Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Να τα πω; (έστω ετεροχρονισμένα)...

       (0 κριτικές)

    npap

    καημό το χω όταν ψάχνω κάτι να βρίσκω αυτό κι όχι κάτι άλλο...😇 αρκετές φορές ενδιαφέρον και ξεχασμένο μεν, συνήθως όμως άσχετο δε... τες πα τι Annie τι Nagia... εκεί που έψαχνα την πρώτη,  έπεσα στην δεύτερη παλιά φίλη και συνεργάτη Νάγια Γεωργίου (σπουδαία δασκάλα με μεγάλο έργο διδασκαλικό και συγγραφικό πάνω στην ορθοφωνία και στην αγωγή του λόγου) και μια ηχογράφηση που είχαμε κάνει σε παραδοσιακά κάλαντα με αυτήν και μαθητές της από το Κέντρο Φωνητικής Αγωγής.

     

    ένα πιθανό ενδιαφέρον για το οποίο τα ανεβάζω πλέον του κλίματος των ημερών, είναι και το ότι δεν είχε καταστεί δυνατόν να έχω τους 5 όλους κι όλους συμμετέχοντες μαζί για να χρησιμοποιήσω μια ενδεδειγμένη στέρεο τεχνική (έστω για ένα βασικό take) και αναγκάστηκα στο περιοριστικό για το είδος multi tracking... δυστυχώς με το υλικό εξ αυτού κατά το mix το κλασσικό panning και οι τεχνητοί χώροι δεν αρκούν για "αληθοφανές" αποτέλεσμα και χρειάζονται διάφορα "παιχνίδια" με τις φάσεις των σημάτων που κάνουν την διαδικασία "επίπονη" όταν θες να κρατήσεις την τελική συνισταμένη τους σε θετικό πρόσημο... για την ιστορία στο συγκεκριμένο βασίστηκα περισσότερο σε πολλαπλές και συνδυαστικές haas τεχνικές... άντε ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...🎄

     

     


    • Like 12

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Πολύ ωραία κάλαντα δεν τα είχα ξανακούσει, θα τους ταίριαζε πολύ και μια ορχηστρική συνοδεία. Η εκτέλεση είναι άψογη. Φυσικά δεν θα μπορούσα να καταλάβω ότι είναι multitracks, η παραγωγή είναι απίστευτη. Καλή Χρονιά Νίκο.

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Εκτός του καταπληκτικού της εκτέλεσης, βρήκα το δέσιμο των φωνών και τις εντάσεις τους άψογες σε σημείο του να είναι αδύνατο να καταλάβει κανείς ότι δεν ηχογραφήθηκαν μαζί. Ο χώρος δε είναι όσο πιο φυσικός γίνεται για το είδος. Με λίγα λόγια έκανες μαγικά εδώ.

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα,! Απίστευτο πως κατάφερες κάτι τέτοιο χωρίς να τους έχεις όλους μαζί.

    Πολύ όμορφα κάλαντα.

     

    Πόσες φωνές ακούμε στο τελικό; Μπήκε μία φωνή ανά άτομο;

     

    Καλή πρωτοχρονιά Νίκο!

     

     

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Καταπληκτικό!!!!!

     Γέμισε το δωμάτιο από ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ, solid ήχο χορωδίας

     Καλή Χρονια με υγεία!!!!!!!!!!❤️❤️🙏

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    • Guru
    Στις 31/12/2023 στις 10:57 ΠΜ, PAL είπε

    θα τους ταίριαζε πολύ και μια ορχηστρική συνοδεία.

     

    ωραία ιδέα για του χρόνου...😎

     

    Στις 31/12/2023 στις 12:24 ΜΜ, roberto30 είπε

    Πόσες φωνές ακούμε στο τελικό; Μπήκε μία φωνή ανά άτομο;

     

    5 συνολικά... η Νάγια με δύο μαθήτριες και δύο μαθητές της... ναι μία φωνή ανά άτομο και από κει και πέρα αλχημείες...

     

     

    σας ευχαριστώ όλους σας φίλοι για τα καλά λόγια και εύχομαι καλή υγιή και δημιουργική χρονιά...🎄

    Ν.

     

    • Like 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


  • Ποια είσαι

    Ο PAL και ο gkourmoul1 είναι σαν το νερό που ρέει. Ακούνε τις καμπάνες της σύγχρονης εποχής, αφομοιώνουν τις νέες τάσεις, παρακολουθούν τις μουσικές εξελίξεις και γιατί όχι κάποιες φορές, ίσως τις διαμορφώνουν. Όχι η ρεγκετόν λοιπόν... αλλά η ΡΕΓΚΕΤΡΟΝ πρόταση τους για το καλοκαίρι που έρχεται 😝.

    PAL
    PAL
    Music 18

    Freddie's Shuffle

    Είχα καιρό να βγάλω από τη θήκη της τη συγκεκριμένη στρατ που ακούγεται και είπα να την ηχογραφήσω σε ένα απλοϊκό shuffle. Το αφήνω εδώ να υπάρχει για όποιον κάνει κέφι.

    Jazzjoker
    Jazzjoker
    Music 4

    Χρήστος Σωτάκης "Short Tales of a Long Story"

    Ένα κομμάτι κλασικής κιθάρας από ένα EP που μόλις κυκλοφόρησε (και που επιμελήθηκα εγώ για την BreezeHouse music), του Χρήστου Σωτάκη! Φίλος και καταπληκτικός κιθαρίστας, ετοιμάζει ένα φουλ άλμπουμ τους επόμενους μήνες! Παρακάτω το link για το EP που είναι τρια κομμάτια συνολικά: https://fanlink.tv/sotakis   Και ένα κομμάτι από το Youtube:  

    Alter
    Alter
    Music 5
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου