Προς το περιεχόμενο

Voliminal

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    25
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Voliminal

  1. Ρε man, αφού ήταν αδιάφορα τα bands πως σχολιάζεις? Στο τέλος έγινε μανούρα αλλά όχι γιατί δεν ήταν καλός ο ήχος, αλλά επειδή τους έκλεισαν στο 2ο τραγούδι και βάλανε μουσικούλα κανονικά λες και τελείωσε το live.. Και στα 2 ποστ σου ακυρίλες λες.. και ήσουν και εκεί.. Όσο για τα υστερόγραφα σου, σας βλέπω κύριοι "30 χρόνια ίσως και παραπάνω" μουσικοί τι σοβαρότητα έχετε όλοι σας, που κράζετε σε αυτό το thread. Μια άποψη αντικειμενική για την μπάντα δεν άκουσα. Αν είναι "όσο περνάνε τα χρόνια και ΧΩΝΕΣΑΙ όλο και πιο βαθιά στα ΕΓΚΑΤΑ της μουσικής και ΕΙΔΙΚΑ γράφεις και στο ΝΟΙΖ και είσαι ΜΟΥΣΙΚΟΣ και ΓΑΜΑΣ" να κράζεις όλο και περισσότερο και ξαφνικά επειδή έβγαλες και κώλο να τους χέσεις όλους.. Άσε ευχαριστώ πολύ... Δεν χρειάζομαι την εμπειρία σου... Μάλιστα κύριε "Σατανικούλη" θα ΜΑΘΩ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ αυτούς που με κράζουν, μάλιστα, θα στήσω και κώλο :) VivaldiNew περιμένω απάντηση ακόμη :P
  2. Ε ρε αυτό το Live στο Invite ήταν ότι να'ναι... Πραγματικά... Εσύ αγορίνα Σατανικούλη που μιλάς με γεγονότα, κάτι μπέρδεψες.. Τυχαίνει να είμαι ο τραγουδιστής των Still Falling και δεν ήμασταν εμείς η μπάντα που είχε βγει στο schoolwave, αλλά οι Winter Flame. Και σε καμία περίπτωση δεν ήρθαμε με το στυλάκι που αναφέρεις.. Βασικά βλέπω εδώ πως αντιμετωπίζετε γενικά την φάση στην Ελλάδα και γενικά ξενερώνω.. Έστω και οτι το παιδί τελικά ήταν απο τους Aeklypsis, γιατί δηλαδή να μην διαφημιστεί ΚΑΙ από εδώ? Αντί να βοηθάτε την φάση να γουστάρουμε όλοι κάθεστε και κράζετε και πλακώνεστε χωρίς λόγο.. Και που μπορεί να υπάρχουν καλύτερα bands? Τι θα γίνει, εμείς να σταματήσουμε να παίζουμε? VivaldiNew ποιός είσαι ωρέ?
  3. Ευχαριστώ πολύ για τα infos! ;D
  4. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω strap locks, όχι τις βίδες με τις ροδέλες αλλά ζώνη που στις άκρες έχει μηχανισμό που lockάρει πάνω στο όργανο. Πχ: Μόνο απο την D'addario έχω βρει, στην σειρά Planet Waves. Αλλά είμαι στο εξής δίλημμα, το προηγούμενο μοντέλο ήταν αυτό εδώ: Και διάβασα οτι ήταν πολύ καλύτερο απο το πλέον μοντέλο: Στο νέο μοντέλο δεν έχει το κουμπάκι για να ελευθερωθεί η ροδέλα και δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς lockάρει. Τα έχει checkάρει κανείς? Ή αν έχετε να προτείνεται απο άλλη εταιρία που ίσως δεν έχω δει εδώ είμαστε.
  5. Δες και Cort :) Κανα Α5 ξερω γω :)
  6. Κοίτα η αλήθεια είναι οτι έβαλα έναν Behringer Thunderbird 15άρι και πραγματικά ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Line 6 και τον Marshall. Ήταν ένα μουντό πράγμα και άθλιο.
  7. Αλόχα νοοοοοοιζζζζζζζζζζζζζ :P Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 ενισχυτόνια. Δεν μπόρεσα να τα συγκρίνω πολύ γιατί δεν προλάβαινα. Τι γνώμες έχετε σε αυτή τη κατηγορία? Κάτι άλλο να προτείνεται? Επίσης το μαγαζάκι που τους είδα έχει και Marshall MB30 οπότε αν δω οτι τραβάει προς Marshall μεριά θα πάρω τον 30άρι. Το μπασάκι με το οποίο είναι πολύ πιθανόν να τους χρησιμοποιώ είναι ένα Cortάκι B4
  8. Διάβασα αρκετά θεματάκια σχετικά. Γενικά πολύ μπλα μπλα σε μικρή κατηγορία δν έχει παίξει. Ένα θρεντάκι όντως έλεγαν καλά λογάκια για warwick. O Blue Cab 15 θα είναι πολύ μικρός? Πιστεύω θα με καλύπτει. Αλλά βλέπω και αυτόν εδώ: http://www.thomann.de/gr/behringer_bxl450a_ultrabass.htm Χμμ.. τουμπανάκι ε?
  9. Αυτό λέω και εγώ να κάνω. Έχεις κάτι να προτείνεις για Practice amp? Κάτι μικρό να μπορώ να αράζω στο δωματιάκι μου και να προπονούμε. Να μη κάνει τρελή φασαρία.
  10. Πάλι καλά που ποσταρες και με έβγαλες απο την θέση αυτή... Κάτι άλλο, γιατί στο talkbass λένε οτι για αρχή ένας καλός ενισχυτής μπάσου είναι στα 100-150 watt? Μου είπαν οτι αν θέλω να παίζω σε gigs πρέπει να είναι τουλάχιστον τόσα. Και τους είπα οτι στην Ελλάδα όταν πας για gigs έχουν ενισχυτές κλπ κλπ έτοιμους. Και μου παν "πες μας που ειναι να ρθουμε και εμείς"
  11. Έλεος... Απο το talkbass.com μου είπε ένας τώρα οτι στο κούρδισμα αυτό καλύτερα θα ήταν 5χορδο.... Ελα ρε γαμώτο τόσο καιρό ψάχνω και απο το άγχος έχω χάσει τόσα μαλλιά!!! και τώρα με βάζει σε άλλα τρυπάκια ο τύπος.. Θα έχω μεγάλο πρόβλημα με 4χορδο για Drop B?
  12. 628 απο Τρίμη το SR700 μαζί με gigbag... Πω.. μου φαίνεται πάω να το τσιμπήσω... Άμα είναι να κάνει μήνα το άλλο... Και στα 550 (με φόρους και δασμούς) απο αμερική το άλλο που είναι κατώτερο μοντέλο. Οπότε μια η άλλη.
  13. Ήμουν στον Τρίμη χθες για καμια ώρα.. Το 600 το είχε μονο σε πεντάχορδο και όχι σε μαύρο. (Τα έγραψα και πιο πάνω) Η καλύτερη τιμή που μου είπε για το 700 με μετρητά ήταν 650. Λες να μπορώ να κατεβάσω κι άλλο?
  14. Σίγουρα υπομονή είναι καλό να κάνεις.. Γιατί έτσι έχουμε μάθει... Μόνο και μόνο για να μην εξοργιζόμαστε... Όταν σου λέει ο επαγγελματίας πωλητής οτι την τάδε μέρα θα το έχεις ΠΡΕΠΕΙ να το έχεις. Αλλά επειδή ποτέ δεν γίνεται αυτό (Κυρίως στην Ελλάδα που μεγάλο βάρος ρίχνω στους Ελληνάρες γραφειοκράτες) απλά περιμένουμε...
  15. Το 600 δεν υπάρχει Ελλάδα. Και γιατί το λες έτσι? Άλλοι κάνουν αγορές απ'έξω για να γλιτώσουν πολύ λιγότερα λεφτά. Γιατί ταλαιπωρία?
  16. Ωραία, το ποστ του superfunk ήταν πολύ κατατοπιστικό. Τώρα θα ήθελα γνώμες για τα μπασάκια.(γιατί δεν έγραψα μόνο για την αγορά αν είδατε ^_^ ) Επίσης η τιμή του μπάσου είναι $600, μου είπε για Ελλάδα $650. Άμα ζητήσω και EMS θα μου ζητήσει παραπάνω?
  17. Το SR600 είναι αυτό: Να ρωτήσω, USPS είναι απλό ταχυδρομίο, USPS EMS τι είναι? Χρεώνεσαι παραπάνω?
  18. Λοιπόοοον guys.. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το πρώτο μου μπασάκι και συγκεκριμένα ψάχνομαι για Ibanez SR. Πάιζω metal/metalcore, και το μπασάκι θα πέσει πολύ σε κούρδισμα (B, F#, B, E) Είχα βρει ένα SR600 σε BKF απο αμερική στα $650 με μεταφορικά. Αλλά ΜΕΤΑ σκέφτηκα οτι υπάρχει και ο εκτελωνισμός..... Θα μου το στελνε με USPS Ρώτησα τον τύπο μήπως γίνεται να το στείλει σαν gift και μου είπε οτι μπορεί αλλά αν σταλεί έτσι δεν θα μπορεί να το ασφαλίσει και σε περίπτωση που γίνει κάτι.... 1)Η ασφάλιση σε καλύπτει μόνο στο αν χαθεί το αντικείμενο? ή και σε τυχών ζημιά? 2)Γενικά τα ασφαλισμένα απλά τα προσέχουν πιο πολύ? Αμα είναι έτσι απλά να δηλώσουμε μικρότερη αξία για ασφάλιση. Έχετε ακούσει ποτέ ασφαλισμένο δέμα να χάνεται και μετά να αποζημιώνεσαι? Πήγα στον Τρίμη και έπαιξα λίγο με το SR700 για να δω πως περίπου θα είναι το SR600, μιας και δεν το είχε. Αλλά είχε το SR605 σε NTF. Το 700 ήταν πολύ σωστό μπασάκι. Το πιο σωστό απο αυτά που έπαιξα (SR400, SR605, BTB670) Εύκολο και ελαφρύ. Αλλά ρε γαμώτο.. Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω Light Ash στο Body.... (που έχει το SR600 ενώ τα άλλα SR έχουν mahogany και το 700 maple με mahogany) Σε εμφάνιση το SR600 BKF είναι αυτό που μου κλίκαρε απο την αρχή.. Και απο την αρχή αυτό θέλω! Ο τρίμης το 700 το δίνει με μετρητά 650 μου πε. Θωμάς το χει 622. Το 600 απο αμερική στην χειρότερη με εκτελωνισμούς και όλα έρχεται στα 550... Έχω μπερδευτεί πολύ... Δεν ξέρω τι να πάρω και απο πού...! Άμα το 700 ήταν μαύρο παίζει να το τσιμπούσα τώρα.....
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου