Προς το περιεχόμενο

yameth

Administrator
 • Αναρτήσεις

  8.748
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  2

yameth ήταν Μέλος της ημέρας 16 Οκτωβρίου

yameth είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

944 Excellent

Σχετικά με τον yameth

 • Rank
  Jack of all trades

Bio

 • Mojo
  Κιθάρα
  Τραγούδι
 • Gear List
  Κιθάρες
  Gibson Les Paul 60's Tribute, Yamaha AEX-520, Gibson 335, Epiphone Zephyr, Squier Stratocaster, Daion Mugen II.

  Ενισχυτικά
  Mesa Boogie Lonestar Special head, Mesa Boogie Lonestar Cabinet, Roland Cube 30X

  Πετάλια
  Boss ME-70, GE-7, TW-1, OD-3, RC-30, T-Rex Gull Wah, T-Rex Reptile 2, TC Electronic Mojo, Fulltone OCD, TC Helicon Create XT.

  Recording
  AKG C-5, C-414, Beyer MC-740N
  Cubase 9, Genelec 1030, SPL Creon, Alphatrack Frontier

  Keys & Synths
  Boss JS-5, M-Audio Axiom 49 Keyboard.
 • My Band(s)
  The Motive Project
 • Επάγγελμα
  Webmaster, Ηχολήπτης
 • Facebook
 • Soundcloud
 • Linkedin
 • Τόπος
  Αθήνα
 1. yameth

  Να τα πούμε;

  Σας λέει κάτι αυτό μήπως; Αν ναι... Τι λέτε, κάνουμε μια συγκέντρωση για μπύρες; Προτείνω απόγευματόβραδο κάπου στο κέντρο της Αθήνας και... μη ρωτάτε, είναι έκπληξη. Κοντά σε μετρό είναι με τραπέζια ορθίων (με σκαμπό) και ότι μπύρα γουστάρετε. Την ερχόμενη Τετάρτη π.χ. Για να δω, υπάρχει ενδιαφέρον;
 2. yameth

  hackaρισμα στο νοιζ;

  Επιτέλους! Τέρμα τα αδιάφορα θέματα για σεξ. Ας επικεντρωθούμε πάλι στο ενδιαφέρον που παρουσιάζει η διαφορά του single coil απο τον humbucker. (πωπω χασμουριτό...) Συναγερμός over.
 3. yameth

  hackaρισμα στο νοιζ;

  Σόρι παιδιά, ελπίζω να τους αποκλείσουμε μέσα στην ημέρα. Έρριξαν πρώτα κάποια εκβιαστικά email και μετά κάπου βρήκαν τρύπα και χώθηκαν.
 4. yameth

  Hard bop (& Soul Jazz) Explained

  Ενα απο τα πιο ενδιαφέροντα και πλούσια σε υλικό κανάλια στο Youtube. Προσφέρει απλόχερα γνώση και ιστορία. Για όσους γνωρίζουν αγγλικά είναι όαση!
 5. yameth

  Sifu Wing Chun Kung Fu Strat

  Ωραία δουλειά και ενδιαφέρον πρότζεκτ! Μας τρέχουν τα σάλια. Υ.Γ. Πρόταση: οταν φωτογραφίζεις το αποτέλεσμα, αν θες ρίξε κάτι μονόχρωμο στον καναπέ γιατί είναι τόσο έντονος που η κιθάρα έρχεται σχεδόν χάνεται.
 6. O Cleary είναι απο τους αγαπημένους μου μουσικούς. Η μπάντα του σπέρνει. The monster gentlemen. Ο ορισμός του N. Orleans funk. Kαι μιας και αναφέρονται τελευταία XXL κιθαρίστες να και ο Big D!
 7. Είναι εύκολη λύση το να βλέπεις εχθρούς γύρω σου. Σε βγάζει κι απο την σκέψη. Ενα τεράστιο ποσοστό παρεξηγήσεων οφείλεται στην κακή συνεννόηση. Υπάρχουν κακοί επαγγελματίες αλλά και κακοί καταναλωτές. Το ένα χωρίς το άλλο δεν θα υπήρχε. Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να εξαλείψεις τους μισούς με καταγγελίες ανώνυμες που μπορεί να θεωρηθούν και στημένες φυσικά. Προσωπικά κάνω κριτική στα Google maps πολύ προσεκτικά και σε λίγες περιπτώσεις. Και κυρίως επώνυμα. Ετσι έχει την ευκαιρία ο περι ου ο λόγος να απαντήσει αν τον ενδιαφέρει και να δικαιολογήσει ή να ζητήσει συγγνώμη για την αστοχία. Συνήθως αυτοί που ασχολούνται είναι καλοπροαίρετοι και απαντούν ευγενικά. Και αυτό κερδίζει περισσότερους απο όσους χάνει. Το ίδιο βέβαια πρέπει να ισχύει και για τον καταναλωτή.
 8. Αγαπητό νέο μέλος, τι δεν καταλαβαίνεις; Πως η συκοφαντική δυσφήμιση είναι αδίκημα και υπάρχει πιθανότητα να βρεθείς κατηγορούμενος απο τον εισαγγελέα ή το ότι η διαφήμιση δεν έχει τις ίδιες συνέπειες για εσένα κι ας χάνω μόνο εγώ έσοδα; Επίσης η διαφορά του νέου μέλους που επέλεξες να αναφέρεις σαν παράδειγμα, είναι χαοτική σε απλόχερη συνεισφορά γνώσης και ενδιαφέροντος προς το φόρουμ (θα το δεις απο τις ευχαριστίες κάτω απο το ποστ του) απο κάποιο άλλο νέο μέλος που αμφισβητεί με το καλημέρα τους Κανονισμούς που προσυπέγραψε για να συμμετάσχει, ανακυκλώνοντας απλά διαχειριστικά θέματα. Το μέγεθος της συνεισφοράς που θα επιτρέψει σε κάποιον να "αυτοδιαφημιστεί", λέγεται θετική φήμη που αποκτά για τα ενδιαφέροντα άρθρα και τις τεκμηριωμένες απαντήσεις βοηθείας σε τεχνικά θέματα. Κοίταξε στα άρθρα φερ' ειπείν και πες μου αν δεν θα εμπιστευόσουν έναν ηχολήπτη π.χ. που μοιράζει απλόχερα την γνώση του χωρίς ανασφάλεια. Ταυτόχρονα το να πεις "εγω θα συνεργαστώ με αυτόν γιατί ξέρει τι κάνει" είναι μια λογική και θεμιτή αντίδραση. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
 9. Οτι ισχύει για ιδιώτες ισχύει και για επαγγελματίες. Ο νόμος είναι ένας. Η συμπεριφορά μου εξω στην κοινωνία, δεν πρέπει να ειναι διαφορετική απο αυτη στο ιντερνετ. Αν σκέφτομαι διπλά να θίξω κάποιον σε real life, μη νομίζω πως θα το κάνω ανώνυμα και εύκολα εδω.
 10. Για όσους ακόμα δεν καταλαβαίνουν την διαφορά διαφήμισης απο δυσφήμιση: 1. Στην περίπτωση της γκρίζας διαφήμισης θα χάσω εγω διαφημιστικά έσοδα. Το προτιμώ. Επίσης μπορεί να μην είναι τοσο καλός ο διαφημιζόμενος όσο λέει και να μην προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία. Δυστυχώς κανείς δεν το εγγυάται. Οι πιθανότητες ενα μέλος με μεγάλη συνεισφορά να αυτοπροβληθεί στα καλά καθούμενα είναι λίγες αλλά και αν το κάνει, εφόσον έχει βοηθήσει κόσμο εδω μέσα με τις γνώσεις του, ας κερδίσει και αυτός κάτι. Χαλάλι του, το αξίζει. Αν όμως κάποιος γραφτεί για να πει πόσο καλός είναι ή απλά συμμετεχει για να αυτοπροβάλλεται, ελέγχεται απο τη διαχείριση. Γι αυτό μετράει το μέγεθος και όχι ο αριθμός της συμμετοχής. 2. Η περίπτωση της δυσφήμισης διώκεται δια νόμου. Τι άλλο να πω. Είναι αδίκημα. Αν ο θιγόμενος απο τα κείμενα ενός ανώνυμου κινηθεί δικαστικά, η διαχείριση της σελίδας είναι υποχρεωμένη απο τον νόμο να δώσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει για τον εντοπισμό του, στην Δίωξη. Αυτό για να μην νομίζετε πως εχω εγω τις συνέπειες και φοβάμαι. Επίσης δεν φοβάμαι μην μου δυσφημίσετε τους πελάτες και τους χάσω. Αυτό είναι το σκεπτικό μου και σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία για εκατοστή όγδοη φορά να το αναπτύξω. Καλά κάνετε. Διορθώνομαι.
 11. Η διαφήμιση που λες, όπως πχ η αναφορά μεσα σε ένα ποστ ή μια εκπομπή, "απαγορεύεται" στα παραδοσιακά ΜΜΕ γιατί έτσι έχουν διαφυγόντα κέρδη. Δηλαδή ο διαφημιζόμενος δεν πληρώνει για να διαφημιστεί στο μέσο. Το μέσο ως γνωστόν αυτό πουλάει για να ζήσει. Διαφημιστικό χώρο ή χρόνο. Δεν απαγορεύεται η διαφήμιση απο τον νόμο. Εγώ εδώ όμως θέλω να υπάρχει μια ισορροπία και να μην χάνεται το νόημα για να μην τυχόν διαφημίσουμε κάποιον. Να μπορούμε να πούμε, αν το φέρει η κουβέντα (και όχι επι τούτου) έβαλα D' Addario χορδές (και όχι κάποιες) και είδα το φως μου! Να συστήσουμε κάποιο ωδείο ή οργανοποιό στην περιοχή, που ξέρουμε ότι κάνει καλή δουλειά. Και βέβαια την άποψη μας λέμε εδω μέσα. Με τακτ. Τίποτα δεν είναι θέσφατο και πρέπει να μην λαμβάνεται ως τέτοιο.
 12. Αν κατάλαβα καλά το ερώτημα σου, το σωστό είναι να μεταφέρουμε την προσωπική μας εμπειρία και όχι κάποιου τρίτου. Αυτό πρέπει να ισχύει και στην καθημερινή μας ζωή.
 13. Όπως λένε και οι Κανονισμοί, το μεμπτό είναι "να αυτοδιαφημίζεται κάποιος". Σκοπός μιας σελίδας σαν το Noiz είναι να βοηθάει. Οταν κάποιος έχει θετικές εμπειρίες απο ένα επαγγελματία ή κατάστημα (και δεν είναι ο πρώτος που δοκίμασε), γιατί να μην το πει σε κάποιον που ρωτάει; Τα καλά πρέπει να λέγονται. Βέβαια στο παρελθόν αυτό παρερμηνεύτηκε και στα καλά καθούμενα γέμισε το φόρουμ με ικανοποιημένους πελάτες ΕΝΟΣ επαγγελματία που προφανώς έκανε μάρκετινγκ με αυτό τον τρόπο. Άνοιγαν θέματα για να μας μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους... Έχει υπάρξει και το αντίθετο βέβαια. Άτομο που μπαίνει για να δυσφημίσει επώνυμο επαγγελματία, ανώνυμα γιατί δεν έγινε η δουλειά όπως νόμιζε. Και είναι πολλές οι φορές που απο άγνοια κάποιος νομίζει πως τον κορόιδεψαν. Χωρίς να το συζητήσει με τον επαγγελματία. Έχει φανεί εξόφθαλμα μέσα στην συζήτηση αυτό. Ναι γράψε την εμπειρία σου χωρίς να αναφέρεις ή προσδιορίζεις πρόσωπα. Αν προκύψει πως εχεις δίκιο μπορεί να ζητηθεί και απο τον επαγγελματία η άποψη του. Και τα δύο παραπάνω είναι κατακριτέα γιατί παραπλανούν. Το να πεις όμως πως εγω πηγαίνω τις κιθάρες μου στον Χ, χρόνια τώρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά στις τιμές τσούζει, δεν είναι κακό για κανένα. Είναι δείγμα συνειδητοποιημένου καταναλωτή που ξέρει τι θέλει, το απαιτεί και το πληρώνει. Και παράλληλα είναι μια ενημέρωση προς τους ενδιαφερόμενους. Δεν είναι διαφήμιση.
 14. Τα μαγαζιά που θα αναφέρεις είναι γνωστά σε όλους μας. Η διαφήμιση δεν είναι κακό πράγμα όταν έχει γεγονότα. Η δυσφήμιση όμως είναι. Πάντως ψάχνεις εκπτωτικό χωριό για να πληρώσεις υπηρεσία, αν σου λέει κάτι αυτό.
 15. Αλλα το φορτηγό είναι ευρύχωρο. Οπότε μπορεί να κανει και μια υποχώρηση σε όγκο.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.