Προς το περιεχόμενο

panos_kots

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή panos_kots

0

Φήμη

  1. panos_kots

    Good morning

    καμια επιεικια! να στρωθεις στη μελετη! αστειευομαι, μπραβο φιλε
  2. πλακα κανεις!! σε χτυπαει το ρευμα? κι εμενα κανα δυοπ φορες στο ωδειο, οταν αγγιζω μεταλλικη επιφανεια του ενισχυτη και απ την αλλη αγγιζω τις χοδρες του μπασου... φιλε το νου σου. οσο για το τεχνικο του ζητηματος, ιδεα δεν εχω πως φτιαχνεται. μηπως να μιλησεις σε ηλεκτρολογο?
  3. Εχει παιξει με horacio hernandez. Παιζει κανονικοτατα με αλλους μουσικους.!
  4. Λοιπον, λιγα ξερω απο ενισχυτες, αλλα οριστε η γνωμη μου Hartke. μεγαλη ποικιλια, αντοχη και παρα πολυ καλη ποιοτητα. Θα πηγαινα αβλεπι για κατι τετοιο marshal θα απεφευκα καθωσ τα καλα μοντελα ειναι πανακριβα mark bass. ΣΚΙΖΟΥΝ. λιγο ακριβουτσικοι αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις. μηδαμινο βαρος και μεγεθος. Πραγματικα πριν αγορασεις κοιτα και αυτα τα μοντελα ebs. εκπληκτικοι, ελαχιστα μοντελα, ακριβοι ομως Αυτα..... αλλα παρε κι αλλη γνωμη γιατι δεν ειμαι και ο πιο ειδικος ΥΓ. καθολου δεν νομιζω πως ειρωνευτηκες.
  5. Συγνωμη, γιατι μιλαμε μονο για αταστο μπασο? Επειδη, αν καταλαβα καλα, θελουμε να κανουμε ενα slide μεχρι τη μεση ενος ταστου? γιατι αυτο απλα δεν παραγει ηχο... Οι αρμονικες δουλευουν μονο σε συγκεκριμενα σημεια της χορδης (εξαιρουνται φυσικα οι false και οι πολυ πολυ ασθενεις αρμονικες σε διαφορα αλλα σημεια).
  6. θενκς, αλλα δυστυχως το profile δεν αντιπροσωπευει και πολυ αυτα που προσπαθω να παιξω (fusion, jazz, electro..). θα δουμε, θα δουμε.
  7. Δεν μιλαω "πολιτικα". το ξεκαθαριζουμε. οι πιο μεγαλοι γνωστες μουσικης που εχω γνωρισει, με διαφορα, ειναι οι αποφοιτοι του σοβιετικου-πολωνικου-ρουμανικου κτλ συστηματος. το θεμα ειναι, οτι οι δυτικοι και ιδιως εμεις δεν μπαινουμε με τποτα στα ιδρυματα τους λογω χαμηλοτατου συγκριτικα επιπεδου (και γνωσσας). Η δυση, με εξαιρεση τη Γερμανια στις κλασικες σπουδες ειναι ημιμετρο.
  8. οπως καταλαβαινετε κυριοι, δεν υπαρχει απαντηση στο ερωτημα περι αυθεντικοτητας. Σ αρεσει ενας καλλιτεχνης? τον εκτιμας? Ε, ακου τον και τελειωσε το πραγμα. Σαματις δεν εχει βγαλει τα λεφτα της ζωης του αυτος και η αμερικανοεταιρεια του για να τον ξερεις... και δεν εχει ξαναπροσπαθησει να ξαναβγαλει... Δε λεω να ακουμε ακριτα το καθε χαζοποζερι. Απλα, δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο που συζηταμε. Ας κρινουμε τους ανθρωπους αυτους απο αλλου.
  9. modern music school για τυμπανα. και γενικοτερα, παντα επιλεγουμε τον καλυτερο. ο "κανονας": μρτριος δασκαλος για τον αρχαριο, καλος για τον προχβρνμενο δεν ισχυει με τη καμια. απλα βολευει τους κακους δασκαλους να συνεχισουν να καταστρεφουν κοσμο. πηγαινω στο mms για μπασο και επιβεβαιωνω πωσ μεσα υπαρχουν τουλαχιστον 6 ΠΟΛΥ καλοι καθηγητες.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου