gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Μιας και εκανε καταληψη στο pc η συζυγος σημερα, πηρα το φορητο tascam, του κοτσαρα το tracer pro και εγραψα 1-2 κομματακια απο τα νιατα μου. Μια χαρα και με tascam η ηχογραφηση. Your browser does not support the HTML5 audio tag ονειρο ήτανε.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag το δωμάτιο.mp3 5 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) τωρα γιατι μας το κάνεις αυτό ρε φίλε? Έχετε βάλει στοχο να μας κάνετε χώμα εδώ μέσα. Αλκοολικούς. Θα τα ξαναακούσω το βράδυ και ή θα μερακλώσω ή θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα. Οτι βγεί. χαχαχαχχαχαχαχα ΑΞΙΟΣ!!!!!! Παιχταράς!!!! Επεξεργασμένο 28 Μαρτίου 2020 από cos_dr 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Να 'σαι καλα ρε Κωστα! Παλευω να σκοτωσω την ωρα μου. Ειδικα σημερα, δεν περνα με τιποτα. Και παραγγελιες δεχομαι... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Να 'σαι καλα ρε Κωστα! Παλευω να σκοτωσω την ωρα μου. Ειδικα σημερα, δεν περνα με τιποτα. Και παραγγελιες δεχομαι... Παιξε μου τον αυγουστο, τον καθρέφτη και την φωτοβολίδα και μετά οτι πάθω, δικη σου η ευθυνη. Γράψτα αν δεν βαριέσαι, περιμένω. Οποια από αυτά θες. PLEASE!!!! Και στην κιθαρα θελω να τα δώσεις όλα. Επεξεργασμένο 28 Μαρτίου 2020 από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 38 minutes ago, cos_dr said: Παιξε μου τον αυγουστο, τον καθρέφτη και την φωτοβολίδα και μετά οτι πάθω, δικη σου η ευθυνη. Γράψτα αν δεν βαριέσαι, περιμένω. Οποια από αυτά θες. PLEASE!!!! Και στην κιθαρα θελω να τα δώσεις όλα. Πήρα τη 12χορδη ο βλαξ... Για τη πάρτη σου! Your browser does not support the HTML5 audio tag cos_pot_purri.mp3 Ο,τι θυμάμαι. Έχω να τα γρατζουνήσω 10ετία και βάλε.... 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Πήρα τη 12χορδη ο βλαξ... Για τη πάρτη σου! Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag cos_pot_purri.mp3 8 MB · 16 downloads Ο,τι θυμάμαι. Έχω να τα γρατζουνήσω 10ετία και βάλε.... είσαι μεγάλος. Σε τιμω με τα καλά μου ακουστικά και επιτρέπεις να το μοιραστώ με γνωστες και γνωστους έτσι? Θα σε κανω διασημο εγω!!!!! Μπράβο ΦΙΛΕ!!!!!!!!!! Με έφτιαξες!!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Και παραγγελιες δεχομαι... Τον κηπουρό και το γράμμα από Βαγγέλη Γερμανό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 13 minutes ago, cos_dr said: είσαι μεγάλος. Σε τιμω με τα καλά μου ακουστικά και επιτρέπεις να το μοιραστώ με γνωστες και γνωστους έτσι? Θα σε κανω διασημο εγω!!!!! Μπράβο ΦΙΛΕ!!!!!!!!!! Με έφτιαξες!!!!!! Χαρα μου! Ακομα λιγο και θα επιανε τα ουισκια η γυναικα μου... Μονο για γνωστες!!! Ααχαχα 10 minutes ago, cigaret13 said: Τον κηπουρό και το γράμμα από Βαγγέλη Γερμανό.... Με το επομενο lockout απο κορωνοϊο... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 παιδί μου εσύ με τους camel και τους floyd χαραμίζεσαι... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Που να πιασω και το μπουζουκι... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση