τελειωνει στο 3 που εννοεις;Ολο το κομματι ειναι 4/4 νομιζω...

    4/4 είναι ναι

     Οι τελευταίες νότες που είναι:

    ΡΕ  - λα - λα - ΡΕ - λα - λα - ντο - ρε - ΦΑ

    1        e      +     a      2     e      +       a     3

    (Με κεφαλαία έχω τα αξεντς κ από κάτω που σκάνε σε σχέση με το 4/4 μπητ)

     

    Εννοώ η μπότα κ το ταμπούρο να σκάνε με τα αξεντς , δηλ με τις 2 ρε κ την τελική Φα

    (Ελπίζω να μην κάνω λάθος κ να είναι αυτές οι νότες, αλλιώς θα τα μπερδέψω περισσότερο)

    • Like 1
  4. Δυνατό 

    Πολύ ωραίες κιθάρες.

    Δεν είμαι φαν του ροκ/χεβυ με ελληνικό στίχο, το ότι αυτό μου άρεσε σημαίνει πολλά πράγματα για εμένα.

     

    Από παραγωγή/μίξη τα πράγματα θέλουν δουλειά . Το μόνο που μπορώ να πω σε αυτό το κομμάτι (μιας κ εγώ τα ίδια προβληματα έχω) είναι να ψάξεις πιο πολύ το pre production κομμάτι, να κάθονται δηλαδή οι ήχοι που επιλέγεις λίγο καλύτερα μαζί από την αρχή, χωρίς επεξεργασία. Στα δικά μου , έχω λίγο καιρό τώρα που εστιάζω εκεί κ η μίξη μοιάζει να έχει ελαφρώς βελτιωθεί (αυτό σημαίνει πως κάνω ένα μικρό συμβιβασμό στον ήχο στις κιθάρες από την αρχή, αλλά ούτως ή άλλως περισσότερα κοπλιμεντα θα πάρεις κ για τις κιθάρες αν ακούγονται καλουτσικα μέσα στη μίξη, παρά αν έχουν τούμπανο ήχο μόνες τους κ βγαίνουν εκτός ή θάβονται στο όλο μιξ)

     

    Επίσης το τελευταίο θέμα κιθάρας που παίζει μόνο του (ξεκινάει στο 1 κ τελειώνει στο 3) ίσως θα έπρεπε να ενορχηστρωθεί με ντουμπλάρισμα από μπότα κ κρας στο 1,1a κ στο 3 (εκεί που είναι τα αξεντς του ριφ)

     

    Σορρυ για την ανάλυση. Σκόρπιες σκέψεις μου είναι. Το σημαντικότερο είναι πως το κομμάτι είναι ωραιο.

    • Like 1
  5. 1 λεπτό πριν, manosx είπε

    Μωρε κατσε να το ελεγε κανας Midnight και θα σου ελεγα εγω, λαικο προσκυνημα, θα πεταγαν οι γκομενες τα σουτιεν στη σκηνη, και οπου εβλεπαν ταξι θα την επεφταν στην ψυχρα στους ταξιτζιδες, αγαλμα θα σας ειχανε σε ολες τις πιατσες ταξι της Ελλαδος

    Ναι τον ειχα ψαξει να το πει ο μακαριτης (πριν πεθανει), αλλα σε κατι σπηλιες μου'χαν πει πως ζει κ λεω ασε δε θα εχει ηλεκτρισμο εκει περα κ το παρατησα. Απο τοτε ακουω μονο το Τρασεντενς οταν θελω ν'ακουσω τη φωνουλα του κ αναρωτιεμαι ποσο θ'απογειωνοταν η καριερα του αν ελεγε τον ταξιτζη...🤣

    • Χαχα 1
  6. 2 λεπτά πριν, Ali Barout είπε

    Επειδή έγραψε ότι "ρε γαμώτεν θα ήθελα να πω καλά λόγια... κτπ" σαν να απολογείται που ζητούσε κάτι παραπάνω απ' το κομμάτι (μάλλον πραγματική φωνή). Που το βρίσκω τελείως αχρείαστο, δηλαδή για όνομα του θεού. Ακόμα και στο funny stuff, άλλα αστεία μαζεύουν 2 χαχα, άλλα μαζεύουν 4 χαχα. Δε χρειάζεται να μας αρέσουν όλα, ή να απολογούμαστε αν δε μας αρέσει κάτι.

     

    Βασίλη, στο είπα ότι η Κίλα στο είπα ότι θα δημιουργούσε ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ και ΠΑΘΗ! Είναι αντροχωρίστρα και κλεισοσπίτα.

    ααααα

    Οκ σιγα

    Η κουβεντα κ η αντιδραση μου δεν αφορουσε ποτε το Νεστορα. 

    Ο ανθρωπος αφιερωσε χρονο, ακουσε το κομματι κ εγραψε 2 κουβεντες για το γιατι δεν του αρεσε ή δε μπορουσε να το φχαριστηθει. 

     

    Ρε κουναβι γαμωτο δε θα παρουμε τελικα ποσοστα απο πελατες της Κηλας, που θα δωσουν ως ρεφερανς εμας για το πως ηρθαν σε επαφη με το πλαγκιν...🤣

     

  7. 7 λεπτά πριν, Ali Barout είπε

    Όχι ρε, είσαι καλά; Το φαΐ μου είναι αυτό, η δρακουλιά. Η διασκέδασή μου. Πάλι άντερο δε μου έμεινε.😁

     

    Εγώ δεν παρεξηγώ ούτε το @Nestoras, ούτε τον @Πάνος Χελιδόνης, γιατί μερικές φορές "και η πλάκα είναι σοβαρή υπόθεση™", κι όλα πρέπει να έχουν μάξιμουμ ποιότητα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το κονσεπτ ήταν τέτοιο. Φουλ σαχλαμάρα. (όσο μας έκοβε φυσικά, στα μέτρα μας) Και η ρομποτική φωνή, αποστασιοποιημένη, ψυχρή, άψυχη, να περιγράφει μια αρκετά συναισθηματική ιστορία, ήταν τόσο κακή που τουλάχιστον εμας μας ενθουσίασε.😂 Με κανονική φωνή δεν ξέρω, μπορεί κάποιος να το έπαιρνε μετά "στα σοβαρά" ότι είναι κομμάτι κομματένιο, για άλμπουν μέσα π.χ. "Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή" και τέτοια. Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για το Βασίλη, αλλά εγώ αυτό δε θα το ήθελα σε καμία περίπτωση.

     

    Το μόνο που απορώ είναι πώς την πάτησε ο Πάνος να κάνει τέτοιο σχόλιο στο κομμάτι του npap.😁 Είναι σα να ακούσω το "Είμαι φάλτσος" του Σεφερλή και μετά να βάλω το "Όταν βλέπετε να κλαίω" του Καζαντζίδη και να πω "εεεεπιτέλους μια εκφραστική φωνή, μας πήρε τα αυτιά ο άλλος". Δηλαδή πώς δεν ταξινομεί ο εγκέφαλος σε άλλα κουτάκια αυτά τα δύο πολύ διαφορετικά πράγματα; Μου φαίνεται πραγματικά εκπληκτικό και αξιοσημείωτο!

     

    Το Νεστορα γιατι? Δεν ειπε τιποτα ο ανθρωπος. 

    Ενταξει δεν ειναι ολα για ολους.

    Καποια μπορει να μην ειναι για καποιους, ακομα κ καλα υλοποιημενα να ειναι.

    Το συγκεκριμενο δε μπορω να ειμαι καν αντικειμενικος αν ειναι καλα υλοποιημενο.

     

    Το μονο σιγουρο ειναι πως κατα τη διαρκεια που γινοσαντο το τρακ γελαγα απο το πρωι ως το βραδυ

    • Like 1
  8. @Yannis Methenitis @Nestoras δεν εχω κανενα προβλημα με το να μην αρεσει το κομματι σε καποιον...

    Αυτο θα ελειπε.

    Ουτε με το να γινεται σκληρη κριτικη οπου θα επρεπε. Το τι με ενοχλησε , νομιζω πως φανηκε απο το ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα κ ειλικρινα δεν εχω ορεξη να το συζητησω, δεν εχει κ νοημα.

     

    Απο εκει κ περα στα της φωνης, αν κ τα εχουμε εξαντλησει, καταλαβαινω απολυτα καποιος να ενοχλειται αν ακουσει αυτα τα φωνητικα σε σοβαρο τραγουδι. Κ το σοβαρο εχει να κανει με την προθεση κ τη διαθεση του κομματιου. Η προθεση του συγκεκριμενου κ πριν εικοσι χρονια που πρωτοφτιαχτηκε κ τωρα ειναι μπας κ γελασει καποιος.

    Νομιζω πως αυτο κανει μπαμ κ απο το thumbnail, κ απο τον τιτλο κ απο το πρωτο ποστ κ σιγουρα απο τους στιχους.

    Καταλαβαινω να μην του αρεσει η φωνη κ εδω λοιπον που ειναι ασοβαρο το ζητουμενο.

     

     

    Για εμενα, η υλοποιηση του κομματιου με αυτα τα "φωνητικα" ειναι ενας εξτρα λογος να γελαω. (Ηταν κ ενα κινητρο για να το φτιαξουμε οπως ξαναειπα)

    Το να σκεφτομαι τι περασε ο @Ali Barout (με δικη του προτροπη) για να φερει την κοπελια να ακουγεται ετσι οπως ακουγεται κ τα επικα backing vocals που εγραψε, ειναι ακομα ενας λογος να γελαω (σορρυ Γιωργη 😘), ειδικα οταν τον φανταζομαι να με σιχτιριζει ψαχνοντας να βρει την πιο μικρη λεπτομερεια κ φωνημα.

     

    Την κοπελα δηλαδη την ειχα ακουσει πρωτη φορα εδω 

    και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα, ειναι μακαρι να καταφερω καποια στιγμη να συνεργαστω μαζι της😊

    • Like 1
    • Χαχα 1
  9. @roberto30 Αποστολε μας σκλαβωνεις με τα λογια σου! Ευχαριστουμε πολυ

     

    @Χάρης Ο Ευχαριστω πολυ!

    Εχεις δικιο για την αρχη κ το τελος. Ο Μανολο μονος του θα εφτανε. Παρολα αυτα σε κομματι που εστω κ ξοφαλτσα αναφερεται στο Μαραντονα, δε μπορουσα να μην του αφιερωσω κατιτις (κ ας ειναι εξτρα κ αχρειαστο). Μιλαμε για μια μορφη που εμας, τα πιτσιρικια που πηγαιναμε σχολειο ακομα στα 80's , μας εχει στιγματισει. 

    • Like 1
  10. Για να αποφευγονται αγενείς κ ακομψες τοποθετήσεις (είτε σε αυτό είτε σε άλλα θρεντ)

     

    Το κομμάτι είναι ασοβαρο.

    Δεν είναι τέχνη, είναι χαβαλες.

    Αν σας χαλάει τόσο πολύ, προσέξτε λίγο το αρχικό ποστ κ μην το ακούτε.

    Δε σας αναγκάζει  κανείς ούτε να το ακούσετε ούτε να σχολιάσετε.

    Δεν περιμένω να αρέσει σε κάποιον, 

    αλλά όχι κ να χαλιεστε τόσο που το ακούσατε.

     

    Κ να χαλαστηκατε όμως προσέξτε πως το διατυπώνετε γιατί είναι εύκολο να σας απαντήσουν το ίδιο άκομψα κ να γίνει ψιλομπαχαλο

     

     

    • Συμφωνώ 2
  11. 5 λεπτά πριν, Ali Barout είπε

    Ξέρεις ποιο ήταν το αγαπημένο μου σημείο; Αυτή η δρακουλιάρικη ανταπόκριση στο "Απο μάγκοους της μπάλλαζ σε taxi G", που έφερα τις κεφαλές από τον μαθητεύομενο μάγο του Dukas, και την εισαγωγή του ταξιτζή του διονυσίου.

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/The_Sorcerer's_Apprentice_(Dukas)

     

    για τον ταξιτζή του διονυσίου δεν βάζω λιένκ, το ξέρουνούλοι.

    Ρε συ κουναβι... κ εσπαγα το κεφαλι μου να βρω αυτο το ΤΑ ρα ρα ΡΑ ρα ΡΑ τι ΤΑτατα ...(ταηταηταη ταηταηταη ταηταηταη ταηταηταη τα) που ξεκιναει στο 4:29 τι μου θυμιζει 😮

     

    Ε εισαι απιστεΦτος ΛΑΙΜΑΙ!!!! 

    • Χαχα 1
  12. 3 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε

    Συλλαλητήρια!

    Παίξατε πολύ ώρα!😄🎸

    Περα απο την πλάκα, αν το πιάσει κανας ινφλουενσερ μπορεί και να γίνει βάιραλ.

    Συγκινηθηκα. Εισαι ο μονος που ειχε τη σωστη αντιδραση (εμοτικον) στο οριτζιναλ ποστ.

     

    Μακαρι σε αυτο που λες..😆

  13. 54 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

    Μια χαρά γάζωσες στο 5000 days με στρατ...

    Όλα γίνονται..

    Απλά εδώ έγιναν με πολύ λιγότερο κόπο.

    Κ ηχητικά καθοντουσαν πολύ πιο εύκολα κ παιχτικα τα παλμ μιουτ κ οι πιντς χαρμονιξ ...

     

    Το βασικό είναι ότι έφτιαξα ήχο πιο κοντά στο πως το φανταζομουνα, καθώς από τη στιγμή που το noise gate ήταν διακριτικό (όχι τέρμα όπως στο άλλο) δε μου πετσοκοβε ηχητικά τα πάντα . 

     

    Στο σόλο ας πούμε θα μου έβγαινε πιο καλά με τη στρατ (άτιμη οικειότητα), αλλά πάλι είχε πολύ θόρυβο κ πήρα την πηαρες.

     

    Για την ακρίβεια το σόλο θα ήθελε σουπερστρατ με double locking , αλλά έλα που δε μου βρίσκεται....😇

    • Like 1
  14. 12 λεπτά πριν, Nekkon είπε

    Αυτό το έγραψες με Στρατ Βρασίλη;

    Οχι.

    Ειπαμε.

    Με μονους κ θα μου εβγαινε η πιστη (ειδικα σε καποια σφυριγματα)  κ θα ηταν με λιγοτερο ογκο κ τα παλμ μιουτ θα ηταν αλλιως κ θα ειχε φουλ θορυβο (σπιτι εχω προβλημα)

     

    Με μια PRS SE c24 ενος φιλου

    • Like 1
  15. 7 λεπτά πριν, Nestoras είπε

    Ρε γκαμότεν θέλω να γράψω καλά λόγια, αλλά μ' αυτή τη φωνή δε μπορώ.

    Οφείλω να πω πως η παραγωγή (-τυμπάνων) μ' άρεσε, καθώς και η 80'ς κιθάρα.

    Μα με κανονικη φωνη, θα γινοταν επιτυχια κ αυτο επρεπε να το αποφυγουμε με καθε τροπο! 😊

     

    Περα απο την πλακα, τα φωνητικα αυτα για εμενα (σε αυτο το κομματι), εχουν τοσο γελοιοτητα, που ηταν ενα κινητρο για να το φτιαξουμε

    • Συμφωνώ 1
  16. Μόλις τώρα, fusiongtr είπε

    Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!!!

    Μπράβο και στους δύο σας για την υλοποίηση, και ένα μεγάλο "ευχαριστώ" που πραγματοποιήσατε την επιθυμία μου να το φτιάξετε και να το ακούσω.

    Βρασίλη μου είναι η πρώτη φορά που σε ακούω στα εντελώς δικά σου χωράφια του 80s metal, και είσαι εντυπωσιακός.

    Είναι εμφανές ότι μεγάλωσες κιθαριστικά με αυτό το ιδίωμα, και το έχεις απίστευτα το 80s shred.

     

    Κυρ Αλή μου .... βαθιά υπόκλισις.

     

    Και πάλι συγχαρητήρια και στους δύο σας, και ξαναευχαριστώ.

    Στρατο πραγματικα το λεω, πως αφου εστω εν μεσω πλακας εκδηλωσες ενδιαφερον, συνωμοτησαμε με το Γιωργη να το ξεθαψουμε κ να το φτιαξουμε. Εδωσες κ την ιδεα για την αρχη. Αλλο που δε θελαμε...

     

    Σε ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια 😘

     

    Το μονο ζητουμενο ηταν να παρουμε τον κορμο που ηταν ετοιμος κ με αυτα που θα το πλαισιωναμε να ξυναμε κ οι δυο το κεφαλι μας παιρνοντας οσο πιο εξεζητημενες αποφασεις για το πως να προχωρησει το κομματι αισθητικα (δεδομενου οτι μελωδιες, αρμονια ηταν ηδη ετοιμες). 

     

    Α... κ το κομματι ηχητικα να ηταν παρουσιασιμο. Δεν εχω ιδεα απο μιξη, αλλα τουλαχιστον να ηταν παρουσιασιμο, να μπορει καποιος να το παρακολουθησει (οκ με το σκονακι των στιχων)

     

    Αν καποιος εσκασε ενα χαμογελο κατα τη διαρκεια της ακροασης, τοτε το κομματι εκανε τη δουλεια του.

    • Ευχαριστώ 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου