cyclon Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ενα (κομματι) που εγραψα σημερα...Κομμενο και ραμμενο στο cubase..Περιμενω τα σχολια σας..!! Φιλικα Στελιος 80s_metal_jam.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σου φιλε στελιε με τις ποζεριες σου. Εχεις μερικες ωραιες ιδεες και μελωδιες εκει μεσα. Moυ φανηκε λιγο υπερβολικο το εφφε που εχεις βαλει καθως και το tapping αλλα αυτα ειναι περι ορεξεως... καλη δουλεια και συνεχισε ετσι. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Kάτι δεν πάει καλά με το "harmonizer" σου. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cyclon Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Και γω τωρα που το ακουω καταλαβαινω οτι υπερεβαλλα λιγο :P ... Η φρασεολογια μου ειναι ακομα φτωχη αλλα που θα μου παει την εμπλουτιζω σιγα σιγα ;D Ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cyclon Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Kάτι δεν πάει καλά με το "harmonizer" σου. Το εφφε ειναι απο το amplitude μου φανηκε ιδιαιτερο και ειπα να γραψω κατι...Παρεπιπτωντος η κιθαρα ειναι strat classic player 60s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση