Προς το περιεχόμενο

ramboaristos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    50
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή ramboaristos

0

Φήμη

  1. ΥΓ Γιά τους άλλους που ακούν άλλα, καλά κάνουν. Τι νόημα θα είχε αν όλοι γουστάραμε τα ίδια; Στο χέρι σας είναι να δείξετε ποιός είναι ή δεν είναι ξενέρωτος ή τι άλλο...καλά παιξίματα. το ξερω, και εχετε απολυτο δικιο, αλλα αν ερθει καποιος σε ενα σχολειο και δει τι γινεται θα καταλαβει πως οντως ολοι ακουν ενα ειδος μουσικης και εδω υπαρχει το ερωτημα Τι νόημα θα είχε αν όλοι γουστάραμε τα ίδια; ολοι στην ηλικια μας ακουν ενα μονο ειδος πλην μερικων , αλλα ελαχιστων παιδιων δυστυχως που ξερω.
  2. αν δεν κανω λαθος, παιζετε σους blues wire?? :)
  3. γεια σας παιδια, ειμαι 16,5 χρονων και ακουω blues. Γιατι σημερα ολα τα παιδια της ηλικιας μου, ακομα και λιγο μεγαλυτεροι που συνανταω στα studio μερικες φορες, ακουνε ολοι κατι παραξενα ηδη metal? μπορει να σας φανει και χαζο το ερωτημα αυτο. γιατι ολοι οταν ακουν για blues, country και αλλα σε θεωρουν μ@λ@κ@ και ξενερωτο? Προσπαθω να βρ ατομα στην ηλικια μου, για blues αλλα κανενας δεν ενδιαφερετε, που νομιζετε αραγε οτι οφειλεται αυτο? παιζω εν αοργανο, που το παω πολυ, ακουω ενα ειδος μουσικης που μ'αρεσει πολυ και δεν βρησκω ατομα που να παιζουν τα ιδια πραγματα. Τι να κανω?
  4. ναι, συγγνωμη που δεν το ειπα πριν :)
  5. αλλα εχω ακουσει οτι δεν καθονται καλα, ισχυει αυτο?
  6. οχι απλα λεω αυτους τους μαγνητες γιατι τους φοραει και h gibson explorer τοθ 76 μου φαινεται. Και η flying v επισης. Γι αυτο τους προτεινα. και επειδη αλλωστε τους εχω ακουσει και παιξει απο κιοντα. 8)
  7. γεια σας συμφορουμιτες!!!! εψαξα στο φορουμ για αυτο το θεμα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. Μου αρεσουν πολυ οι explorer και η απορια μου ειναι: Συμφερει να παρω μιa epiphone korina explorer και να τις φορεσω 2 humbuckers 500t και 490r? http://www.thomann.de/gr/epiphone_explorer_korina.htm ευχαριστω, περιμενω ιδεες!!! :)
  8. Παιδια γεια σας!! Καταρχην κανω καινουργιο θεμα γιατι δεν μπορεσα να βρω κατι ακριβως σε αυτο που θα ρωτησω. Λοιπον, οταν λεμε οτι θα γινει αναβαθμιση σε μια κιθαρα, συνηθως ενοουμε τους μαγνητες. Τα ηλεκτρικα δηλαδη δεν παιζουν κανενα ρολο? ποια ειναι η δουλεια τους ακριβως? αν δεν ειμαι ακριβης, συγχωρηστε με! θα συμπληρωσω μετα ! :) ευχαριστω
  9. οντως παρα πολυ ωραια κιθαρα!! περιμενουμε να τη δουμε ολοκληρη!!!! :)
  10. motorhead - the ace of spades distorsion (αν και ο lemmy παιζει αρκετα με distorsion)
  11. σκεφτομαι να παρω αυτο το ασυρματο, γιατι με τα καλωδια δεν τη παλέυω, καλωδιο απο δω καλωδιο απο κει, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!! τι γνωμη εχετε εσεις? συμφερει τα χρηματα η μπα? ευχαριστω, ισως να μην ειμαι συγκεκριμενος με αυτα που λεω, λογικο :), αλλα θα διαβαζω το θεμα οποτε αν χρειαστει κατι το συμπληρωνω
  12. μια ερωτηση, γιατι κι εγω ενδιαφερομαι να κανω κανα τετοιο project,ποσο σου στοιχισε ολη η δουλεια αν επιτρεπεται? αν παραγγειλω, τα κομματια απο θωμα μαζι με ταξυλα, τα παντα και αλλλαξω μετα μαγνητες και ολα τα σχετικα, ποσο λετε οτι θα μου βγει?
  13. εγω εχω μια αλλη απορια, υπαρχει καποιος τρανζιστορατος amp, που να συγκρινεται με καποιους λαμπατους, η λαμπα και ξερο ψωμι;
  14. ολα αυτες οι ασκησεις ειναι πολυ βασικες. Αλλα πολυ σημαντικο ειναι οταν αρχιζεις να πονας σε καποια ανοιγματα, να σταματας για λιγο και να μην πιεζεις τον εαυτο σου. Καλο ειναι επισης να μαθαινεις να απομονωνεις τον πονο. Αν το επιτυχεις αυτο, μετα δεν θα εχεις προβλημα. Αλλα προς το παρον, μην πιεζεσαι οταν πονας. Σταματα για λιγο και μετα παλι απο την αρχη.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου