cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε 9 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Που να πιασω και το μπουζουκι... Και παραγγελιες δεχομαι... Δυό πόρτες έχει η ζωή.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 11 minutes ago, gkourmoul1 said: Που να πιασω και το μπουζουκι... αυτό ακριβώς φοβάμαι... βεργούλες θέλω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, dimsonic είπε βεργούλες θέλω Στην σειρά κύριος.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Ωχ ωχ ωχ 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 1 minute ago, gkourmoul1 said: Ωχ ωχ ωχ Τι? δεν τά'χεις? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Πάντως παλικάρι μου, έχεις φωνάρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Just now, dimsonic said: Τι? δεν τά'χεις? εύκολα 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 και χερούκλα! 2 minutes ago, gkourmoul1 said: εύκολα περιμένουμε... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Τώρα κοιμήθηκαν τα μωρά.... Αύριο εάν θρονιαστεί στο pc η συζυγος, όπως και σήμερα, θα αναγκαστώ να βγάλω το μπουζούκι από τη θήκη. Μιλάμε για χορδές 10-15 ετών... Θα στρώσω δάκτυλα Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Αύριο εάν θρονιαστεί στο pc η συζυγος, όπως και σήμερα, θα αναγκαστώ να βγάλω το μπουζούκι από τη θήκη. Που βαδίζουμε κύριοι, να μας κάνουν κουμάντο οι γυναίκες μας.... Εγώ πάντως νωρίς νωρίς έσκισα την γάτα.... σιγά μην την αφήσω να πλύνει πιάτα, να σκουπίσει, να βάλει πλυντήριο, να απλώσει και να σιδερώσει!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση