Insectius Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Εραστής της 6χορδης θεάς είναι ο Joe.Για τα τυπικά επέλεξα την απάντηση ''σολίστ'' γιατί αυτό ακριβώς είναι. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα, γιατί μου κάνει γιά Golden boy?... ;D ψήφισα καραφλός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Τι να πούμε για τον Joe... Μεγάλος μουσικός που με το πέρασμα των χρόνων έβγαλε όλο και πιο ωραίους δίσκους και βελτίωσε κατά κόρον τον ήχο του (προσωπική άποψη). Λείπει βέβαια ο ακριβής χαρακτηρισμός που του αρμόζει: βιρτουόζος. Γι' αυτό ψήφισα σολίστ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Λείπει βέβαια ο ακριβής χαρακτηρισμός που του αρμόζει: βιρτουόζος. Γι' αυτό ψήφισα σολίστ. :) και μεγάλος δάσκαλος, να συμπληρώσω (αν και η μουσική του δεν είναι του γούστου μου) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 και μεγάλος δάσκαλος, να συμπληρώσω (αν και η μουσική του δεν είναι του γούστου μου) Συμφωνώ απόλυτα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Watefall-K έγραψες!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Aν υπήρχε η επιλογή του μεγαλύτερου εν ζωή κιθαρίστα(καθαρά προσωπική άποψη),θα συμμετείχα στην ψηφοφορία. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Aν υπήρχε η επιλογή του μεγαλύτερου εν ζωή κιθαρίστα(καθαρά προσωπική άποψη),θα συμμετείχα στην ψηφοφορία. :) Και καλά κανείς και δεν συμμετεχεις όσο υπάρχει ο Jeff Beck ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση