Προς το περιεχόμενο

TheoBlues

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή TheoBlues

0

Φήμη

  1. Οι noiseless παιζουν αρκετα καλα στις θεσεις 2 και 4...και με τη προυποθεση ο ενισχυτης να ειναι ηδη αρκετα "hot" σεταρισμενος...μου χει λειψει να παιζω πχ. στο neck pup...να βγαζω εκεινο το γεματο κλασσικο strat ηχο. Οι Suhr εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι καλοι,αλλα το ιδιο και για τους cs 1969, για τους 57/62 που τους δουλευα αρκετα χρονια( αλλα φυγανε μαζι με την 62), η οι vintage hot apo Lindy Fralin..γενικα πολλοι μαγνητες στη πιατσα...το θεμα ειναι κατα ποσο θα πετυχει ο "γαμος" με τη κιθαρα μου....γι αυτο θα βοηθουσε πολυ, καμια ακομη "δοκιμασμενη"πληροφορια ,οπως του φιλου roybatty....
  2. ειναi..... fender + πολυ plus για μενα stinky, σε σχεση με αλλες που κυκλοφορουν ...αλλα τους κεραμικους πρεπει να τους αλλαξω....με ποιους ομως??? Αν εχει αλλαξει κανεις σας μαγνητες στη JB, τι εχει βαλει?
  3. fenderiatis...."χωρις μεσαια"...δεν ξερω ποσο καλο η κακο ειναι αυτο...μεσαια χρειαζομαστε ..το θεμα ειναι να ναι "γλυκα"..οχι ενοχλητικα..ευχαριστω για τη γνωμη σου παντως. KST..δε νομιζω οτι αγοραζει καποιος μια κιθαρα μονο λογω μαγνητων...την αγοραζει ΚΑΙ για λογω μαγνητων.
  4. Γεια χαρα σε ολους Εχω 2 χρονια περιπου την Jeff Beck signature strat.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το playability αυτης της κιθαρας.Ειχα πριν μια '62 στρατ με πολυ καλο ηχο αλλα το radius με περιοριζε στο παιξιμο μου,για αυτο και πηγα στη JΒ. Αλλα... οι ceramic noiseless που φοραει με εχουν κουρασει απο θεμα ηχου( very weak). Σκεφτομαι λοιπον να αλλαξω μαγνητες και ειμαι μεταξυ των 57/62 που ειχα και στην παλια μου στρατ και των 1969 custom shop pickups ,που ομως τους εχω ακουσει μονο στο you tube ..μ αρεσει ο ηχος τους και με βαση τα reviews και οτι λεγετε, πρεπει να ειναι πολυ καλοι. Εσεις οι πιο ψαγμενοι τι προτεινετε? εχει κανεις τους 1969?...και ακομα, τους μεν οι τους δε ..λετε να εχω σημαντικη διαφορα στον ηχο στη JB? να πλησιασω αρκετα δηλαδη σε πιο vintage strat sounds?..οπως ειχα με την 62αρα strat ? thank you...
  5. Εγω σου προτεινω αυτο GLASS NEXUS της DAMAGE CONTROL Λαμπατο πολυεφφε...το εχω ,και ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι awesome!!!
  6. Eπειδη ειπωθηκε κατι για Αφρικη...εχω μια περιεργεια..αν καποιος απο μας πει σ εναν Αφρικανο που παιζει τυμπανα, να παιξει ενα ρυθμο 2/4..τι θα παιξει?...χασαπικο??
  7. " ψάχνω ένα overdrive για SRV καταστάσεις" Με το gear που εχεις,δυσκολο το βλεπω αγοραζοντας ενα καινουριο πεταλι να σου δωσει SRV ηχο. Ακομα κι ενα ΤS-9 η TS-808 ακομα και με Keeley mod , θα ηθελε τον.....Fender του !
  8. Αν σε βοηθαει η γνωμη μου, εχω απ ολα αυτα το Xotic BB Preamp...ειναι το μονο πεταλι που δεν προκειτε ποτε να πουλησω η να φυγει απο το pedalboard μου. Για μενα το BB preamp (οχι το Plus) , ειναι ενας extra ολοκληρος ενισχυτης.Καταπληκτικο πεταλι!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου