sils Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 το εχει κανενας δει αυτο? κανει οντως δουλεια ή ειναι μουφα? σε ενα site λεει οτι σου γυμναζειτα δαχτυλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athenap Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 Είναι γενικά για το γύμνασμα των χεριών, όχι μόνο για κιθάρα. http://www.gripmaster.com.au/index1.htm 'Εχω πάρει το κόκκινο(medium tension, το κάθε χρώμα έχει διαφορετική*) και μετά από λίγο κουράζομαι. Άμα το χρησιμοποιείς συστηματικά γίνεται ευκολότερο. Το χρησιμοποιώ πριν παίξω, γενικά όταν πιάνουν τα κρύα, γιατί τα χέρια μου αργούν πολύ να ζεσταθούν........ *Green - XX-Light - 1.5 Lbs. Per Finger Yellow - X-Light - 3 Lbs. Per Finger Blue - Light - 5 Lbs. Per Finger Red - Medium - 7 Lbs. Per Finger Black - Heavy - 9 Lbs. Per Finger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sils Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 ναι αυτο ηθελα να μαθω αν οντως βοηθαει. Στα δαχτυλα και γενικοτερα κανει καλο παρα ζημια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Εγω εχω δοκιμασει διαφορα και τελικα εχω καταληξει σε fingerweights, τα οποια φοραω κυριως οταν καθομαι στον υπολογιστη... ειχα παρει σετ με 10 και εχω χρησιμοποιησει μονο τα 5, τα αλλα μπορει να τα πουλησω αν ενδιαφερεται κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση