gerrard Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, Έχω ένα sony walkman παλιό δηλαδή κασέτας και πρόσφατα χάλασε. Ξέρετε καποιον που να κάνει σερβις σε παλιά κασετόφωνα και τέτοιες συσκευές? τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
belzrebuth Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2015 Δεν χρειάζεται εξεζητημένος τεχνικος για ενα walkman . O μέσος τηλεορασάς της γειτονιάς ειναι ικανός να το φτιαξει θεωρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 αν δεν επισκευαζεται,εχω ενα σε αριστη κατασταση προς πωληση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Κι εγώ ένα για χάρισμα (νομίζω). Αν το θες στείλε μου να δω στην αποθήκη και αν το βρω να στο δώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2015 Αν δω σε μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό... στο δρόμο... κάποιον με κασέτα και walkman σήμερα, τότε απλά θα του σφίξω το χέρι και θα υποκλιθώ μπροστά του ;D Και μόνο η σκέψη να βάζω την κασέτα, με πάει πολύ πίσω... Πέρα από την πλάκα όμως να το φτιάξεις... Τα δικά μου ακόμα τα έχω, έστω για την ανάμνηση :) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση