Superfunk Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι Ιάπωνες ανέκαθεν ήξεραν καλύτερα να φτιαΝουν χλιδατες strat , ή το κανεις ολοκληρωμένα ή δεν το κάνεις Επεξεργασμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 Ομολογώ ότι δεν έχω ''ψάξει'' πολύ τον συγκεκριμένο, και τον γκούγκλαρα χτες και διαπιστώνω ότι το επίθετο της γυναίκας του είναι... Gibson 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Superfunk είπε Αρ γιου Σουρ; Μπλε γκρι κάδος δευτερος (η τριτος όροφος) με πρασινη σιτα... Σουπερφανκ ΞΕΡΩ που στο Παγκρατι μενεις!!! Να περάσω να μου ΧΑΡΙΣΕΙΣ την άσπρη τελε; Επεξεργασμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 από leon7pap 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 Το μικρό headstock μου φαίνεται καλύτερο, το μεγάλο μου φαίνεται κάπως υπερβολή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 5 minutes ago, harilatron said: το μεγάλο μου φαίνεται κάπως υπερβολή. Η εκδοση Hendrix ειναι αυτη, με το αναποδο headstock?? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, gkourmoul1 said: Η εκδοση Hendrix ειναι αυτη, με το αναποδο headstock?? ο τζιμις ητο αριστερόχειρ. Επεξεργασμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2020 Οπτικά όχι του γούστου μου, αλλά έχει χαρακτηριστικά custom shop σε ελκυστική (νομίζω και αυτή) τιμή, όπως και η tele του Mason σε άλλο θρεντ. Chambered Ash body(!), Translucent(!) sonic blue, μανίκι με binding & blocks, 7¼" με 2100 τάστα, graphtec saddles, custom voiced pickups. Βρίσκω εξαιρετικά τα features και μοιαζει να έγινε μια σχετική δουλειά στο σχεδιασμό, όχι απλά παραγωγή ρέπλικας μιας κιθάρας που ήδη παίζει ο Kenny Wayne Hanson...εεε... Shepherd ήθελα να πω. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση