THEOD Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Γυρίζοντας το χρόνο πίσω για άλλη μια φορά ανοίγω το μαγικό συρτάρι μου και εμφανίζω δυο κομμάτια απο το πρώτο δίσκο που είχαμε κάνει μπερδεύοντας τους ρυθμούς και τις μουσικές με τελείως vintage όργανα και πολύ καλή διάθεση τα κομμάτια ονομάζονται χαμηλών τονων αποχρώσεις επιθεωρητής Ζωρζοφ καλή ακρόαση χαμηλών_τονων_αποχρώσεις.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 και το δεύτερο επιθεωρητής_Ζωρζοφ.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Προσωπικα το πρωτο τραγουδι μου ακουστηκε καλυτερο,οχι πως το δευτερο ειναι κακο,επισης μου αρεσουν αυτες οι αποτομες αλλαγες που εχουν και τα 2 τραγουδια.γενικοτερα θα τα ξανα ακουγα... EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas-Grinder Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 μ' άρεσε πολύ ο jazz ήχος στα τύμπανα και το μίνιμαλ παίξιμο! http://www.myspace.com/headcleanerband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 nexarulhu Costas-Grinder ευχαριστω πολυ παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Νοσταλγός του Kraut Rock, νοσταλγός του Kraut Rock...( Ετσι λεγόταν το τραγουδάκι ή μήπως το έχω μπερδέψει?). Ο Ζορζώφ όμως έχει πολύ ενδιαφέρον. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Νοσταλγός του Kraut Rock, νοσταλγός του Kraut Rock...( Ετσι λεγόταν το τραγουδάκι ή μήπως το έχω μπερδέψει?). Ο Ζορζώφ όμως έχει πολύ ενδιαφέρον. Εννοείτε φιλε μου Nestoras το Kraut Rock του 70 ειδικά οι can ηταν μέσα στα βασικα πρότυπα μας.Oπως επίσης αμερικάνικα punk σχήματα πχ wipers και ψυχεδελικά jazz φαινόμενα όπως miles davies στο silent way. Αυτό που μου κανί εντύπωση ειναι πως χωρίς καμιά θεωρητική βάση πανω στην ρυθμικη αγωγη και στην αρμονία γραφαμε μουσικα κομμάτια με πολυριθμικες αλλαγές όπως ειναι το πρώτο που συνδυάζει τα 11/8 με τα 4/4 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 το ακουσα και χτες...καλημερα :) το ακουω και σημερα. ΟΜορφο και μινιμαλιστικο. Στημενο και εμπλουτισμενο αρμονικα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 το ακουσα και χτες...καλημερα :) το ακουω και σημερα. ΟΜορφο και μινιμαλιστικο. Στημενο και εμπλουτισμενο αρμονικα. Καλημερα φίλε μου πρωινός και συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 με μουσικη διαθεση και ενεργεια και δεν θελω να παω για ''δουλεία''..αλλα πρεπει... καλημερα!! :-\ www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση