barzucci Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Ένα κόμματι που έγραψα πρόσφατα!!! Όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Σου αρέσουν οι Pink Floyd από 1987 και μετά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
barzucci Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Χαχαχα λίγο!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theBox Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 Και οι Camel ακόμα περισσότερο ίσως... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 όντως θυμίζει αρκετά από αυτά που αναφέρθηκαν, εγώ μάλιστα θα έλεγα από floyd μετά Waters εποχής trio. Η παραγωγή είναι πολύ καλή, αλλά ως συνήθως θα κάνω τη συνηθισμένη ερώτηση μας λες μερικά πράγματα για την διαδικασία, με τι έγραψες, τι χρησιμοποίησες, ποιό daw ή στούντιο ίσως, κιθάρες, πιάνα, τι έπαιξες εσύ (αν δεν τα έπαιξες όλα) κλπ....? Πολλές φορές εκτιμάς το αποτέλεσμα διαφορετικά γνωρίζοντας δυό τρια πραγματάκια παραπάνω. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 4' σολο κιθαρας κ ουτε μια περιττη νοτα....ευγε! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 εγώ μάλιστα θα έλεγα από floyd μετά Waters εποχής trio. εγώ είπα κάτι διαφορετικό? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 εγώ είπα κάτι διαφορετικό? ;D δεν τα πάω καλά με ημερομηνίες :P με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 Πολύ καλό, πολύ καλή παραγωγή (αν και την στερεοφωνία, ίσως, να την ήθελα πιο διακριτή) και φυσικά είσαι παικταράς.... Εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
barzucci Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2018 ευχαριστω πολυ για τα σχολια!!! ως αναφορα τα gear το κομματι γραφτηκε στο logic ηχος κιθαρας positive grid bias τα υπολοιπα οργανα γραφτηκαν απο εμενα σε μιντι μορφη και χρησιμοποιησα ηχους απο plugins!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση