alexkon13 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ειχα παει σε κατι σαραντα του πατερα ενος φιλου του πατερα μου και την ειδα...Ηταν μια ΕΚΟ αγορασμενη απο οτι μου ειπε ο μαγαζατορας απο τον θειο του καπου στα 60's με 70's...Και δεν μου την πουλαγε...Εννοειται οτι δεν ηξερε την αξια της κιθαρας...Βρε καλε μου , βρε χρυσε μου...τιποτα...Τι να το πεις τωρα...Απο οτι θυμαμαι πρεπει να ηταν αυτη http://www.fetishguitars.com/html/eko/barracuda/aussie.html Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Την αξία; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Κειμηλιο just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπίζω να κάνεις πλάκα... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπίζω να κάνεις πλάκα... Αυτη τη φορα μιλαω σοβαρα... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Άσχετο---από το fetishguitars....ήταν μπροστά οι άνθρωποι τότε!!!! http://www.fetishguitars.com/html/wandre/oval/index.html Αυτη τη φορα μιλαω σοβαρα... καλά ;) http://www.ebay.com/itm/Vintage-Eko-290-Barracuda-Hollowbody-Guitar-Italy-/120760985779?pt=Guitar&hash=item1c1dea68b3#ht_500wt_1166 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Γινετε να βρω ΕΚΟ καπου στην ελλαδα εστω και μεταχειρισμενη? Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Γινετε να βρω ΕΚΟ καπου στην ελλαδα εστω και μεταχειρισμενη? στις αγγελίες κοίταξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Γινετε να βρω ΕΚΟ καπου στην ελλαδα εστω και μεταχειρισμενη? με τα λεφτά που θα χρειαστείς για να τη φέρεις στα ίσα της, παίρνεις Gibson!!!!! ;D YΓ...καλά υπερβολή! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 H δική μου είναι του 1963.... ;) ;) ;) ;) ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση